Algselt postitas riivo.94
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
cmon, sa peaksid olegtoivot rohkem tundma õppima, enne kui sellised sõnu loobid...
-
Mulle alati meeldivad sellised sissejuhatused kilomeetristele postitustele. Sinu oma on muidugi lühike. Postitus siis ikka eks.Algselt postitas Melwood Vaata postitustMa tean, et ma ei peaks sellel provokatsioonile vastama, aga...
Leave a comment:
-
Ma tean, et ma ei peaks sellel provokatsioonile vastama, aga maailma kõige suurem õnnetus on siiski head ja lollid inimesed.Algselt postitas riivo.94 Vaata postitustLisaks veel, et inimesed on erinevad, ka heatahtlik loll on parem, kui ülbe tark. Kõige halvem on muidugi loll ja ennasttäis. Selline on siin ka ringi liikumas. Käib kõigile närbidele. jee
Leave a comment:
-
Lisaks veel, et inimesed on erinevad, ka heatahtlik loll on parem, kui ülbe tark. Kõige halvem on muidugi loll ja ennasttäis. Selline on siin ka ringi liikumas. Käib kõigile närbidele. jee
Leave a comment:
-
Mis me arvustame teisi, kas mazz ei või siis ise otsustada. Mina arvan ka, et ärapanijad need kõige suuremad jobud on. jee
Kusjuures vincent on kõige asjalikum ärapaneja ja teda peaks premeerima parima auhinnaga hoopis, sest ta näeb vaeva igasugustele lollidele küsimustele vastamisega, millele tegelikult ei peaksi vastama. Ja vahel läheb siis ise närvi ka ja hakkab õiendama, aga enamasti siiski õigustatult. Kas vince on see, või on see counti leiutis.
Hakkan nüüd ise ka oma nimekirja koostama. jee
Leave a comment:
-
Oota, mida?Algselt postitas elx Vaata postitustNo offence mazz, kuid suurimate ärapanijate hulka kuuluvad pigem paar sinu aastapostitajat.
Leave a comment:
-
No offence mazz, kuid suurimate ärapanijate hulka kuuluvad pigem paar sinu aastapostitajat.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustAasta naiivitar: mazz, kes uskus aastaid, et Tofoa jagab tegelt matsu ja teeb lihtsalt nalja
Leave a comment:
-
kui ma õieti mäletan oli sinu luule sitt, vaid sellesamuse.. noh mai tae vaata ise sealt teemast keda ma kiitsinAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAasta luuletus tuleb tegelikult minule Fernando Torresest tehtud luuletusega.
see oli hea
Leave a comment:
-
Aasta luuletus tuleb tegelikult minule Fernando Torresest tehtud luuletusega.
Leave a comment:
-
vince unustas siinkohal veltsile välja anda Tom Valsbergi nimelise aasta tantristliku seksi harrastaja eriauhinnaAlgselt postitas vincent Vaata postitustKeda igatsesin? vellost oli veits puudus aasta alguses, aga õnneks ta muidugi ei pidanud kuut kuud vastu ja tuli enneaegselt.
Leave a comment:
-
MIngi moodi oled sa valesti aru saanud asjast. Rääkisin sellest, et Jazz korraldas mingi luuletuse võistluse, kus oli kibe konkurents.Algselt postitas Rein Vaata postitustKõva konkurents?
Count küll jazzile mingi konkurent pole!
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas Jazzjansa aasta parima luuletuse eest ei annagi auhinda? Meil olu ju kõva konkurss ja nüüd count rebis ka riimid juurde... Et mina oleksin pettunud kui ükski foorumlane luuletuse eest tuusikut ei saa...
Kõva konkurents?
Count küll jazzile mingi konkurent pole!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: