Algselt postitas Maarek
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Hiljem on seda siiski korrigeeritud: https://sakala.postimees.ee/7885625/...ini-maha-saada
- Likes 1
-
Jah, väideti küll, et selle puudumine sel hetkel midagi tegemata ei jätnudAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas Päästeamet mitte öelnud, et redeliga autu poleks midagi muutnud?
Leave a comment:
-
Kas Päästeamet mitte öelnud, et redeliga autu poleks midagi muutnud?
Leave a comment:
-
Internetist leitud, aga p2ris tabav:
Jagan siin ühe lugeja postitust, mis näitab Eesti Vabariigi ametnike taset. Ukrainasse, pärapõrgusse, saadetakse raha ja päästetehnikat aga Eesti on ilma "püksata". Postitus on vürtsikas aga asjalik: Eilne edulugu Viljandi linna pankrotist sai eile õhtu kell 19 ajal jätku, kus saime taaskord kinnitust, et meie võimekus inimeste eludele ja varale on sisuliselt olematu.
Põleng kortermajas oli õudus³ ja MIKS see alguse sai...on omaette teema juba...
Detailidesse ma laskuma ei hakka, aga selle suure katastroofi põhjustas maksmata kommunaalarved ja külm tuba.
Jätan kõrvale põhjuse, aga liigun detailidesse mis siis toimus.
Tuletõrje asub antud majast 1,5km kaugusel.
Reageering oli kiire...aga sellega see ka piirdus.
Meie mehed tegi maksimumi, mis antud olukorras jõududega teha.
Loomulikult sõitis kõikjalt juba autosid..kuni Põltsamaani välja.
Aga miks see olukord läks nii lappama, oli redelauto puudumine.
Redelauto telliti Tartust mis jõudis 1,5H HILJEM.
Sinnamaani lihtsalt PÕLES nagu tõrvik.
Redelauto saabumine tõi ka suure murrangu.
Oleks VILJANDIS redelauto olnud ja 5 minutiga saanud KOHE kustutama hakata..poleks täna olukord selline olnud, et terve maja sisuliselt põleb maha.
Mida ma tahan öelda, et Eesti on niii ära 'lihvitud' ja reformitud, et sisuliselt puudub täna tõsiste katastroofide puhul lihtsalt jõud.
Kujutate ette, kui peaks Eestis sõda tulema, kus hakkab raketisadu...Eesti lihtsalt PÕLEB maha kuna ressurss ja vahendid puuduvad.
Kui isegi 5 korruselise kortermaja kustutamine ei ole enam lihtsalt võimalik, kuna puudub REDEL..linnas kus on ka 9kordsed majad...millest me räägime ?
Kas varsti hakkame Soomest redelautot ootama või palume Venemaalt abi?
Mis kohaga antud päästeteenistuse mehed mõtlevad?
Kirjutasin hiljuti ,kuidas mehed kerjavad päästeautodele rehve!
Mida perset siin üldse toimub.
Kõik Teie lgp Slaavatajad ja muud refformide tulihingelised fännid..äkki nüüd hakkaks mõtlema..mis seisus me päriselt oleme ?
Päästeamet jagab omavahel vaid ordendeid ja jagab lõputult juba aastaid Ukrainale raha ja ka REDELAUTO kuni voolikuteni välja...samal ajal meie mehed on silmini mudas ja ei saa edasi ega tagasi.
Ausalt, minge sinna, kus päike lihtsalt ei paista!
Viljandi redelauto oli osta.ee üleval...MIKS ta seal oli üldse ,tekitab küsimusi ,kui uut redelautot pole.
Juba pikki aastaid pole autot olnud.
Täiesti UTOOPIA lihtsalt ja siis annetame redelautosid UKRAINA...
Panen Päästeameti edulugusid veel pildina kaasa.
Krooniks veel, et Haapsalu linn kogus suure tuhinaga Ukrainale redelauto jaoks raha...
Kogu Eesti tinistati ära niiii lihtsalt.
Kui mina kirjutasin ,et inimesed mõelge ka ükskord, et Ukraina unustage ära, see on pole MEIE sõda. ,me ise lonkame mõlemat jalga..kirjutati mulle ,et Putinist selline oled...
Aitäh!
Totaalne lollidemaa ja igasugune elementaarne mõistus on Eestis kadunud.
Meie ENDA inimene on viimane, keda aidatakse.
Kõik suunatakse välja, kus saab skeemitada ja ÄRI teha..
Ps! Viibisin ise ka kohapeal ja nägin, mis toimus eile Viljandis.
Seni aga annetage Päästeametile raha, et saaks uusi droone osta miljonite kaupa, et sõda ikka kestaks ja raha liiguks...
Päeva lõpuks jagage ordeneid ka omavahel ja tehke suuri kõnesid suurtest eduloodest!
Slaava!
Leave a comment:
-
Mis verk selle who pandeemialepinguga on, et who hakkab riikideele kohustusi peale suruma enda tavade järgi?
M6ni targem v6iks lahti seletada selle, muidu peabki vaid hando telegrsmist selle kohta teada saama, sest no etv ja delfi sellest ei räägi..
https://objektiiv.ee/oht-suveraansus...a-oma-rahvast/
Leave a comment:
-
Tasub ikka kaugemale ka vaadata, psühhopaadist võid lugeda siit:Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Tarbin https://www.err.ee/ uudisteks. Loomulikult sa psühhopaat ütled, et see on ka kõik kaaperdatud mingite salaorganiatsioonide poolt ja kogu rahvusringhääling töötab eesti rahva vastu.
Kommertspoolest tarbin Äripäeva. Eesti majanduse käekäik mõjutab Eesti elu ja meie kõigi heaolu palju rohkem kui ükskõik mingine pastakast imetud draama, mida su sopaveergudel üritatakse tähtsaks puhuda.
Mitu sugu, 2. Sellest sain aru vist juba 3 aastasena.
https://thepostmillennial.com/watch-wef-head-says-communist-china-is-a-role-model-for-many-countries“We should be very careful in imposing systems,” Schwab said, “but the Chinese model is certainly a very attractive model for quite a number of countries.”
Ja 2ra arva, et k6ike mida erris ei r22gita, seda maailmas ei toimu. Siiski v6iksid mingid uu v2ited ymber lykata, muidu jääb selline tunne et sarnaselt enamusega siit naudid ka sina eestlaste elujärje halvenenisega meie emandate juhtimisel. Kliimakommunism teeb rahva sajaga vaeseks ja 2030 you own nothing and will be happy.
Varsti ka meil talongid siin nagu n6ukaajal
Talongiajastu naaseb kus pukis olev kommunist otsustab kas, kui palju ja mida sa võid osta.Kui systi ei tee,omale hauda ei kaeva ja e valimistel teda ei vali on järelikult kõik sulle keelatud
Leave a comment:
-
Tarbin https://www.err.ee/ uudisteks. Loomulikult sa psühhopaat ütled, et see on ka kõik kaaperdatud mingite salaorganiatsioonide poolt ja kogu rahvusringhääling töötab eesti rahva vastu.Algselt postitas xxD Vaata postitust
Naljatilk sa ikka pole aru saanud, kuidas kajakaz ja eks kommarid siin kambakesi eestit venestavad.. võta loe 2016 aasta sirp praeguse haridusministri kirjutist georgi ja vene lippude kohta nt ,võt võta lahti siim kallas arvmus 70% eestaslet kohta jnejnejne
ise oled propast nikastatud, siiamaani pole mitte keegi mitte ühelegi siia lisatud kaabuportaali trollimisele suutnud midagi vastu väita, ootan huviga siiani, pigem on kõik liberaalid sõimanud lollideks jne, aga see ongi enamuse tase, kes delfit loevad: kes end ei süsti on venemeelne ja peaks kodus istuma, igor taro - venemaa sõjamoon juba 2 aastat saab uuel nädalal otsa jnejnejne.... neid näiteid võib siia tuua
ja proovid oma haledat varju mulle peale määrida, ei õnnesti
mine lappa oma kaste kuskil laos edasi. Ma olen täiesti nõus, et mida rohkem informatsiooni aju tarbib seda kurnatum see on. Viimasel ajal just kõik need sõjad jm triangel ongi pannud ju erinevaid arvamusi lugema ja infot uurima,.. ma sooviks teada mis asju sa ise tarbid? vaid EKSPRESS GRUPI jamuu vasakukäe liberaal ideoloogilisi kanaleid? youtubes on sinusguste jaoks eraldi kanal isegi tehtud: https://www.youtube.com/@ClownPlanetHQ < Peaks olema sinusuguse jaoks kohustulik videomaterjal erinavatest maailmas toimuvatest uudistest
#kemikaalidegaajupestud ma ütlen et kui delfi sulle ütleb mine karga metsas puud, siis saad lapseks the grooti, sa lähed ja teed ka seda, oma uue isa liisa-Ly pakosta soovitusel magad veel mõne loomagagi kui mitte tema endagagi. ennem kui tuled siia kargama siis mine tegelt ka tee silmad lahti ja näed maailma ka enda ümber.
Vasta lihtsale kysimusele: mitu sugu on?
Kommertspoolest tarbin Äripäeva. Eesti majanduse käekäik mõjutab Eesti elu ja meie kõigi heaolu palju rohkem kui ükskõik mingine pastakast imetud draama, mida su sopaveergudel üritatakse tähtsaks puhuda.
Mitu sugu, 2. Sellest sain aru vist juba 3 aastasena.
Leave a comment:
-
Eks see olegi rohkem hollivuudi pärusmaa (mis kipub siiski levima), kus trendiks paistab olema, et pere kõik kolm last on vales kehas.Algselt postitas nonoh Vaata postitustMa olen töötanud lastega/noortega alates 2008. aastast. Selle jooksul on täpselt üks laps palunud oma sõpradel ennast kutsuda vastassoo nimega. See oli üle kaheksa aasta tagasi.
Leave a comment:
-
Naljatilk sa ikka pole aru saanud, kuidas kajakaz ja eks kommarid siin kambakesi eestit venestavad.. võta loe 2016 aasta sirp praeguse haridusministri kirjutist georgi ja vene lippude kohta nt ,võt võta lahti siim kallas arvmus 70% eestaslet kohta jnejnejneAlgselt postitas Wingback Vaata postitustSu kallites uutesuudistes on kõik üks propaganda, mida ükski vähegi erapooletu/mõtlev inimene ei peaks tarbima!
Ma ei soovitaks mitte ühegi erakonna lehti lugeda - Tallinna linna Keskerakonna kesknädala sitta või mida iganes.
Mõelda vaid xxD, Venemaal, oleks sa Putinist juba 1 nädalaga. Nii lihtne ongi su pea tagurpidi mingi propa-pasaga keerata. Kahjuks on see massiliselt toimiv ja ka siin riigis on see läinud hoogu.
Vaesed, saamatud mahajääjad ja vihased, muudkui laamedaks ja lõhuks. Meenutab koolikiusajaid, kelle elu on pärast keskat putsis. See on küll räme liialdus, aga fck it, see teema siin ongi juba puha sellisel tasemele viidud, eelnimetatud indiviidi poolt.
ise oled propast nikastatud, siiamaani pole mitte keegi mitte ühelegi siia lisatud kaabuportaali trollimisele suutnud midagi vastu väita, ootan huviga siiani, pigem on kõik liberaalid sõimanud lollideks jne, aga see ongi enamuse tase, kes delfit loevad: kes end ei süsti on venemeelne ja peaks kodus istuma, igor taro - venemaa sõjamoon juba 2 aastat saab uuel nädalal otsa jnejnejne.... neid näiteid võib siia tuua
ja proovid oma haledat varju mulle peale määrida, ei õnnesti
mine lappa oma kaste kuskil laos edasi. Ma olen täiesti nõus, et mida rohkem informatsiooni aju tarbib seda kurnatum see on. Viimasel ajal just kõik need sõjad jm triangel ongi pannud ju erinevaid arvamusi lugema ja infot uurima,.. ma sooviks teada mis asju sa ise tarbid? vaid EKSPRESS GRUPI jamuu vasakukäe liberaal ideoloogilisi kanaleid? youtubes on sinusguste jaoks eraldi kanal isegi tehtud: https://www.youtube.com/@ClownPlanetHQ < Peaks olema sinusuguse jaoks kohustulik videomaterjal erinavatest maailmas toimuvatest uudistest
#kemikaalidegaajupestud ma ütlen et kui delfi sulle ütleb mine karga metsas puud, siis saad lapseks the grooti, sa lähed ja teed ka seda, oma uue isa liisa-Ly pakosta soovitusel magad veel mõne loomagagi kui mitte tema endagagi. ennem kui tuled siia kargama siis mine tegelt ka tee silmad lahti ja näed maailma ka enda ümber.
Vasta lihtsale kysimusele: mitu sugu on?
Leave a comment:
-
Su kallites uutesuudistes on kõik üks propaganda, mida ükski vähegi erapooletu/mõtlev inimene ei peaks tarbima!
Ma ei soovitaks mitte ühegi erakonna lehti lugeda - Tallinna linna Keskerakonna kesknädala sitta või mida iganes.
Mõelda vaid xxD, Venemaal, oleks sa Putinist juba 1 nädalaga. Nii lihtne ongi su pea tagurpidi mingi propa-pasaga keerata. Kahjuks on see massiliselt toimiv ja ka siin riigis on see läinud hoogu.
Vaesed, saamatud mahajääjad ja vihased, muudkui laamedaks ja lõhuks. Meenutab koolikiusajaid, kelle elu on pärast keskat putsis. See on küll räme liialdus, aga fck it, see teema siin ongi juba puha sellisel tasemele viidud, eelnimetatud indiviidi poolt.
- Likes 1
Leave a comment:
-
AA viska igaksjuhuks siia sisi mingi link ka mis sind uutesuudistes siis nii väga häirib (ja mis faktiliselt vale on), et sa seda kui laavat väldid.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustOeh. Ma ei tea, miks ma enda aega sellele kulutan. Ilmselgelt pole mõistlik tegevus. See-eest vahel on põnev, vist? Peaks arve esitama...
Võtame siis ükshaaval ette.
Mis vahet sel käibemaksusoodustusel on? Mis partei rahakotist see täpsemalt tuleb? Tsenseerimise osas too siis palun näiteid kah. Kui sa mõtled, et iga töllmokk ei saa iga suvalist teemat ükskõik millises kastmes kommenteerida, siis, jah, selline tsensuur on ilmselt olemas. See aga ei sõltu kuidagi maailmavaatest. Vahet pole, kas sa oled liberaal või konservatiiv, aga suvalist okset ajakirjandus ikka ei avalda. Enamasti. Vahel miskipärast avaldatakse ka. https://isalugu.blogspot.com/2020/03...ja-asjade.html ; ja nüüd tsensuur on jõudnud EL direktiivide kaudu sotsmeediasse ka, kus kustutatakse erinevaid postitusi, uudiseid ei loe siis w
Kuidas sa nüüd sellele järeldusele jõudsid ja kuidas see vaadete esindamine välja näeb? Arvad, et toimetused istuvad hommikuti koos ja arutavad, kuidas neid erakondi võimalikult heas valguses ja konkurente halvas valguses näidata? Sel juhul pole sul õigus. Tõtt öelda jääd päriselust üsna kaugele. Tõesta, et pole. Kas delfi pole EKREt pidevalt maha teinud ja palju nad reffe maha teinud on?
Toimetaja on ametinimetus. Toimetaja loeb üldiselt artikleid ja teeb keelelisi-sisulisi (noh, et lugeja teemast üldse aru saaks) parandusi. Vaatab, et lehe jaoks pildid küljes oleks. Ja nii edasi. Ehk toimetajate maailmavaadet on üsna keeruline aimata, sest, noh, nad eriti ei räägi sellest. Ega kirjuta ka midagi. Kui üleüldse ajakirjanikest rääkida, siis vast saaks täitsa nimekirja teha. Zirnask, Pahv, Vedler näiteks tulevad kohe kiirelt pähe. haha sa vist oled üks EKSPRESS GRUPI töötajatest
Mis näidet sa tahad? Meedialiidul on eetikakoodeks. Selle järelevalvega tegeleb pressinõukogu. Meedialiidu liikmed leiad siit. Nemad on endale võtnud kohustuse eetikakoodeksit järgida. Uusi Uudiseid ja Kesknädalat ma seal nimekirjas ei näe. Ehk sa ei saa taaskord lihtsalt mitte midagi aru. Mis pole muidugi absoluutselt üllatav. 2. punkt sõltumatus juba läheb vastuollu sellega kui said 5% KM soodustuse ja erinevad tasud teatud uudiste vahenduse eest. Kahju, et sa sellest aru ei saa
aga noh eks sa ei saa ju seda oksa maha saagida mille peal sa istud
On sul olemas Espress meedia pangaväljavõtted, et saaksid asja kinnitada, et tegemist sõltumatusega on?
Ei või. Sellist asja pole enam mõnda aega olemas. On Ekspress Grupp, mis tähendab hoopis teist asja, sest sinna kuuluvad ka näiteks ÕL ning Geenius. See, mida sa mõtled, on vist Delfi Meedia. Sellega võiks Delfi ses kontekstis sisuliselt asendada, jah, aga kes, kurat, tahab kirjutada välja pikemat nime? https://www.egrupp.ee/valdkonnad/meedia/ ja sa väidad mulle, et EGRUPP ei ole võtnud kellegilt tasu erinevate maailmavaadete esindamise eest?
Kui mujal maailmas toimuvad sellised lükked, siis ka kindlasti Eestis"Globalistist miljardäri George Sorose poolt rahastatud ettevõte sõlmis eellepingu osaluse ostmiseks Poola ühes suurimas meediagrupis Gremi Media. Sellega on ettevõttel 40% osalus päevalehte Rzeczpospolita välja andvas meediagrupis ning see on juba kolmas sedalaadi tehing, mille Soros on Poola meediaturul viimase viie aasta jooksul teinud."
Võrreldes sinuga olen ma faking Einstein. Aasta nali, mine võta kapist kommi ja too oma ego alla natukene, või mine loe piiblit.
Huvitav, jah, et pool Eestit meediat ei tarbi, aga kuidagi kontrollitakse nende mõtteid ka. Eks ma pean Grünthalilt üle küsima, mis imeseade need meediaomanikud loonud on, millega saab kõikide mõtteid kontrollida. inglise keeles kõlab paremini whoever controls the media, controls the mind
Aga kirjuta neile ja küsi, miks nad sellise äriotsuse teinud on. Ma seda ei tea. Puusalt pakuks, et äkki tahetakse lugejaskonda kasvatada enne tasuliste artiklite mahu suurendamist. Et, noh, inimesed on juba konksu otsas – harjunud lugema – ja siis vormistavad tõenäolisemalt tellimuse, mitte ei leia lihtsalt uut kohta, kust tasuta uudiseid lugeda. Eks jah inimesi on erinevaid, sa võid mulle vast ise rääkida nendest asjadest :P
P.S. Mine tööle, siis ehk ei ole sellist kontrollimatut kihku päev otsa jalgpallifoorumit oma huinjaaga täis spämmida. Või kui juba tööl käid, looda, et varsti kinga ei saa. Sest tööd sa ju ilmselgelt eriti ei tee. Yes boss
Leave a comment:
-
Ma olen töötanud lastega/noortega alates 2008. aastast. Selle jooksul on täpselt üks laps palunud oma sõpradel ennast kutsuda vastassoo nimega. See oli üle kaheksa aasta tagasi.
Leave a comment:
-
Kas eestis on sel teemal teadust tehtud?
Leave a comment:
-
Oeh. Ma ei tea, miks ma enda aega sellele kulutan. Ilmselgelt pole mõistlik tegevus. See-eest vahel on põnev, vist? Peaks arve esitama...
Võtame siis ükshaaval ette.
Mis vahet sel käibemaksusoodustusel on? Mis partei rahakotist see täpsemalt tuleb? Tsenseerimise osas too siis palun näiteid kah. Kui sa mõtled, et iga töllmokk ei saa iga suvalist teemat ükskõik millises kastmes kommenteerida, siis, jah, selline tsensuur on ilmselt olemas. See aga ei sõltu kuidagi maailmavaatest. Vahet pole, kas sa oled liberaal või konservatiiv, aga suvalist okset ajakirjandus ikka ei avalda. Enamasti. Vahel miskipärast avaldatakse ka.Hmmm, neile kehtib see käibemskusoodustus ju 5%, ja ilmselgelt käib seal ikka ka tsenseerimine- näiteid on palju,
Kuidas sa nüüd sellele järeldusele jõudsid ja kuidas see vaadete esindamine välja näeb? Arvad, et toimetused istuvad hommikuti koos ja arutavad, kuidas neid erakondi võimalikult heas valguses ja konkurente halvas valguses näidata? Sel juhul pole sul õigus. Tõtt öelda jääd päriselust üsna kaugele.delfi esindab reffide,e200,sotside vaateid, isamaa omasid postimeees.
Toimetaja on ametinimetus. Toimetaja loeb üldiselt artikleid ja teeb keelelisi-sisulisi (noh, et lugeja teemast üldse aru saaks) parandusi. Vaatab, et lehe jaoks pildid küljes oleks. Ja nii edasi. Ehk toimetajate maailmavaadet on üsna keeruline aimata, sest, noh, nad eriti ei räägi sellest. Ega kirjuta ka midagi. Kui üleüldse ajakirjanikest rääkida, siis vast saaks täitsa nimekirja teha. Zirnask, Pahv, Vedler näiteks tulevad kohe kiirelt pähe.Näita mulle delfi toimetuses mõnd konsevatiivsema kallakuga toimetajat..
Mis näidet sa tahad? Meedialiidul on eetikakoodeks. Selle järelevalvega tegeleb pressinõukogu. Meedialiidu liikmed leiad siit. Nemad on endale võtnud kohustuse eetikakoodeksit järgida. Uusi Uudiseid ja Kesknädalat ma seal nimekirjas ei näe. Ehk sa ei saa taaskord lihtsalt mitte midagi aru. Mis pole muidugi absoluutselt üllatav.eile kehtib samasugune eetikakoodeks. too mõni näide palun.
Ei või. Sellist asja pole enam mõnda aega olemas. On Ekspress Grupp, mis tähendab hoopis teist asja, sest sinna kuuluvad ka näiteks ÕL ning Geenius. See, mida sa mõtled, on vist Delfi Meedia. Sellega võiks Delfi ses kontekstis sisuliselt asendada, jah, aga kes, kurat, tahab kirjutada välja pikemat nime?Ja DELFI võiks asendada ju ekspress meediaga
Võrreldes sinuga olen ma faking Einstein.hohooo ja sina oled siis tark?
Huvitav, jah, et pool Eestit meediat ei tarbi, aga kuidagi kontrollitakse nende mõtteid ka. Eks ma pean Grünthalilt üle küsima, mis imeseade need meediaomanikud loonud on, millega saab kõikide mõtteid kontrollida.kes iganes kontrollib meediat, kontrollib ka mõtteid/meelsust/ajukasutust, täpselt samamoodi nagu nõuka ajal
Aga kirjuta neile ja küsi, miks nad sellise äriotsuse teinud on. Ma seda ei tea. Puusalt pakuks, et äkki tahetakse lugejaskonda kasvatada enne tasuliste artiklite mahu suurendamist. Et, noh, inimesed on juba konksu otsas – harjunud lugema – ja siis vormistavad tõenäolisemalt tellimuse, mitte ei leia lihtsalt uut kohta, kust tasuta uudiseid lugeda.Kõige paremini näitab oma lugejatesse suhtumist delfi tasuta artiklid vene keeles ja siis sama asi on eesti keeles tasuline... ja inimesed ostavad
P.S. Mine tööle, siis ehk ei ole sellist kontrollimatut kihku päev otsa jalgpallifoorumit oma huinjaaga täis spämmida. Või kui juba tööl käid, looda, et varsti kinga ei saa. Sest tööd sa ju ilmselgelt eriti ei tee.
- Likes 2
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: