Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Oli vist siin teemas suitsetamise ja alkoreklaami jm keelustamise kohta arutelu kust ise ka osa võtsin. Ning prevaleeriv arvamus oli, et keelud ei mõjuta.

Hetkel konverentsil, kus Tai uuringute läbivaid tõi suitsetamise kohta välja graafiku, kus 16-24 aastaste seas algas oluline langustrend aasta- kaks peale reklaami keelustamist.

Küsin slaidid pärast ning kui saan, siis postitan ka siia.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    https://et.wikipedia.org/wiki/Priit_Toobal

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Tra küll, ma avastasin alles praegu, et Lauri Laasi asemel pääseb Riigikokku neomarksist Oudekki Loone. Rõõmusta siis veel, et üks kaabakas lahkub, kui teine ja ehk veel hullem asemele tuleb.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kokkusattumus?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust
    kummaline, et sellise kaliibriga vennad feissaris sebivad, väheke oidu võiks ju peas olla.
    No eks kui veri mõnda teise kehaosasse juba liikunud, siis pea enam nii selgelt ei tööta.

Leave a comment:

• El President
    replied
    vanakreeka tavade järgi oli kõik õige, aga meie ajal jääb nilbik ikka nilbikuks, vahet pole, kas ajab 16-aastaseid kooliplikasid või -poisse taga. seadus nilbitsemist muidugi ei keela, kui seda just ahistamisena ei tõlgendata. kummaline, et sellise kaliibriga vennad feissaris sebivad, väheke oidu võiks ju peas olla.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ok, igati soliidne ja sobiv käitumine riigikogu liikme poolt. Minu viga. Ei ole hälbeline käitumine.
    Noh, inimesed löövad ikka kellelegi külge. Tegelikult ei teinud ta ju midagi valesti. Kui öeldi, et on 16, siis tõmbas tagasi.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    Milles siis probleem? Poisi vanus on ok, homondus Eestis keelatud pole. Ma küll hetkel kogu teksti ei näe aga jäi mulje nagu ta tõmbas alkoholiga tagasi kui sai teada, et ta 16a on? Eriti huumor on, et suur homosõber Tofoa selle siia postitas.
    Ok, igati soliidne ja sobiv käitumine riigikogu liikme poolt. Minu viga. Ei ole hälbeline käitumine.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Postimees on ikka õudne kõnts. Tunnen lugejaile kaasa.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Milles siis probleem? Poisi vanus on ok, homondus Eestis keelatud pole. Ma küll hetkel kogu teksti ei näe aga jäi mulje nagu ta tõmbas alkoholiga tagasi kui sai teada, et ta 16a on? Eriti huumor on, et suur homosõber Tofoa selle siia postitas.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Olen kuulnud, et ka Priit Kutserile meeldib meestega saunas käia.

Leave a comment:

• Jasper
    replied

elu24 fotomontaaž

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Üllatav on selle uudise puhul ainult see, et asi alles nüüd suuremalt välja tuleb.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ai-ai-ai, Toobal-poiss.

Leave a comment:

Working...
X