Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
See tundub ikkagi pigem mingi PR, et päris teemast körvale hajutada. Väiksed numbrid ju
Leave a comment:
-
Ca 250€/kuus per inimene üüri maksta - hästi elame.
Pakun, et mõni minister on paar pudelit vastu seina juba katki lennutanud.
E: tuleb välja, et kontorisse mahub ainult 90nd inimest korraga... samas, odavam ikka, kui vange ülal pidada.
Leave a comment:
-
Siin ilmselt mingi sarnane jama, nagu oli majandusministeeriumi palkadega, kus ministeeriumi palgafondi lähevad ka allasutuste palgad, aga töötajate arvus see ei kajastu. Juhtide palgad peaksid olema mingi 8-9k juures, seega pole see summa reaalne.Algselt postitas Rudy Vaata postitustTervisekassa Teatmikust on viimasel kvartalil tööl 232 inimest ja selle hulga keskmine netopalk on 21200€.
Leave a comment:
-
No siin ka Külli Taro rääkinud tervisekassa muudest kuludest, et aus värk, muidugi seal heakskiitvaks nõukogus istuvad ka meie ministrid...Algselt postitas nonoh Vaata postitustMa siin kunagi plasticuga vaidlesin tervisekassa (toona veel haigekassa vist) juhtide preemiate üle - arvasin siis, et need on sobimatud - aga samas nüüd ma küll ei tahaks kuuuurija ja lustiga samas paadis olla :/
Leave a comment:
-
Tervisekassa Teatmikust on viimasel kvartalil tööl 232 inimest ja selle hulga keskmine netopalk on 21200€.
Leave a comment:
-
Ma siin kunagi plasticuga vaidlesin tervisekassa (toona veel haigekassa vist) juhtide preemiate üle - arvasin siis, et need on sobimatud - aga samas nüüd ma küll ei tahaks kuuuurija ja lustiga samas paadis olla :/
Leave a comment:
-
Ma olen alati arvanud, et kuuuuurija on jube sopp ja pask, kuid püüdsin lugeda. No ei jõudnud lõpuni, okserefleks tuleb peale. Kes seda küll tarbib?Algselt postitas raudidas Vaata postitust
Leave a comment:
-
Kus see pasapuhas meedia asubAlgselt postitas raudidas Vaata postitustpasameedia...
Leave a comment:
-
Täpset numbrit ei tea/mäleta, kuid suurusjärk kolmandik olevat see osa, mis on ok n.ö muudeks kuludeks kirjutada.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Kui tuli Loigo otsus, siis sellega muutus (minu arvates) kogu see kaasus juriidiliselt üsna, noh, kahtlaseks.
Loigo otsuses oli siis umbes selline teema, et kui annetajatele lubatakse, et kogutakse asjale X, siis pole kuskil öeldud, et kogu kogutud summa läheb asjale X, vaid mingi osa võib minna ka rahakoguja koerakuudi ja pulmapeo jaoks.
Tuleb tunnistada, et mul on heategevusest tiba teine arusaam.
Leave a comment:
-
Oleks loigo oma rahad e200 annetanud v siis nt parempoolsete esinägu olnud, poleks midagi tehtud.. säh sulle eesti riiki
Leave a comment:
-
Kui tuli Loigo otsus, siis sellega muutus (minu arvates) kogu see kaasus juriidiliselt üsna, noh, kahtlaseks.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui saaks panustada sellele, et antud kaasus aegub (kaks aastat veel jäänud), siis jääks panus tegemata, sest koefitsent oleks olematu.
Loigo otsuses oli siis umbes selline teema, et kui annetajatele lubatakse, et kogutakse asjale X, siis pole kuskil öeldud, et kogu kogutud summa läheb asjale X, vaid mingi osa võib minna ka rahakoguja koerakuudi ja pulmapeo jaoks.
Leave a comment:
-
Kui saaks panustada sellele, et antud kaasus aegub (kaks aastat veel jäänud), siis jääks panus tegemata, sest koefitsent oleks olematu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: