Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kaaludes üht valikut teise vastu, teist kolmanda vastu, võrreldes hinnanguid ja statistilisi näitajaid, uurides nimekirjades olevate kossumeeste arengut alates esimesest minutist korvpalliväljakul jne jne otsustasin kõik numbrilised näitajad otsustustest heita ning teha valiku puhtalt emotsiooni pealt.

Viljandi Paadipoisid
    1.7 Rudy Fernandez [Por]

M-HUNT

Kommentaar

"Rudy, Rudy, Rudy, Rudy! Aaa-aaa-aaa-aaa-aaa..." (8) On meelde jäänud raadiost selline viisijupp

Aga käsi kullas või perse mullas siis Paadipoistel.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
        "Rudy, Rudy, Rudy, Rudy! Aaa-aaa-aaa-aaa-aaa..." (8) On meelde jäänud raadiost selline viisijupp

Aga käsi kullas või perse mullas siis Paadipoistel.
        või oli see siis Ruby-Ruby-Ruby-Ruby

huvitav valik tõesti

Kommentaar

Algselt postitas uukaa Vaata postitust
          või oli see siis Ruby-Ruby-Ruby-Ruby

huvitav valik tõesti
          Ruby on see, Kaiser Chiefs on bänd.

Kommentaar

eieiei. mis Ruby ja Keiser? mõni mees ei ole ilmselgelt veel fantasylainel.

Kommentaar

Möla ka asjaliku jutu sekka.

Järjekordne Fantasy-sõltlaste raviotstarbeline kokkutulek toimub 25. oktoobril algusega 17.00 Pärnus Kalurihallis aadressil Vana-Sauga 40a. 2,5 tundi on meie käsutuses saal ja saun. Rimmi eelmise aasta saavutust ei õnnestunud kuidagi lüüa - bassein puudub. Küll aga suutsime kohaliku meistriliiga algust saaliaja saamiseks nädala võrra edasi lükata Pärast sportlik/meelelahutuslikku osa toimub sportliku vormi realiseerimine Pärnu parimates pubides ja klubides!

Kiirustage seltsimehed sõltlased!

Küsimuste korral: 5116656 Urmas

Kommentaar

Nõmme Uskumatud valib :
                1.8 Russel Westbrook [OC]

edit : lisasin pildi kah
                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
                  Möla ka asjaliku jutu sekka.

Järjekordne Fantasy-sõltlaste raviotstarbeline kokkutulek toimub 25. oktoobril algusega 17.00 Pärnus Kalurihallis aadressil Vana-Sauga 40a. 2,5 tundi on meie käsutuses saal ja saun. Rimmi eelmise aasta saavutust ei õnnestunud kuidagi lüüa - bassein puudub. Küll aga suutsime kohaliku meistriliiga algust saaliaja saamiseks nädala võrra edasi lükata Pärast sportlik/meelelahutuslikku osa toimub sportliku vormi realiseerimine Pärnu parimates pubides ja klubides!

Kiirustage seltsimehed sõltlased!

Küsimuste korral: 5116656 Urmas

Mul on küsimus - kas sportimiseks vajalikku inventaariumit nagu pall, hantlid, hüpenöör- tuleb ise kaasa võtta?

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                    Mul on küsimus - kas sportimiseks vajalikku inventaariumit nagu pall, hantlid, hüpenöör- tuleb ise kaasa võtta?
                    Ja, muidugi! Kokkutulek Pärnus ... Kokkutulek Pärnus see on puhkus, baar, naised, muusika! Mina olen täiesti terve mees ja tahan seda kõike saada!

Kommentaar

vabandage aga lammas konsumeeris mu pre-ranki.

Kommentaar

Nõmme Uskumatud valib :
                        1.9 Eric Gordon [LAC]

Ehk viskab mõned korvid....
                        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Volitan oma 1.roundi 15ndat picki 12.09.08 kell 10-22 sooritama SDK The Greati! Tänan tähelepanu eest!

Kommentaar

BC Heaterz valib:
                            1.10 Augustin, D.J. [Cha]

Lootus oli, et yks pointguardidest, kas siis Westbrook vöi Augustin veel olemas on ja nii ka läks... juhib mängu ja viskab hea protsendiga kolme, mida muud veel tahta oskaks!

Kommentaar

Algselt postitas Pao-Aok Vaata postitust
                              Kaaludes üht valikut teise vastu, teist kolmanda vastu, võrreldes hinnanguid ja statistilisi näitajaid, uurides nimekirjades olevate kossumeeste arengut alates esimesest minutist korvpalliväljakul jne jne otsustasin kõik numbrilised näitajad otsustustest heita ning teha valiku puhtalt emotsiooni pealt.

Viljandi Paadipoisid
                              1.7 Rudy Fernandez [Por]

krt ma droppisin mänija, kes olex mulle 1. ringi valiku vastu andnud, andestamatu viga minu poolt

Kommentaar

Ja mees täägib Meistrika foorumis, et esiliigal ja meistrikal ei ole vahet

Kommentaar

Working...
                                X