Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
    Suht mõttetu reegel. Rikub trashtalki ära...
    Kes selle välja mõtles?
    Mina mõtlesin. Trashi saab ja suht vabalt ka nii rääkida, et nimesid ei maini ja kõik (enamus) saavad aru kellest jutt käib.

Kommentaar

Algselt postitas Orange Owl Vaata postitust
      Paide Pahtel tradeb:
      Emeka Okafor (CHA)
      Anderson Varejao (CLE)

Lords of the Pärnu tradeb:
      Chris Kaman (LAC)
      Nick Young (WAS)
      OK! OK! OK!

Kommentaar

Nujah, nagu Nõuka ajal. Kõik teadsid, aga kes mainis läks Gulag'i

Algselt postitas artz Vaata postitust
        Mina mõtlesin. Trashi saab ja suht vabalt ka nii rääkida, et nimesid ei maini ja kõik (enamus) saavad aru kellest jutt käib.

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
          Mingid täiesti lambipickid ... Kas tõesti langevad mängija kes saadi Houstonist Frederic Weisi mängijaõiguste vastu ja Knicksi pick nr 6 nii kaugele?
          Vot see on commish - karm, aga õiglane! Igatahes tegin oma tekstis väikese muudatuse, et ei rikuks reegleid ning häid tavasid!

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
            Stern jälle ümbriku kallal. Paberil kirjas olevat nime nähes kergitab ta kulmu ja teatab imestunud häälel: "Wtf!? Did´nt see that coming... Põlvpüksid selects:"

Pärnu Põlvpüksid
            1.2 Mayo, O.J. [Mem]
            Ma olen pikalt Püksikute GMi teadmistes ja oskustes kahelnud ning ega seegi valikki minu arvamust temast paremaks muutnud. Võtsin mina täiesti huupi mõned Mayo eelmise aasta kolledžimängud lahti ja mida ma näen...

Isegi sellise statsiga ei pääseks minu tiimi, aga kui mõelda tuleva hooaja boxscore'ide peale, siis peaks põhimõtteliselt tema punktid-lauad-söödud jms jagama kahega ja vead-pallikaotused-möödavisked korrutama kahega... Jube valik taaskord.

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust

Ma arvan, et see on täiesti aus ja nõutud reegel.

Kommentaar

"Ma olen pikalt Püksikute GMi teadmistes ja oskustes kahelnud ning ega seegi valikki minu arvamust temast paremaks muutnud. Võtsin mina täiesti huupi mõned Mayo eelmise aasta kolledžimängud lahti ja mida ma näen..."

SDK on alles noor. Anname ehk aastakese või paar avanemiseks, minu arust on tal potensiaali et Keeperis pusida ... Fantasy materjal, kui lühidalt kokku võtta. Muidu poiss on aus, karske, vaikne, loeb palju ...

Kommentaar

Stern avab ümbriku. Vaatab Põlvpükste GM-le otsa ja noogutab heakskiitvalt.

Pärnu Põlvpüksid
                  1.3 Rose, Derrick [Chi]

GM tõuseb, nööbib kinni pintsaku ja astub ovatsioonide saatel saalist välja. Tema töö on tehtud... Põlvpükste fännid kogunevad tänavatele, lehvitatakse lippe, autosignaalid üürgavad. Rahvas on ülevas meeleolus. Ja miks nad ei peakski? Kõik nad on just olnud tunnistajateks dünastia loomisel...

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust

Kes meist ei oskaks Photoshopis mingeid sitamajapilte vuntsida...
                    Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Lihula KMKP
                      1.4 Jerryd Bayless[Por]
                      Lisatud failid

Kommentaar

Lasna Magic
                        1.5 Kevin Love [Min]

Kommentaar

Kolmele viimasele pickile oma hinnangut andes tuleb tõdeda, et kuigi SDK valis lõpuks tänavuse drafti esimese picki, siis tõenäoliselt toimus see täiesti ebaadekvaatses seisundis ja mees arvas hoopis, et draftib fantasy footballis Tennessees pallivat väliskaasmaalast...

Lihula on niisamuti rumal, kui ta arvab, et Kevin Pritchard teab, mis Kevin Pritchard teeb. Ega ikka ei tea küll. Mida nende combo vendadega ikka niiväga peale hakata?

Lasna võis küll mõelda, et läheb kindla peale Love'iga, aga no kui mees kukub juba noores eas laamendama (kusjuures ise mitte aru saades, et mis toimub), siis minu arust see küll midagi head ei tõota. Rääkimata siis tema põlvedest, mis on täiesti võrreldavad 65-aastase äti omadega...

Kommentaar

Lihula ei küsi Pritchardilt, mida Pritchard teeb. Lihula teab ise, mida Lihula teeb.

Algselt postitas skint Vaata postitust
                            Lihula on niisamuti rumal, kui ta arvab, et Kevin Pritchard teab, mis Kevin Pritchard teeb. Ega ikka ei tea küll. Mida nende combo vendadega ikka niiväga peale hakata?

Kommentaar

Lihula RööbasPuudlid:
                              1.6 Lopez, Brook [NJ]

Kommentaar

väga suuri üllatusi pole veel olnud vist. vaatame siis kes esimese pirni paneb Skinti ei maksa tähele panna - ta on niisama üks depressiivne Eesti väike GM.

Kommentaar

Working...
                                X