Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Mikser taandus ainult seetõttu, et ei saanud hakkama.
    Mikser on tüüpiline poliitlimukas ja vingerdaja aga ma olen teatud põhjustel veendunud, et kesikutest lahkus ta suuresti põhjusel, et ta on tõsimeeli EU pooldaja, samas kui partei sellele vastu oli.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ma ei usu, et keegi tippudest kuhugi läheb, sest senised minejad pole ju kuskile jõudnud. Ükski partei ei vaja uusi juhtivaid tegelasi, vajatakse vaid lihtliikmeid.

Mikser jõudis justkui tippu, aga võeti nagu naksti ka kohalt maha.
    Mikser taandus ainult seetõttu, et ei saanud hakkama.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ma ei usu, et keegi tippudest kuhugi läheb, sest senised minejad pole ju kuskile jõudnud. Ükski partei ei vaja uusi juhtivaid tegelasi, vajatakse vaid lihtliikmeid.

Kreitzberg oli vist asespiiker sotsina, samuti Mikser oli enne ministriametit ja on praegu väliskomisjoni esimees, nii et reegel see siiski pole, et uustulnukatel perspektiiv puuduks. Ise ennustan, et enne aasta lõppu keegi lahkub, ning panustaksin Eesmaale ja Repsile.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Noh, poliitikagurud, ennustage. Kes ja kas lendab erakonnast ning millal?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Noh, poliitikagurud, ennustage. Kes ja kas lendab erakonnast ning millal?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    @gerdtarand

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Juhatuse valmisel domineerisid Simsoni pooldajad, aga esimehe valimisel olid asjad teistpidi. Huvitav. Aga ühesõnaga mitte sittagi ei muutunud täna.
    lol. Aseesimehed: Kotka, Ivanova, Toom ja Karilaid. Täitsa perses

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Juhatuse valmisel domineerisid Simsoni pooldajad, aga esimehe valimisel olid asjad teistpidi. Huvitav. Aga ühesõnaga mitte sittagi ei muutunud täna.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    MOTT. Päss jätkuvalt pukis.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Priit Kutser on öö otsa valimissedeleid täitnud, mis õigel hetkel ka urni topitakse, seega on kõik korraldatud.
    Tundub, et pole piisavalt palju täitnud, et asi nii palju venib. Kirjutab neid kuskil, käsi krampis, juurde.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Iseenesest on päris naljakas, et ühe erakonna sisevalimiste tulemusi ootan - ja vist mitte ainult mina - umbes sama kannatamatult kui nt presidendivalimise tulemusi.
    Mängus on ju rohkem, kui presidendivalimistel, kus tavaliselt 1 kandidaat on ning häältejaotus selge. Kuuldavasti on seal tõsine kontroll, mis võltsingud välistavat. Eks näis, mis pärast tulemuste selgumist rääkima hakatakse. See on veelgi põnevam.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Iseenesest on päris naljakas, et ühe erakonna sisevalimiste tulemusi ootan - ja vist mitte ainult mina - umbes sama kannatamatult kui nt presidendivalimise tulemusi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Delfino Vaata postitust
    Ei tea kas see on reaalne, et Savisaar on nii pabinas, et läheb lihtlabase võltsimise peale välja. Tal peaks neid Tallinna piirkonna delegaate ju piisavalt olema, kes mõtlemata Savisaare nime sedelile kirjutavad. Kas sellistel valimistel on ka mingid vaatlejad, mis tagab tulemuste usaldusväärsuse?
    Noh, alati on mindud, minnakse ka nüüd.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Priit Kutser on öö otsa valimissedeleid täitnud, mis õigel hetkel ka urni topitakse, seega on kõik korraldatud.
    Ei tea kas see on reaalne, et Savisaar on nii pabinas, et läheb lihtlabase võltsimise peale välja. Tal peaks neid Tallinna piirkonna delegaate ju piisavalt olema, kes mõtlemata Savisaare nime sedelile kirjutavad. Kas sellistel valimistel on ka mingid vaatlejad, mis tagab tulemuste usaldusväärsuse?

Leave a comment:

Working...
X