Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Peeter I
    replied
    Üks tore tegelane pani neid Wremja ja Wigla show kenasti ülesse, aga Kelgukoerte ja võsapetsiga mindi ahneks. Aga kui teemasse... siis kõik tulemused kinnitasid KK tagasivalimist viimast korda.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas olll Vaata postitust
    kas kusagil on võimalik vaadata Wremja täispikki osasid ?
    aegajalt Youtube`i midagi pannakse, väga kiiresti ka kaovad, justkui miski tsensor käsib jälle maha võtta
    Autoriõiguste värk. Mingi paar aastat tagasi keelati levitamine ära Kanal 2 -e poolt. Nende kodukal sai/saab mingi papi eest vaadata.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust

Seda et seesama punt on vahepeal salanatsid olnud ja džihadismi õigustavad siis teadsid ette v
    Millest sa räägid?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Okei, kelle kaardil oli, et 2023 me räägime kuidas mingid inimesed suudavad Osama Bin Ladeni Tiktokis trendima panna?
    Seda et seesama punt on vahepeal salanatsid olnud ja džihadismi õigustavad siis teadsid ette v

Leave a comment:

• olll
    replied
    kas kusagil on võimalik vaadata Wremja täispikki osasid ?
    aegajalt Youtube`i midagi pannakse, väga kiiresti ka kaovad, justkui miski tsensor käsib jälle maha võtta

Leave a comment:

• taku*
    replied
    oosama oli kunagi wremjas ka
    suht asjalikult kiitis eesti elu

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Okei, kelle kaardil oli, et 2023 me räägime kuidas mingid inimesed suudavad Osama Bin Ladeni Tiktokis trendima panna?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas gaskoff Vaata postitust
    Kas NATO on selline organisatsioon, et kui igasugu reinsalude, läänemetsade ja madishindrete larhvid kopa ette viskavad, võib lihtsalt selle peasekretäriks minna?

https://www.err.ee/1609165195/kallas...peasekretariks
    Ma mõistan, et hekel on popp Kaja trollida - aga ta on reaalselt seal nimekirjas, kelle seast tulevast peasekretäri otsitakse. Lihtsalt hetkel seal pole väga palju nimesid, kes ka ise oleks huvitatud - sest noh, keerulised ajad ja paljud ei taha seda vastutust.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Muidugi huvitav, et rohkem vene aktsendiga ei anna inglise keelt rääkida kui see "aafriklane". Endine tippavokaado seda välja ei nokkinud.

Leave a comment:

• DELFI
    replied

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma olen saanud aru, et see oli suht survestatud vastus. Samas. Kus suitsu, seal tuld.

Leave a comment:

• gaskoff
    replied
    Kas NATO on selline organisatsioon, et kui igasugu reinsalude, läänemetsade ja madishindrete larhvid kopa ette viskavad, võib lihtsalt selle peasekretäriks minna?

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    FB-s on selline iisraelieestlane nagu Harry Naimark, soovitan tasakaalustuseks teda ka jälgida. Ta ise elab Eilatis vist

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Uudistes kirjutab, et Lähis-Idas on konflikt. Püüan asjast kiirelt sotti saada toimetan nii nagu foorumi targad ja muidu päriselus tähtsam seltskond on soovitanud - kuulata oma ala spetsialiste. Teen kiire otsingu ja leian üles Lähis-Ida ja konfliktiuuringute eksperdid, tunnustatud teadlased Hille Hanso ja Birgit Poopuu. Mis ma valesti teen?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Hullem kui mina

Leave a comment:

Working...
X