Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Parim postitus:see Dannari "lolwut to rixxer" postitus, ei viitsi otsida

Kuule, Alehis, otsi see ikka üles.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas vello99 Vaata postitust
    wtf is going on... Ma isegi ei mäleta, et ma oleks midagi purjus peaga postitanud.
    ROFLMAO! Aasta postitus läheb ümbermuutmisele!!!

Edit:

Budulojus strikes again:

Allas, Viikmäe i Kaljumäe.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    wtf is going on... Ma isegi ei mäleta, et ma oleks midagi purjus peaga postitanud.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Õnneks ma pole eriti suur Itaalia jalgpalli sõber ja seega ei külasta ka antud alamfoorumit. Nagu näha pole ma ka millestki eriti ilma jäänud ja järjest enam veendun, et keskmise Itaalia jalgpallisõbra aju on rosina suurune- paistes rosina suurune nimelt.

PS! On ka muidugi erandeid.

Leave a comment:

• count
    replied
    "Nõmedaim postitus: c*unt ja Sander Puri persesaatmine"
    ok ok ok kaua te neid nooli ikka loobite. küsiks esiteks, et miks just mina antud teemas see loll nüüd olin? targem andis ju järele? Miks lasta psühoosis isikutel kirjutada 20 kaebekirja politseisse, kui võimalik on sellise postuitusega inimesed taas maha rahustada ja mitte hulluks minna? Kui keegi selle fenomeni lahti seletab oleks kõva. Või oleks pidanud oma algse postituse juurde jääma, kirja ootama jäänud ja maailma kõige mõttetuma asja eest seletusi andma hakanud? wtf? elukogemused on siin ikka 0 lähedased päris paljudel

ja eelmise vincenti posti peale... ei ole ilus noori poisse sõimata, jätad endast ülbiku mulje. ära ole ni üleolev postitas valesti mingi link-i keda kotib, kakle enda suurustega kuradi kusi

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas riivo.94 Vaata postitust
    Mina sain aru nii, et kui keegi nimetab jobuks selle, kes seda vanakeste arvates ei vääri, siis tuleks midagi kontrollida. Aga kes nime annab, see ise on. jee

Näiteks mina saan foorumist aru nii, et siin käivad igasugused ja kui keegi on targem, siis ei peaks ta seda üleolevalt välja näitama.

Näide selline siis. Viide oli ju korralik, lugu hakkab tulema, milleks vihastada.

jee
    Palun kuula see klipp läbi (mitte ainult esimesed 25 sekundit) ja väida siis uuesti, et "lugu hakkab tulema". Ja siis proovi seda linki ka avada, kust soovitatakse alla laadida.

Leave a comment:

• riivo.94
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Kindlasti mitte sinu!

riivo poiss, sina küll millestki aru ei saanud.
    Mina sain aru nii, et kui keegi nimetab jobuks selle, kes seda vanakeste arvates ei vääri, siis tuleks midagi kontrollida. Aga kes nime annab, see ise on. jee

Näiteks mina saan foorumist aru nii, et siin käivad igasugused ja kui keegi on targem, siis ei peaks ta seda üleolevalt välja näitama.

Näide selline siis. Viide oli ju korralik, lugu hakkab tulema, milleks vihastada.

jee

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
    tooksin ka välja, et jälgige nimede õigekirja!!!! Jääjaanus kirjutas nt pidevalt tartjan96 kuigi selgelt on tegu tartanjan96-ega ning teisi, mitte nii palju silmariivavaid vigu oli veel.
    cry me a river.

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    tooksin ka välja, et jälgige nimede õigekirja!!!! Jääjaanus kirjutas nt pidevalt tartjan96 kuigi selgelt on tegu tartanjan96-ega ning teisi, mitte nii palju silmariivavaid vigu oli veel.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Kuulge tillid, mu nimi algab suure algustähega!!!
    Rein- vot nii!!!

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied
    Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    ja sama teema pärast liigitan mina sind kõige jäärapäisemaks postitajaks. nii lihtsalt on.

kandža alla ja siis autoga lumme trikke tegema või mis?

ei.

jäärapäisuse nominatsiooni võtan küll vastu.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust

aga elx - meie tuline andmine marijuana teemas lõi ehk nii mõnegi jaoks meist mõlemast jobu kuvandi, oleneb ainult kust mätta otsast vaadata.
    ja sama teema pärast liigitan mina sind kõige jäärapäisemaks postitajaks. nii lihtsalt on.

kand˛a alla ja siis autoga lumme trikke tegema või mis?

Leave a comment:

• count
    replied
    "Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? endiselt count"
    oli ju kokkulepe, et kui teist aastat järjest võtan AASTA JOBU tiitli, siis tulen suvepäevadele sellele ka järgi. Praegu küll ei paista kust kohast see tiitel tulla saab. Cmon mehed, lükake rohkem puid alla nüüd!

Leave a comment:

• elx
    replied
    aga elx - meie tuline andmine marijuana teemas lõi ehk nii mõnegi jaoks meist mõlemast jobu kuvandi, oleneb ainult kust mätta otsast vaadata.
    ah seal.. no siis mu süda jääb rahule.. see on tõesti siis lihtsalt selle kildkonna arvamus, kelle arvamus mulle korda ei lähe.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    ma ei saa üldse pihta, et kuhu või kelle kapsaaeda see kivi lennutati.
    Kindlasti mitte sinu!

riivo poiss, sina küll millestki aru ei saanud.

Leave a comment:

Working...
X