Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Uskumatu klounaad, see ei ole valitsus, vaid tragikoomiline kooslus. Oli ju teada, et ega seal valitsuses vist ei tea keegi mis toimuma hakkab, igasugused ilukõned võetakse lambist, et saaks midagigi kokku valetada.
-
-
Bolivia otsustas sotsialismist loobuda. (Tasuline);
Leave a comment:
-
Arte staadionil olid õhtuti juba juunis pidevalt lapsed-täiskasvanud peal. Nii jalaga kui käega palli mängimas.
Leave a comment:
-
Ühisgümnaasiumil on juba eelmise suve teisest poolest lahti.Algselt postitas Tallinec Vaata postitustMiks see teema mulle lähedane on, on sellepärast, et tahtsin Mustamäel õhtuti jooksmas käia. Kunagi käisin läbi paljud koolistaadionid – need olid õhtuti ja nädalavahetustel lukus. Ja Mustamäe metsas jalutavate koerte vahel joosta ei tahtnud.
Aga eilne õhtune pilt Arte Gümnaasiumi avatud staadionil üllatas ja rõõmustas. Millega need lapsed, kes koolistaadionil mängisid, tegeleksid, kui see oleks nädalavahetuse õhtul lukus? Eeldan, et Mustamäe koolidirektorid või koolide kinnisvara haldajad said lõpuks korralduse koolistaadionid inimestele avada.
Leave a comment:
-
Miks see teema mulle lähedane on, on sellepärast, et tahtsin Mustamäel õhtuti jooksmas käia. Kunagi käisin läbi paljud koolistaadionid – need olid õhtuti ja nädalavahetustel lukus. Ja Mustamäe metsas jalutavate koerte vahel joosta ei tahtnud.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOlen käinud eri variantidel. Kas mingi 21.30ni ilusal ajal.
Aga eilne õhtune pilt Arte Gümnaasiumi avatud staadionil üllatas ja rõõmustas. Millega need lapsed, kes koolistaadionil mängisid, tegeleksid, kui see oleks nädalavahetuse õhtul lukus? Eeldan, et Mustamäe koolidirektorid või koolide kinnisvara haldajad said lõpuks korralduse koolistaadionid inimestele avada.
Leave a comment:
-
Ühe staadioni naaberkaebaja on üliaktiivne twitteris, pärast võetakse veel koolijuht ette, kes seda sitta tahabAlgselt postitas JuriM Vaata postitust
Sellistele on lihtne vastus - palun leia lähim Türisalu pank ja hüppa.
Leave a comment:
-
Sellistele on lihtne vastus - palun leia lähim Türisalu pank ja hüppa.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Olen käinud eri variantidel. Kas mingi 21.30ni ilusal ajal. Seal muidugi vist see aspekt, et koolijuhid kardavad naabermajade kaebuseid. Kunagi üks linnajuht rääkis, et esmaspäevased kirjad "keegi lärmas kooliõuel" on neil tavaline.
Leave a comment:
-
Olen käinud eri variantidel. Kas mingi 21.30ni ilusal ajal. Seal muidugi vist see aspekt, et koolijuhid kardavad naabermajade kaebuseid. Kunagi üks linnajuht rääkis, et esmaspäevased kirjad "keegi lärmas kooliõuel" on neil tavaline.Algselt postitas Tallinec Vaata postitustKas sa käisid kooli staadionil õppepäeva ajal või nädalavahetustel? Ma nägin, et õppepäeva ajal, umbes kella 17.30-ni, olid Mustamäe piirkonna koolistaadionid (mida ma nägin) avatud. Kuid õhtuti pandi need kinni ja nädalavahetustel olid need suletud.
Aga täna, kui ma õhtul Aarte Gümnaasiumi (80-tel "Lõvide" baas) koolistaadionist mööda kõndisin, olin üllatunud, nähes, kui palju lapsi (erinevad seltskonnad) staadioni erinevates osades mängisid.
Leave a comment:
-
Vatnik siin Vatnik seal, Vatnik iga nurga peal.
Leave a comment:
-
Eile... või siis üleeile alles oli Serbia ja Kosovo vahel naginat. Ja eks selle nimistu puhul saa veel nuriseda, kuid suures plaanis tõsi ta on, et suurel meedimaastikul ja EU inimestel on korralik TDS.
Leave a comment:
-
President Trump Has Achieved Peace Between:
–India & Pakistan
–Israel & Iran (Ceasefire)
–Serbia & Kosovo (Trump’s intervention deterred escalation)
–Congo & Rwanda
–Thailand & Cambodia (Border-Clashes Ceasefire)
–Armenia & Azerbaijan
–Saudi Arabia, Syria, Lebanon (Abraham Accords)
And now the fake news media shamelessly attack Trump because he hasn’t YET finished bringing peace between Ukraine and Russia!
Leave a comment:
-
Kas sa käisid kooli staadionil õppepäeva ajal või nädalavahetustel? Ma nägin, et õppepäeva ajal, umbes kella 17.30-ni, olid Mustamäe piirkonna koolistaadionid (mida ma nägin) avatud. Kuid õhtuti pandi need kinni ja nädalavahetustel olid need suletud.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKoolistaadionid tehti imo eelmine aasta lahti. Olen enda poisiga käinud seal regulaarselt müdistamas. Tõsi, vist haldusala järgi Haaberstis.
Aga täna, kui ma õhtul Aarte Gümnaasiumi (80-tel "Lõvide" baas) koolistaadionist mööda kõndisin, olin üllatunud, nähes, kui palju lapsi (erinevad seltskonnad) staadioni erinevates osades mängisid.
Leave a comment:
-
Koolistaadionid tehti imo eelmine aasta lahti. Olen enda poisiga käinud seal regulaarselt müdistamas. Tõsi, vist haldusala järgi Haaberstis.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: