Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• elx
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Oli vist siin teemas suitsetamise ja alkoreklaami jm keelustamise kohta arutelu kust ise ka osa võtsin. Ning prevaleeriv arvamus oli, et keelud ei mõjuta.

Hetkel konverentsil, kus Tai uuringute läbivaid tõi suitsetamise kohta välja graafiku, kus 16-24 aastaste seas algas oluline langustrend aasta- kaks peale reklaami keelustamist.

Küsin slaidid pärast ning kui saan, siis postitan ka siia.
    TAI uuring vist siiski?

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Mis te poisid jändate - minge kõrtsu - tehke paar toopi ja tõmmake leppimiseks paar rahupläru.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Ma ei saanud aru mis su probleem on kui sa oma esimese vastuse mulle kirjutasid.
    Mul polnud ka probleemi, minu jaoks oli arusaamatu seesama tsitaat, mida ma juba eraldi välja tõin, kui ma sust valesti aru sain, siis vabandust.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Ma ei saanud aru mis su probleem on kui sa oma esimese vastuse mulle kirjutasid.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Ma ei saa aru siis su probleem on? Kas ma olen kuskil väitnud, et suitsetamise reklaamikeeld jms ei toimi ja on mõttetu vms? Ei ole ju, 2 käega poolt ka olnud sellele ja ei pea olema professor et saada aru, et suitsetamine on üleüldiselt ühiskonnas vähenenud ja loodetavasti sama trend jätkub.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Viimase asjana - jah, toodi tubaka kohta paralleel alkoteemasse ning ka poliitikasse. Lisaks räägiti kättesaadavuse reguleerimise teemadel mõneti sarnasel toonil nagu ossinovski. Pigem on see käinud nii, et ossinovski on saanud sisendi nt.TAI- st kui vastupidi. Aga viimane osa minu tõlgendus.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Üleüldiselt on teost raske trükkida, seega - Edu tegemistes.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Suitsetamise kohta see arvamus siin eksisteeris. Ütlesin, et olen konverentsil, kus see lükati konkreetselt ümber. Kui sa sellest aru ei taha saada, siis...

Alkoreklaami oli lause osa, sest ka see teema osa debatist ning just selles kontekstis seda siin ka kajastati.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    LeeRomeno, mulle meeldib kui heal arvamusel sa enda teadmistest oled. Eks ma ütlen prof jaanus harrole ja maris jessele edasi, et nad on lollid.

Ps. Ei tulnud siia targutama vaid konkreetset infot suitsetamise kohta jagama. Edaspidi hoian enda teada.
    Oot, kuskohas ma täpselt ütlen et nad lollid on? Palun tsiteeri. Ühte uuringut ühe tootegrupi ja teist uuringut teise tootegrupi kohta ei saa ju võrrelda. Ma olen ka päris kindel et nad ei alustanud loengut teemaga, et vot siin on uuringu tulemus, teeme järelduse, et igas valdkonnas kehtivad täpselt samad reeglid.

Ja kui sa väidad, et tulid siia infot suitsetamise kohta jagama, siis jäta selline
    Oli vist siin teemas suitsetamise ja alkoreklaami jm keelustamise kohta arutelu kust ise ka osa võtsin. Ning prevaleeriv arvamus oli, et keelud ei mõjuta.
    asi oma teada ja postita suitsetamise kohta infot.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Pigem ikka võrreldakse räiget mürki teise räige mürgiga. Igasugune alkoholi propageerimine ja reklaam tuleb täielikult keelustada ja kui ei meeldi, koli Lätti!
    Iga kell oleks pigem sinuga nõus kui Ossinovski pooletoobise plaaniga.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    sel teemal toodi mitmeid näiteid üle maailma ka komöödia võtmes
    Päris hea

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    LeeRomeno, mulle meeldib kui heal arvamusel sa enda teadmistest oled. Eks ma ütlen prof jaanus harrole ja maris jessele edasi, et nad on lollid.

Ps. Ei tulnud siia targutama vaid konkreetset infot suitsetamise kohta jagama. Edaspidi hoian enda teada.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Nagu võrdleks apelsini viinamarjaga.
    Pigem ikka võrreldakse räiget mürki teise räige mürgiga. Igasugune alkoholi propageerimine ja reklaam tuleb täielikult keelustada ja kui ei meeldi, koli Lätti!

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied

Hetkel konverentsil, kus Tai uuringute läbivaid tõi suitsetamise kohta välja graafiku, kus 16-24 aastaste seas algas oluline langustrend aasta- kaks peale reklaami keelustamist.

Küsin slaidid pärast ning kui saan, siis postitan ka siia.
    Nagu võrdleks apelsini viinamarjaga. Suitsetamise reklaami keelustamine oli kõikides kanalites ja rahvusvaheline. Alkoholi reklaami tahetakse piirata ainult teles, puudutamata absoluutselt kanaleid kus noor kordades rohkem aega veedab.
    Siin on veel suur hulk muid piiranguid, näiteks baarides/ööklubides suitsetamise keelustamine jne. Samuti on suitsetamine oma loomuselt totaalselt erinev sõltuvus ja pahe. Siin ei ole lood nii nagu alkoholiga, et 15% tarbijatest tarbib 85% toodangust ning enamik sellest toodangust, mida see sihtgrupp tarbib, niikuinii telereklaami ei saa.
    Minu point algusest peale on olnud see, et toreda ja vajaliku initsiatiivi sõiduvees teeb järjekordne sots läbimõtlemata ja ajuvaba isiklikku promo, mille saavutatavad tulemused on suure küsimärgi all.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    sel teemal toodi mitmeid näiteid üle maailma ka komöödia võtmes

Leave a comment:

Working...
X