Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied
    Aga mis saab Kadrist edasi? Hüppab Reformi?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Priit Kutser on öö otsa valimissedeleid täitnud, mis õigel hetkel ka urni topitakse, seega on kõik korraldatud.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Kas Simsonil on lootus Savisaarele kott pähe tõmmata?
    Kott pähe tõmmata saaks küll, mees on vana ja ratastoolis. See pole just väga viisakas muidugi.

Valimisi ta siiski ei võida. See erakonda ei poolda muudatusi

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Ei. tähemärk.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Miks ei võiks olla lihtsalt nii, et alkohol asub eraldi alkoholipoes mitte toidupoes kuradi juustuleti kõrval??
    Mis seal vahet on? Ainus vahe on see, et pead maksma kahes eraldi kassas ja kulub rohkem aega.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Soomes on kangem alko eraldi poodides. tavapoes on aind siider ja õlu jms.
    Rahvas kaanib ikka nagu vaadid

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Kus see alkopood näiteks Piirissaarel peaks olema?
    Või peaks pigem küsima kus kohast siis tulevikus väikestes kohtades leiba saab osta?

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas erxu Vaata postitust
    Väsinud sellest alkoholipiirangu teemast. Ma ei mõista miks üritatakse ratast leiutada? Piirame reklaame, müüme kindlatel kellaaegadel, ühes kohas tohib müüa ja mõnes kohas ei tohi ning muid keerulisi tingimusi. Miks ei võiks olla lihtsalt nii, et alkohol asub eraldi alkoholipoes mitte toidupoes kuradi juustuleti kõrval?? Kas tõesti kaubandusketid maksavad nii jõhkralt pistist siis, et kuidagi ei saa seda rakendada? Seda mis on väga paljudes arenenud riikides ja toimib edukalt.
    Kus see alkopood näiteks Piirissaarel peaks olema?

Leave a comment:

• erxu
    replied
    Väsinud sellest alkoholipiirangu teemast. Ma ei mõista miks üritatakse ratast leiutada? Piirame reklaame, müüme kindlatel kellaaegadel, ühes kohas tohib müüa ja mõnes kohas ei tohi ning muid keerulisi tingimusi. Miks ei võiks olla lihtsalt nii, et alkohol asub eraldi alkoholipoes mitte toidupoes kuradi juustuleti kõrval?? Kas tõesti kaubandusketid maksavad nii jõhkralt pistist siis, et kuidagi ei saa seda rakendada? Seda mis on väga paljudes arenenud riikides ja toimib edukalt.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Teine asi on nende toodete maksustamine ja tingilikult rahade suunamine tervishoidu. Ühesonaga, las reklaamivad aga reklaami oiguse müük peab olema piisavalt maksustatud, et ser oleks kasumlik ka reklaaami kanalitele, mitte vaid tootjatele.
    Eem, oota, mida?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma laseks narko ja prostitutsiooni ka vabaks, kuna ma ei tea ühtegi narkomaani ega prostituuti. Samamoodi ei tea ma ka, kes neid teeks. Seega probleemi pole.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Mina laseks Alkoholi ja suitsude reklaame vabamaks üldse - mina ei tea küll ühtegi last/noort kes reaalselt vaid reklaami pärast neid tooteid tarbiks.
    Selliste tunnete pealt otsuste tegemine viiks iga riigi väga kiirelt kraavi.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Mina laseks Alkoholi ja suitsude reklaame vabamaks üldse - mina ei tea küll ühtegi last/noort kes reaalselt vaid reklaami pärast neid tooteid tarbiks. Teine asi on nende toodete maksustamine ja tingilikult rahade suunamine tervishoidu. Ühesonaga, las reklaamivad aga reklaami oiguse müük peab olema piisavalt maksustatud, et ser oleks kasumlik ka reklaaami kanalitele, mitte vaid tootjatele.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    TAI uuring vist siiski?
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Üleüldiselt on teost raske trükkida, seega - Edu tegemistes.
    teost = telost.

Leave a comment:

Working...
X