Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• raudidas
    replied

Uskumatu klounaad, see ei ole valitsus, vaid tragikoomiline kooslus. Oli ju teada, et ega seal valitsuses vist ei tea keegi mis toimuma hakkab, igasugused ilukõned võetakse lambist, et saaks midagigi kokku valetada.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Evv = npc

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Hahahah mida vile

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Bolivia otsustas sotsialismist loobuda. (Tasuline);

Leave a comment:

• elx
    replied
    Arte staadionil olid õhtuti juba juunis pidevalt lapsed-täiskasvanud peal. Nii jalaga kui käega palli mängimas.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
    Miks see teema mulle lähedane on, on sellepärast, et tahtsin Mustamäel õhtuti jooksmas käia. Kunagi käisin läbi paljud koolistaadionid – need olid õhtuti ja nädalavahetustel lukus. Ja Mustamäe metsas jalutavate koerte vahel joosta ei tahtnud.

Aga eilne õhtune pilt Arte Gümnaasiumi avatud staadionil üllatas ja rõõmustas. Millega need lapsed, kes koolistaadionil mängisid, tegeleksid, kui see oleks nädalavahetuse õhtul lukus? Eeldan, et Mustamäe koolidirektorid või koolide kinnisvara haldajad said lõpuks korralduse koolistaadionid inimestele avada.
    Ühisgümnaasiumil on juba eelmise suve teisest poolest lahti.

Leave a comment:

• Tallinec
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Olen käinud eri variantidel. Kas mingi 21.30ni ilusal ajal.
    Miks see teema mulle lähedane on, on sellepärast, et tahtsin Mustamäel õhtuti jooksmas käia. Kunagi käisin läbi paljud koolistaadionid – need olid õhtuti ja nädalavahetustel lukus. Ja Mustamäe metsas jalutavate koerte vahel joosta ei tahtnud.

Aga eilne õhtune pilt Arte Gümnaasiumi avatud staadionil üllatas ja rõõmustas. Millega need lapsed, kes koolistaadionil mängisid, tegeleksid, kui see oleks nädalavahetuse õhtul lukus? Eeldan, et Mustamäe koolidirektorid või koolide kinnisvara haldajad said lõpuks korralduse koolistaadionid inimestele avada.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Sellistele on lihtne vastus - palun leia lähim Türisalu pank ja hüppa.
    Ühe staadioni naaberkaebaja on üliaktiivne twitteris, pärast võetakse veel koolijuht ette, kes seda sitta tahab

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Olen käinud eri variantidel. Kas mingi 21.30ni ilusal ajal. Seal muidugi vist see aspekt, et koolijuhid kardavad naabermajade kaebuseid. Kunagi üks linnajuht rääkis, et esmaspäevased kirjad "keegi lärmas kooliõuel" on neil tavaline.
    Sellistele on lihtne vastus - palun leia lähim Türisalu pank ja hüppa.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
    Kas sa käisid kooli staadionil õppepäeva ajal või nädalavahetustel? Ma nägin, et õppepäeva ajal, umbes kella 17.30-ni, olid Mustamäe piirkonna koolistaadionid (mida ma nägin) avatud. Kuid õhtuti pandi need kinni ja nädalavahetustel olid need suletud.

Aga täna, kui ma õhtul Aarte Gümnaasiumi (80-tel "Lõvide" baas) koolistaadionist mööda kõndisin, olin üllatunud, nähes, kui palju lapsi (erinevad seltskonnad) staadioni erinevates osades mängisid.
    Olen käinud eri variantidel. Kas mingi 21.30ni ilusal ajal. Seal muidugi vist see aspekt, et koolijuhid kardavad naabermajade kaebuseid. Kunagi üks linnajuht rääkis, et esmaspäevased kirjad "keegi lärmas kooliõuel" on neil tavaline.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Vatnik siin Vatnik seal, Vatnik iga nurga peal.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Eile... või siis üleeile alles oli Serbia ja Kosovo vahel naginat. Ja eks selle nimistu puhul saa veel nuriseda, kuid suures plaanis tõsi ta on, et suurel meedimaastikul ja EU inimestel on korralik TDS.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    President Trump Has Achieved Peace Between:

–India & Pakistan

–Israel & Iran (Ceasefire)

–Serbia & Kosovo (Trump’s intervention deterred escalation)

–Congo & Rwanda

–Thailand & Cambodia (Border-Clashes Ceasefire)

–Armenia & Azerbaijan

–Saudi Arabia, Syria, Lebanon (Abraham Accords)

And now the fake news media shamelessly attack Trump because he hasn’t YET finished bringing peace between Ukraine and Russia!​

Leave a comment:

• Tallinec
    replied
    Koolistaadionid tehti imo eelmine aasta lahti. Olen enda poisiga käinud seal regulaarselt müdistamas. Tõsi, vist haldusala järgi Haaberstis.
    Kas sa käisid kooli staadionil õppepäeva ajal või nädalavahetustel? Ma nägin, et õppepäeva ajal, umbes kella 17.30-ni, olid Mustamäe piirkonna koolistaadionid (mida ma nägin) avatud. Kuid õhtuti pandi need kinni ja nädalavahetustel olid need suletud.

Aga täna, kui ma õhtul Aarte Gümnaasiumi (80-tel "Lõvide" baas) koolistaadionist mööda kõndisin, olin üllatunud, nähes, kui palju lapsi (erinevad seltskonnad) staadioni erinevates osades mängisid.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Koolistaadionid tehti imo eelmine aasta lahti. Olen enda poisiga käinud seal regulaarselt müdistamas. Tõsi, vist haldusala järgi Haaberstis.

Leave a comment:

Working...
X