Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas boobek Vaata postitust

Jällegi, sinu vaskpoolne piiratud maailmapilt lihtsalt ei suuda midagi vastupidist taluda ja lihtsalt pidid midagi "parandama" hakkama. Ei ole vaja. Okei? Ma suudan seda ise teha kui ma eksin. Ja võrdlus Trumpi ja Helme vahel ka ei päde kuna Trump suudab ise oma väljaütlemisi kaitsta ja põhjendada. Ning Trump ei ole konservatiiv vaid liberaal.
    Väga huvitav, et sa tead nii täpselt, milline mu maailmapilt on ja kuhu ta skaalal vasak-parem täpselt asetub. MIllel see analüüs rajaneb? Loeks meelsasti. Ehk õpin ka enda kohta midagi uut.
    MIllega Trump enda väljaütlemisi siis kaitseb ja põhjendab peale suhtumise, et mina tean paremini sest ma olen D. Trump ja seosetu jutu, millel puudub igasugune tõepõhi. Ja see pole minu arvamus, vaid üldlevinud, kaasa arvatud nende poolt öeldud, kes on tema meeskonnas olnud.
    Mis Trumpi vaateid puudutab, siis ta pole ilmselt ei üks ega teine, ta on Trump.
    Ma muidugi ei ole kindel, et Trumoti teemal on mõtet sinuga diskussiooni laskuda. Jube kiirelt lendasid tema kaitsele ja võtsid seda rünnakuna enda vastu, mis väljendus rünnakus minu suunas ja pm lahterdamisena.
    Ehk siis sa tead mu maailmavaadet, arvad teadvat mu seksuaalset orientatsiooni. MIda veel? Obsessed much? Peaks muret tundma hakkama?

Leave a comment:

• diver
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust

vasakäärmuslasi kutsutakse hellitlevalt aktivistideks
    Aktiviste on igasuguseid, kuid selline üldistus on pehmelt öeldes debiilne. Nii mõnigi kord on kolmanda sektori aktivistid ainsad, kellel on motivatsiooni ja julgust astuda vastu mõjukatele ning omavahel põimunud äriistele ja poliitilistele huvidele, seejuures sageli kandes selle eest vaid lisakulusid nii raha kui tervise osas. Niimoodi laisalt sitta loopida pole mõtet.

.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Isamaa kontoris on tõenäoliselt arvuti juba vooluvõrku ühendatud ja Minesweeper käima tõmmatud, et selgeks teha, kas ja keda vajadusel ekrest sobivaks tituleerida.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Väga täiskasvanud ja argumenteeritud vastus. Aga ei saa ka imestada, arvestades, mis inimesi ja vaateid tundud omaks pidavat.. Minu paralleel Helme ja Trumpi vahel on tingitud puhtalt sellest, et mõlemad lällavad, poliitilised vaated on sarnased ja üldine suhtumine endasse ja teistesse. Selles osas sarnasus on nende kahe vahel suurem kui Helme ja Bideni vahel.
    Jällegi, sinu vaskpoolne piiratud maailmapilt lihtsalt ei suuda midagi vastupidist taluda ja lihtsalt pidid midagi "parandama" hakkama. Ei ole vaja. Okei? Ma suudan seda ise teha kui ma eksin. Ja võrdlus Trumpi ja Helme vahel ka ei päde kuna Trump suudab ise oma väljaütlemisi kaitsta ja põhjendada. Ning Trump ei ole konservatiiv vaid liberaal.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied

Solvusid? Tundsid end puudutatuna? Tõde on vastumeelne ja tekidab halba enesetunnet? Siis mine paranda oma boyfriendi parem.
    Väga täiskasvanud ja argumenteeritud vastus. Aga ei saa ka imestada, arvestades, mis inimesi ja vaateid tundud omaks pidavat.. Minu paralleel Helme ja Trumpi vahel on tingitud puhtalt sellest, et mõlemad lällavad, poliitilised vaated on sarnased ja üldine suhtumine endasse ja teistesse. Selles osas sarnasus on nende kahe vahel suurem kui Helme ja Bideni vahel.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Helme'tevaba EKRE tundub isegi ohtlik. Senikaua kui need matemaatikavabad natsid seal ees on ... on see õnneks pigem realityTV show endiselt.
    no kuni natside käes oli rahandus ei juhtunud eriti midagi peale mõnede Krachti supsutamiste, see mis edasi tuli on aga täielik katastroof Eesti majandusele ja konkurentsivõimele.

Aga kino on rohkem kui 5 rubla eest küll hetkel. Gruz200 juhtmed võiks kohe lahti ühendada, meeltesegaduses omaksed lihtsalt ei suuda veel fakti tunnistada. EKRE käkkis ära oma ajaloolise võimaluse tõsiseks poliitiliseks jõuks saada vana kaabu mölapidamatuse ja selle täiesti napaka perekonna elustiiliäri kinnisidee tõttu. Tänapäeva poliitikas ilma professionaalse tiimita ikka väga kaugele ei purjeta. Reffidel on ka aeg kõik kanged joogid masendusest lahti korkida. Kui see Eurovalimiste põrumine oli ju ette teada, siis EKRE tondi kaotamine, kellele vastandumise taha oma puuduvat visiooni natukenegi peita andis on nende jaoks totaalne häving. 8% on veel optimistlik pakkumine, mina pakun, et kujuneva luuserimaine tõttu kaob toetus väga kiiresti. Kuskil 5-6% on maksimum neid tõelisi andunud jüngreid, kes kriitikavabalt kaabudele truuks jäävad iga ilmaga.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kommarid olid siiski hullemad kui natsid, küsi vanaema käest üle

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Helme'tevaba EKRE tundub isegi ohtlik. Senikaua kui need matemaatikavabad natsid seal ees on ... on see õnneks pigem realityTV show endiselt.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Normaalne perefirma. Miskipärast meenutab EJL`i. Mart ilmselt unistab veel, et temast saab Lukashenka vol 2. Reaalselt neid "valimised võltsiti, tegelikult terve Eesti armastab Helmeid!" vendi jääb järgi mingi 8%.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Burn, EKRE, burn! Enjoyable to watch, aga nad ei ole ainsad kes lagunevad, Eesti200 on ka paljude valijate ootusele pettumust valmistanud. Nende löögirusikas osakaal koal'is on peaaegu olematu, aga siiski... Ajakirjanike mikrite ees ei ole ka piisavalt hästi hakkama saadud ja koduaias riidu jagub.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma ei mäletagi, et mingi partei varem nii kiire enesetapu oleks teinud. Oh well ... was fun.
    Res Publica

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Suht jõhker, et tegelased, kes tegelikult oleks võinud mõningate stiilimuudatustega täpselt sama poliitikat ajava erakonna ummikseisust välja vedada, visatakse lihtsalt välja. Suur organisatsioon taga, aga niiväga vaja seda ühe perekonna käes hoida ja asi täiesti põhja vedada.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Ma ei mäletagi, et mingi partei varem nii kiire enesetapu oleks teinud. Oh well ... was fun.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    EKRE speedrunnimas kuidas Eesti200-st naljakam olla

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Parandus sisseviidud.
    Solvusid? Tundsid end puudutatuna? Tõde on vastumeelne ja tekidab halba enesetunnet? Siis mine paranda oma boyfriendi parem.

Leave a comment:

Working...
X