Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Priit Kutser on öö otsa valimissedeleid täitnud, mis õigel hetkel ka urni topitakse, seega on kõik korraldatud.Leave a comment:
-
-
-
Mis seal vahet on? Ainus vahe on see, et pead maksma kahes eraldi kassas ja kulub rohkem aega.Miks ei võiks olla lihtsalt nii, et alkohol asub eraldi alkoholipoes mitte toidupoes kuradi juustuleti kõrval??Leave a comment:
-
Soomes on kangem alko eraldi poodides. tavapoes on aind siider ja õlu jms.
Rahvas kaanib ikka nagu vaadid
Leave a comment:
-
-
Kus see alkopood näiteks Piirissaarel peaks olema?Väsinud sellest alkoholipiirangu teemast. Ma ei mõista miks üritatakse ratast leiutada? Piirame reklaame, müüme kindlatel kellaaegadel, ühes kohas tohib müüa ja mõnes kohas ei tohi ning muid keerulisi tingimusi. Miks ei võiks olla lihtsalt nii, et alkohol asub eraldi alkoholipoes mitte toidupoes kuradi juustuleti kõrval?? Kas tõesti kaubandusketid maksavad nii jõhkralt pistist siis, et kuidagi ei saa seda rakendada? Seda mis on väga paljudes arenenud riikides ja toimib edukalt.Leave a comment:
-
Väsinud sellest alkoholipiirangu teemast. Ma ei mõista miks üritatakse ratast leiutada? Piirame reklaame, müüme kindlatel kellaaegadel, ühes kohas tohib müüa ja mõnes kohas ei tohi ning muid keerulisi tingimusi. Miks ei võiks olla lihtsalt nii, et alkohol asub eraldi alkoholipoes mitte toidupoes kuradi juustuleti kõrval?? Kas tõesti kaubandusketid maksavad nii jõhkralt pistist siis, et kuidagi ei saa seda rakendada? Seda mis on väga paljudes arenenud riikides ja toimib edukalt.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ma laseks narko ja prostitutsiooni ka vabaks, kuna ma ei tea ühtegi narkomaani ega prostituuti. Samamoodi ei tea ma ka, kes neid teeks. Seega probleemi pole.Leave a comment:
-
-
Mina laseks Alkoholi ja suitsude reklaame vabamaks üldse - mina ei tea küll ühtegi last/noort kes reaalselt vaid reklaami pärast neid tooteid tarbiks. Teine asi on nende toodete maksustamine ja tingilikult rahade suunamine tervishoidu. Ühesonaga, las reklaamivad aga reklaami oiguse müük peab olema piisavalt maksustatud, et ser oleks kasumlik ka reklaaami kanalitele, mitte vaid tootjatele.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: