Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Priit Kutser on öö otsa valimissedeleid täitnud, mis õigel hetkel ka urni topitakse, seega on kõik korraldatud.
Leave a comment:
-
Kott pähe tõmmata saaks küll, mees on vana ja ratastoolis. See pole just väga viisakas muidugi.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas Simsonil on lootus Savisaarele kott pähe tõmmata?
Valimisi ta siiski ei võida. See erakonda ei poolda muudatusi
Leave a comment:
-
Ei. tähemärk.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas Simsonil on lootus Savisaarele kott pähe tõmmata?
Leave a comment:
-
Mis seal vahet on? Ainus vahe on see, et pead maksma kahes eraldi kassas ja kulub rohkem aega.Miks ei võiks olla lihtsalt nii, et alkohol asub eraldi alkoholipoes mitte toidupoes kuradi juustuleti kõrval??
Leave a comment:
-
Soomes on kangem alko eraldi poodides. tavapoes on aind siider ja õlu jms.
Rahvas kaanib ikka nagu vaadid
Leave a comment:
-
Või peaks pigem küsima kus kohast siis tulevikus väikestes kohtades leiba saab osta?Algselt postitas Martin Vaata postitustKus see alkopood näiteks Piirissaarel peaks olema?
Leave a comment:
-
Kus see alkopood näiteks Piirissaarel peaks olema?Algselt postitas erxu Vaata postitustVäsinud sellest alkoholipiirangu teemast. Ma ei mõista miks üritatakse ratast leiutada? Piirame reklaame, müüme kindlatel kellaaegadel, ühes kohas tohib müüa ja mõnes kohas ei tohi ning muid keerulisi tingimusi. Miks ei võiks olla lihtsalt nii, et alkohol asub eraldi alkoholipoes mitte toidupoes kuradi juustuleti kõrval?? Kas tõesti kaubandusketid maksavad nii jõhkralt pistist siis, et kuidagi ei saa seda rakendada? Seda mis on väga paljudes arenenud riikides ja toimib edukalt.
Leave a comment:
-
Väsinud sellest alkoholipiirangu teemast. Ma ei mõista miks üritatakse ratast leiutada? Piirame reklaame, müüme kindlatel kellaaegadel, ühes kohas tohib müüa ja mõnes kohas ei tohi ning muid keerulisi tingimusi. Miks ei võiks olla lihtsalt nii, et alkohol asub eraldi alkoholipoes mitte toidupoes kuradi juustuleti kõrval?? Kas tõesti kaubandusketid maksavad nii jõhkralt pistist siis, et kuidagi ei saa seda rakendada? Seda mis on väga paljudes arenenud riikides ja toimib edukalt.
Leave a comment:
-
Eem, oota, mida?Algselt postitas JuriM Vaata postitustTeine asi on nende toodete maksustamine ja tingilikult rahade suunamine tervishoidu. Ühesonaga, las reklaamivad aga reklaami oiguse müük peab olema piisavalt maksustatud, et ser oleks kasumlik ka reklaaami kanalitele, mitte vaid tootjatele.
Leave a comment:
-
Ma laseks narko ja prostitutsiooni ka vabaks, kuna ma ei tea ühtegi narkomaani ega prostituuti. Samamoodi ei tea ma ka, kes neid teeks. Seega probleemi pole.
Leave a comment:
-
Selliste tunnete pealt otsuste tegemine viiks iga riigi väga kiirelt kraavi.Algselt postitas JuriM Vaata postitustMina laseks Alkoholi ja suitsude reklaame vabamaks üldse - mina ei tea küll ühtegi last/noort kes reaalselt vaid reklaami pärast neid tooteid tarbiks.
Leave a comment:
-
Mina laseks Alkoholi ja suitsude reklaame vabamaks üldse - mina ei tea küll ühtegi last/noort kes reaalselt vaid reklaami pärast neid tooteid tarbiks. Teine asi on nende toodete maksustamine ja tingilikult rahade suunamine tervishoidu. Ühesonaga, las reklaamivad aga reklaami oiguse müük peab olema piisavalt maksustatud, et ser oleks kasumlik ka reklaaami kanalitele, mitte vaid tootjatele.
Leave a comment:
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTAI uuring vist siiski?teost = telost.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustÜleüldiselt on teost raske trükkida, seega - Edu tegemistes.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: