Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Teiresias
    replied
    Algselt postitas riivo.94 Vaata postitust
    Kõige halvem on muidugi loll ja ennasttäis. Selline on siin ka ringi liikumas. Käib kõigile närbidele. jee
    cmon, sa peaksid olegtoivot rohkem tundma õppima, enne kui sellised sõnu loobid...

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Melwood Vaata postitust
    Ma tean, et ma ei peaks sellel provokatsioonile vastama, aga...
    Mulle alati meeldivad sellised sissejuhatused kilomeetristele postitustele. Sinu oma on muidugi lühike. Postitus siis ikka eks.

Leave a comment:

• Melwood
    replied
    Algselt postitas riivo.94 Vaata postitust
    Lisaks veel, et inimesed on erinevad, ka heatahtlik loll on parem, kui ülbe tark. Kõige halvem on muidugi loll ja ennasttäis. Selline on siin ka ringi liikumas. Käib kõigile närbidele. jee
    Ma tean, et ma ei peaks sellel provokatsioonile vastama, aga maailma kõige suurem õnnetus on siiski head ja lollid inimesed.

Leave a comment:

• riivo.94
    replied
    Lisaks veel, et inimesed on erinevad, ka heatahtlik loll on parem, kui ülbe tark. Kõige halvem on muidugi loll ja ennasttäis. Selline on siin ka ringi liikumas. Käib kõigile närbidele. jee

Leave a comment:

• riivo.94
    replied
    Mis me arvustame teisi, kas mazz ei või siis ise otsustada. Mina arvan ka, et ärapanijad need kõige suuremad jobud on. jee

Kusjuures vincent on kõige asjalikum ärapaneja ja teda peaks premeerima parima auhinnaga hoopis, sest ta näeb vaeva igasugustele lollidele küsimustele vastamisega, millele tegelikult ei peaksi vastama. Ja vahel läheb siis ise närvi ka ja hakkab õiendama, aga enamasti siiski õigustatult. Kas vince on see, või on see counti leiutis.

Hakkan nüüd ise ka oma nimekirja koostama. jee

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    No offence mazz, kuid suurimate ärapanijate hulka kuuluvad pigem paar sinu aastapostitajat.
    Oota, mida?

Leave a comment:

• elx
    replied
    No offence mazz, kuid suurimate ärapanijate hulka kuuluvad pigem paar sinu aastapostitajat.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Aasta naiivitar: mazz, kes uskus aastaid, et Tofoa jagab tegelt matsu ja teeb lihtsalt nalja

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Aasta luuletus tuleb tegelikult minule Fernando Torresest tehtud luuletusega.
    kui ma õieti mäletan oli sinu luule sitt, vaid sellesamuse.. noh mai tae vaata ise sealt teemast keda ma kiitsin see oli hea

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    jah see Torrese värk saab ka minu hääle.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Aasta luuletus tuleb tegelikult minule Fernando Torresest tehtud luuletusega.

Leave a comment:

• jyriöö
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Keda igatsesin? vellost oli veits puudus aasta alguses, aga õnneks ta muidugi ei pidanud kuut kuud vastu ja tuli enneaegselt.
    vince unustas siinkohal veltsile välja anda Tom Valsbergi nimelise aasta tantristliku seksi harrastaja eriauhinna

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Kõva konkurents?
    Count küll jazzile mingi konkurent pole!
    MIngi moodi oled sa valesti aru saanud asjast. Rääkisin sellest, et Jazz korraldas mingi luuletuse võistluse, kus oli kibe konkurents.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Näidake jazztransa luuletus ette.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Kas Jazzjansa aasta parima luuletuse eest ei annagi auhinda? Meil olu ju kõva konkurss ja nüüd count rebis ka riimid juurde... Et mina oleksin pettunud kui ükski foorumlane luuletuse eest tuusikut ei saa...

Kõva konkurents?
    Count küll jazzile mingi konkurent pole!

Leave a comment:

Working...
X