Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Inflatsioon on kontrolli all ja üheksa kuud järjest on riigil n.ö raha tasku jäänud. Ehh, who cares.
-
Ma tean Argentiinas toimuvast täpselt nii vähe, et ma küll seda sama nii julgelt soovida ei söandaks. Aga ju siis sa tead.
Leave a comment:
-
Loodetavasti Ameerikas kedagi ennem kasti ei lööda ning neil õnnestub ka Argentiina stiilis riiigiparaati kohitseda (täna ja kohe, mitte aasta või kümme või kolm planeerida) ja siis see võiks antud lähenemine jõuda Eestisse ning muidu EUsse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKatri Raik ja koalitsioon värdjaga. Sotsid on ikka räiged tuleb välja.
vahepeal said sotsid vist aru, et kesk-i valijakonna, poliitikute ja retoorika 1:1 ülevõtmine
muudab nad enam-vähem samasuguseks või vähemalt päris ilma tagajärgedeta ei ole
ja käisid Raigil käsi väänamas
P.S. näis, millal L. Hänni rattalt maha saab
Leave a comment:
-
Katrin Raik ja koalitsioon värdjaga. Sotsid on ikka räiged tuleb välja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Sa mõtled see mis Mehhiko piiril toimub? See pole kunagi olnud positiivne. Aga sellega päriselt tegelemiseks peavad need kaks riiki suutma teha koostööd ja juurida välja kes ja kuidas neid inimesi sinna koondab. Selle algprobleemiga peab tegelema.
vastused miks nii läks on siin ilusti kokku võetud
Leave a comment:
-
oleneb kummal pool mekat nad on...saksa muzzyd vaatavad kagu pooleAlgselt postitas xxD
nüüd mõtle, kas need vaatavad ida või lääne poole
Leave a comment:
-
Huvitav, omast arust ei öelnud midagi sellist.Algselt postitas boobek Vaata postitust
Pagana maakad. Julgevad vinguda, et elu on sitt. Mingu mullaku kartuleid parem ja olgu vait. Onju?
Kuigi mingi vastasus jääb alati, ükskõik kes kus või mis on võimul, ent ma usun, et see on eelkõige ülejäänud erakondade tegemata/vilets töö, kui AdF-id ja EKRE-d tunduvad mingile hulgale inimestest parim valik. Valijate süüdistamisega kahjuks kaugele ei purjeta.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Pagana maakad. Julgevad vinguda, et elu on sitt. Mingu mullaku kartuleid parem ja olgu vait. Onju?Algselt postitas Andres. Vaata postitust
Mitte, et ma siit mingit üllatust oleks oodanud, aga kuna oli käepärast sakslane võtta, siis küsisin, et mis ta arvab, et mis lühike põhjendus võiks olla. Siis üldistav vastus oli, et Ida-Saksamaal elab hulga enam venemeelsemaid inimesi kui lääne pool ning ajaloolised põhjused mõjutavad jätkuvalt tuntavalt, miks läänes ja idas elavate sakslaste vaated tugevasti erinevad. Lisaks mainis faktorina (kuigi mitte põhilisena) ka sealse venelaste vähemuse.
Kes pole Saksamaal toimuvat jälginud, siis Ida-Saksamaal annab tooni erakond AdF, kes koondab nende hääli, kes tunnevad, et nad on mahajäätud või et nendega ei arvestata. Ja Ida-Saksamaal on neid rohkem kui läänes. Ehk siis AdF täidab seda rolli, mida meil siin EKRE üritab ning tööriistadena töötavad hästi kõik anti-establishment hoiakud. Kuna tegutsetakse poliitmaastiku ääreosas, siis ei maksa ka nende venelembust imestada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: