Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Tundub, et panid lihtalt vale tabeli üles. Kas segasid meelega vett, või kuidas. Ma lihtsalt ei süvenenud numbritesse, lasin end jälle petta.
Leave a comment:
-
NaiivitaridKui eelmine sügis Rõivas maha võeti, siis rahvas kergendatult ohkas ja ühiselt laususid, et ega enam hullemaks ei saa minna. Hetk hiljem pimedast toanurgast kostus naerupahvakas ja Jüri lausus, et ikka saab, ikka saab ja astus uksest välja , Ossinovski vari tema järel...
(ma küll mullu mingit joovastust ega kergendust ei täheldanud, ehkki meedias muidugi üritati. pigem prevaleeris mõte, et täitsa perses...)
Leave a comment:
-
Kui eelmine sügis Rõivas maha võeti, siis rahvas kergendatult ohkas ja ühiselt laususid, et ega enam hullemaks ei saa minna. Hetk hiljem pimedast toanurgast kostus naerupahvakas ja Jüri lausus, et ikka saab, ikka saab ja astus uksest välja , Ossinovski vari tema järel...Leave a comment:
-
Suurepärases tabelis pole ühtegi korrektset numbrit. Füüsilise isiku tulumaksumäär on 20%.
1000 eurot kuus brutopalka teeniv inimene maksab 2018 tulumaksu 92,80 eurot (2017 maksis 156,80). Brutopalgalt maksad tulumaksu seega 9,3%.
1500 eurot brutopalka - tulumaks 222,53 (2017: 253,20). Tulumaksumäär 14,8%
2000 eurot brutopalka - tulumaks 374,49 (2017: 349.60). Tulumaksumäär 18,7%
4000 eurot brutopalka - tulumaks 771,20 (2017: 735.20). Tulumaksumäär 19,3%
10000 eurot brutopalka - tulumaks 1928,00 (2017: 1892,00). Tulumaksumäär 19,3%
Päris 20%-ni brutopalgast tulumaks ei tõuse, sest II samba ja töötaja osa töötuskindlustusmaksest ei maksustata topelt tulumaksuga.Leave a comment:
-
reaalselt võttes tehti lihtsalt üks väike maksutõus ära, mis maskeeriti raamatupidamismoonduse taha. võetakse sealt, kust kõige rohkem võtta on, ehk siis kõige levinumast sissetulekuvahemikust. sisuliselt hakkavad meil kõrgemad maksuastmed pihta tasemel, mis Lääne-Euroopas ei küündi isegi miinimumpalgani, ja lõppevad seal, kus mujal astmed algavad. aga see on alati punaroheliste unistus olnud - palju peost söövaid vaeseid (õlut ja suitsu saavad varsti ka ainult siis, kui Oss annab). klassiühiskonna ehitamine käib täie hooga. parem tõstku alla keskmist palka maksvatel tööandjatel sotsmaksu - annaks vähemalt signaali, et töötaval inimesel on ka väärtus. praegu on meil nö jõukaks tembeldatud need, kes teenivad vähem kui Pariisi metroos flaiereid jagav tont.Leave a comment:
-
Ära muretse, tuleb uus ja hullem. Kunagi arvati et Ansip ei sobi.. aga kui nüüd vaadata Ansip - > Rõivas - > Ratas, siis allakäik on ilmne. Trendi jätkates isegi ei tea keda rohkem järgmise peaministrina karta, Ossut, Või nooremõde Helmet.Ära isegi räägi, ma olen nii pissed off selle valitsuse peale. Ma alustasin eelmisel aastal tööpäeva 5.46, läksin raadiosse, tegin lehte ja siis teles jalkat ka. Jooksed nagu värdjas rattas, aga siis tuleb mingi teema, et ma olen überrikas ja pean hakkama rohkem tulumaksu maksma. Fakkthem...
Leave a comment:
-
Pani hämmastama et midagi keerulist ei olnud, aga samas iseseisvalt ka aru ei saanud et selline jaburus on sisse kirjutatud? Vist siis ikka oli keeruline, või siiski ei olnud? Äkki otsustad ära, ja loodetavasti kuidagi nii et mõnda teist parteid ei süüdista
Leave a comment:
-
Ma olen astmelise tulumaksu pooldaja, see meie leiutis on küll vilets, aga IRL ei tahtnud väidetavalt astmelist teha ja tuli selline käkike.Alkoaktsiis on üks ämber, aga, urmar, mis Sa arvad tulumaksuseaduse ämbrist?
See pole ju normaalne seadus.
Kus seda enne nähtud on et tulumaksuvabastusega manipuleerides sisuliselt tehakse tulumaks astmeliseks, aga niimoodi et kuni 1200€ kuus saavatele ei muutu midagi, 1200-2100 tulumaks järjest kasvab ligi ~27%ni, aga üle 2100€ kuus teenivatel tulumaksuprotsent järjest langeb.
Näiteks
2000€ kuus -> tulumaks ca 26,2 %
4000€ -> 23%
10000€ -> 21%
Siiski paneb hämmastama reformi inimeste häma selle keerulisuse üle. Midagi eriti keerulist seal ei ole ju. Selle peale, et mida rohkem teenid, seda väiksem % tuleb, selle peale pole ma varem tulnudki. See on jah natukene vilets...Leave a comment:
-
Ära isegi räägi, ma olen nii pissed off selle valitsuse peale. Ma alustasin eelmisel aastal tööpäeva 5.46, läksin raadiosse, tegin lehte ja siis teles jalkat ka. Jooksed nagu värdjas rattas, aga siis tuleb mingi teema, et ma olen überrikas ja pean hakkama rohkem tulumaksu maksma. Fakkthem...Alkoaktsiis on üks ämber, aga, urmar, mis Sa arvad tulumaksuseaduse ämbrist?
Kus seda enne nähtud on et tulumaksuvabastusega manipuleerides sisuliselt tehakse tulumaks astmeliseks, aga niimoodi et kuni 1200€ kuus saavatele ei muutu midagi, 1200-2100 tulumaks järjest kasvab ligi ~27%ni, aga üle 2100€ kuus teenivatel tulumaksuprotsent järjest langeb.
Näiteks
2000€ kuus -> tulumaks ca 26,2 %
4000€ -> 23%
10000€ -> 21%Leave a comment:
-
Alkoaktsiis on üks ämber, aga, urmar, mis Sa arvad tulumaksuseaduse ämbrist?
Näiteks:
1000€ kuus (bruto) - > tulumaks 20%
1500€ -> ca 23,5%
2000€ -> 26,2 % (maksimum on 2100€ peal, edasi hakkab langema)
4000€ -> 23,0%
10000€ -> 21%Leave a comment:
-
Selle unikaalse, samal ajal naljaka koosseisuga valitsuse, põhiarhidektid on teatavasti Tsahkna ja Ossinovski, samas peamine põhjustaja on ikka Rõivas oma ma ei teagi, millega. Igatahes sai ta selle eest preemiaks kõrgepalgalise, samas ilmselt kõige mõttetuma ametikoha, mille siis külmkappide vahel maha mängis.
Huvitav lähiajalugu, igatahes.
Ausalt öeldes on raske aru saada, kes nimelt selle alkoaktsiisitõusu eest lõpuni seisab? Ilmselt Ossinovski?
Ja mis saab 2019 aastal, kas sotsid lähevad jällegi refiga, aga ilma keskita tegemiseks peaks ilmselt valitsusse minema ka EKRE. Jälle suur küsimärk.
Pakuks välja Kesk ja Refi koostöö, mida kaua on küll eitatud, küll kardetud. Aga ega vist püsivat valitsust muidu ei saa.Leave a comment:
-
Küsi mida sina saad riigi heaks teha, mitte riik sinu jaoks vmsLeave a comment:
-
"Valitsuse selge eesmärk on oluliselt parandada tööinimeste ja eakate elujärge," ütleb Ratas.
Et kui ma olen tööinimene ja mu elujärg ei parane siis see pole minu partei? Lõpuks ometi tean ma mida Kesikud minust arvavad...Leave a comment:
-
Mul on tunne, et kogu see vastasseis keskiga on ikka vägagi kunstlik. Nii Rakveres, Tartus, Haapsalus ja mujal sobivad igasugused kombinatsioonid kõikide parteide vahel, mitmetes kohtades on just nimme Kesk punti võetud, et näiteks reform, irl või sotsid auti saata.
Virumaa Teatajas nimetas Pomerants Pevkurit Eesti esihalajaks. Kes kuulab Helmede saadet, see leiab kindlasti, et Helmed on ikka suuremad halajad, kui Pevkur. Päris kummaline olukord on ausalt öeldes.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: