Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Parandan, nüüd on tegu siiski õigusteaduse doktorandiga. Ehk siis äkki ta dinosauruseid ei otsi.
-
Pmst oli kliimaministeeriumil probleem, et oldi liiga suur. MKMil oli probleem, et nemad pidid tegelema sellega, et Eestisse tööstusi tuua, aga taristu loomine oli kliimamini käes. Sisuliselt MKM ütles tehasele, et jaa-jaa, teeme-teeme, aga siis ütles kliimaminister, et ei tee, sest see tähendaks elektrihinnatõusu ja valijad pahased. Nüüd siis pandi taristu ja majanduse pool kokku. Äkki isegi loogiline.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustYoko Alender kliimaminstriks
Davs.
Aga no vähemalt tõmmatakse töökohti kokku, aga luuakse uus ministrikoht.
Tõstetakse makser, aga ei muudeta otsust maksuklüür kaotada.
Kõik see on beyond my logic.
Aga see muidugi tase, et just ja digi pandi kokku. Kui justi sai juhtima DJ Lea, siis üks kõrge justiametnik nuttis mul telefoni otsas, et neid sisuliselt mõnitatakse juba aastaid, kui pannakse ministriks inimesi, kes arvavad, et juura on dinosaurustega seotud. Nüüd pandi siis EKA haridusega muinsuskaitsja dinosauruseid uurima.
Leave a comment:
-
Yoko Alender kliimaminstriks
Davs.
Aga no vähemalt tõmmatakse töökohti kokku, aga luuakse uus ministrikoht.
Tõstetakse makser, aga ei muudeta otsust maksuklüür kaotada.
Kõik see on beyond my logic.
Leave a comment:
-
Lollidelt tulebki raha ära võttaAlgselt postitas Peeter I Vaata postitustNoh, jälle ilmselt ajutiselt igavesed protsendid juures, käibemaksu tõus teeb küll vähe rahutuks, kunagi välja naerdud Helme sisekaitse reservi idee is back. Esimesena hakkab nalja saama Pakostaga v.
palju õnne saate 1/4 oma sissetulekutest ukraina ja lgptnatside toetuseks sunniviisiliselt anda. Rahandus pidi ju peale rosimannust korras olema ja kuidas eestlased neid valetavaid oravaid ikka ülal peavad on naljakas vaadata targad on oma sissetulekud ja ettevõtluse mujale viinud.
varsti hakkate kõik käbisid ja kuusevõrseid sööma
mingit petitsiooni ei ole võimalik teha, et see pakosta sunniviisilselt iluoppidele saata?
Leave a comment:
-
Noh, jälle ilmselt ajutiselt igavesed protsendid juures, käibemaksu tõus teeb küll vähe rahutuks, kunagi välja naerdud Helme sisekaitse reservi idee is back. Esimesena hakkab nalja saama Pakostaga v.
Leave a comment:
-
Voldemor Zelenskoi usa presidendiks ja Voldemor Putin ukraina riigipeaks. Mustanahaline dragqueen Donald Harris võiks mõlema riigi asepresident olla.
Õhtuleht on suuna venepropaganda poole võtnud:
Leave a comment:
-
Kohus suvel ei toimi. Halduskohus on üleüldse kõige ülekoormatum ja hea kui seal aastagagi otsus tuleks.Algselt postitas plastic Vaata postitust
Ülikool algab sügisel muidu. Natukene rohkem aega kui 5 päeva ja jaanuar ei ole päris ok võrdluspunkt onjä.
Ps. mina ei pea lahendusi pakkuma, sest null seos protsessiga. Ma mõtlen seda, et ma ei pea pakkuma paremat lahendust ja kriitika või küsimused ei saa tulla sult minule selliselt. See on umbes sama, et "noh, mine juhi siis ise valitsust või õhtulehte" ja igasugune alternatiivne pakkumine probleemi korral realiseeruks alternatiivse pakkumise kritiseerimisega. On see siis su eesmärk?
Paar päeva mõtleks, ilmselt tuleks nurgad esile jne, aga see ei ole eesmärk soccerneti foorumis olukorras, kus klemmid saavad igakuist palka samade probleemide (mille plastic 4hw pealt utreeritult esile toob või mille otsas nad ise hetkel on) lahendamiseks
.
Hea meelega kuulaks su kommentaare aga muude punktidega osas, sest sa ise need ju esile tõid. Viitan siinkohal rikastele vanematele ja "tahtmatusele" võidelda kohtus. Siin on sinu arutelu loogikaline ja harno süsteemne viga minu hinnangul.
Leave a comment:
-
Julge arvamus. Millel see põhineb?Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ükski neist lastest ei petnud midagi, see süsteem on nii mitte valmis, et seda ei oleks tohtinud kasutada nende tööde hindamisel.
Leave a comment:
-
Ülikool algab sügisel muidu. Natukene rohkem aega kui 5 päeva ja jaanuar ei ole päris ok võrdluspunkt onjä.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
See sinu lahendus tekitaks ka palju probleeme juurde. Noh, oletame, et isik saab ülikooli. Jaanuaris selgub, et tegelikult poleks ikka tohtinud saada, sest ta keskhariduse diplom tühistatakse. Mis siis saab, tollelt erialalt esimesena väljajäänu kaebab ülikooli kohtusse?
Ps. mina ei pea lahendusi pakkuma, sest null seos protsessiga. Ma mõtlen seda, et ma ei pea pakkuma paremat lahendust ja kriitika või küsimused ei saa tulla sult minule selliselt. See on umbes sama, et "noh, mine juhi siis ise valitsust või õhtulehte" ja igasugune alternatiivne pakkumine probleemi korral realiseeruks alternatiivse pakkumise kritiseerimisega. On see siis su eesmärk?
Paar päeva mõtleks, ilmselt tuleks nurgad esile jne, aga see ei ole eesmärk soccerneti foorumis olukorras, kus klemmid saavad igakuist palka samade probleemide (mille plastic 4hw pealt utreeritult esile toob või mille otsas nad ise hetkel on) lahendamiseks
.
Hea meelega kuulaks su kommentaare aga muude punktidega osas, sest sa ise need ju esile tõid. Viitan siinkohal rikastele vanematele ja "tahtmatusele" võidelda kohtus. Siin on sinu arutelu loogikaline ja harno süsteemne viga minu hinnangul.
Leave a comment:
-
See sinu lahendus tekitaks ka palju probleeme juurde. Noh, oletame, et isik saab ülikooli. Jaanuaris selgub, et tegelikult poleks ikka tohtinud saada, sest ta keskhariduse diplom tühistatakse. Mis siis saab, tollelt erialalt esimesena väljajäänu kaebab ülikooli kohtusse?Algselt postitas plastic Vaata postitustps. protsessiliselt null seosega on siin lahendusi mitmeid rohkem. Näiteks lasta noorel lõpetada, aga "flagida" antud test. Siis sul ei ole enam eksamijärgselt ajalist piirangut ja probleemi. Ja kui on flagitud, siis tuleb paraku ka noorel või tema "rikka isa" advokaatidel kaitsta ära esitatud tähelepanekud või küsimused. Aga seda loogilise ja analüüsitud protsessi näol koos määratud komisjoniga. Noh umbes nii nagu päris elus toimub, et oled süütu kuni süü on tõestatud adekvaatselt. Siin tõestab mingi programm ja sul jääb kool lõpetamata kui sa 5 päeva (!) jooksul ei vaidlusta.
Ja kui 1 vend või tema rikka isa advokaadid vaidlustasid, siis terve süsteem on "in shambles" ja annavad sekundiga diplomi kätte, sest "ei viitsi tegelikult vaielda rikka isa lapse advokaatidega". Täitsa korras protsessid ikka vendadel välja töötatud onju. Minge putsi ausalt. Seda ka juhul kui noor kutt pettis. Kui protsess ja süsteem ei suuda ennast valideerida, siis istuvadki nii kaua endale vetsuharja sisse kuni suudavad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: