Oli vist siin teemas suitsetamise ja alkoreklaami jm keelustamise kohta arutelu kust ise ka osa võtsin. Ning prevaleeriv arvamus oli, et keelud ei mõjuta.
Hetkel konverentsil, kus Tai uuringute läbivaid tõi suitsetamise kohta välja graafiku, kus 16-24 aastaste seas algas oluline langustrend aasta- kaks peale reklaami keelustamist.
Küsin slaidid pärast ning kui saan, siis postitan ka siia.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Tra küll, ma avastasin alles praegu, et Lauri Laasi asemel pääseb Riigikokku neomarksist Oudekki Loone. Rõõmusta siis veel, et üks kaabakas lahkub, kui teine ja ehk veel hullem asemele tuleb.
Leave a comment:
-
No eks kui veri mõnda teise kehaosasse juba liikunud, siis pea enam nii selgelt ei tööta.Algselt postitas El President Vaata postitustkummaline, et sellise kaliibriga vennad feissaris sebivad, väheke oidu võiks ju peas olla.
Leave a comment:
-
vanakreeka tavade järgi oli kõik õige, aga meie ajal jääb nilbik ikka nilbikuks, vahet pole, kas ajab 16-aastaseid kooliplikasid või -poisse taga. seadus nilbitsemist muidugi ei keela, kui seda just ahistamisena ei tõlgendata. kummaline, et sellise kaliibriga vennad feissaris sebivad, väheke oidu võiks ju peas olla.
Leave a comment:
-
Noh, inimesed löövad ikka kellelegi külge. Tegelikult ei teinud ta ju midagi valesti. Kui öeldi, et on 16, siis tõmbas tagasi.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOk, igati soliidne ja sobiv käitumine riigikogu liikme poolt. Minu viga. Ei ole hälbeline käitumine.
Leave a comment:
-
Ok, igati soliidne ja sobiv käitumine riigikogu liikme poolt. Minu viga. Ei ole hälbeline käitumine.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMilles siis probleem? Poisi vanus on ok, homondus Eestis keelatud pole. Ma küll hetkel kogu teksti ei näe aga jäi mulje nagu ta tõmbas alkoholiga tagasi kui sai teada, et ta 16a on? Eriti huumor on, et suur homosõber Tofoa selle siia postitas.
Leave a comment:
-
Milles siis probleem? Poisi vanus on ok, homondus Eestis keelatud pole. Ma küll hetkel kogu teksti ei näe aga jäi mulje nagu ta tõmbas alkoholiga tagasi kui sai teada, et ta 16a on? Eriti huumor on, et suur homosõber Tofoa selle siia postitas.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Leave a comment:
-
Üllatav on selle uudise puhul ainult see, et asi alles nüüd suuremalt välja tuleb.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: