Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo näita mulle reaalselt riiki või võistlust, kus sellest kinni peetakse. Kuni CL-ini välja võib seda näha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSellest Infonet-Levadia pendlast, pennal-pendlaks, ma ütleks, et vale otsus, kuid mis ajast võib pendlalöögi hetkeks poole meeskonnaga kasti siseneda? Sellest korduslööki ei peaks olema?
Leave a comment:
-
Sellest Infonet-Levadia pendlast, pennal-pendlaks, ma ütleks, et vale otsus, kuid mis ajast võib pendlalöögi hetkeks poole meeskonnaga kasti siseneda? Sellest korduslööki ei peaks olema?
Leave a comment:
-
Tänasel II liiga mängul järjekordne Eesti-Soome kohtunike projekt jätkumas?
Tallinna FC Ararat TTÜ - Türi Ganvix JK
Väljakukohtunik: Joona Kontinen
Abikohtunikud: Janis Magdalenoks, Elias Juvonen
Pole nagu meedias sellest väga kuulda olnd.
Leave a comment:
-
"Aga ma juu mängisin palli" ei ole juba ammu enam mingi vabandus juu
Leave a comment:
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustTäitsa vale pennal jep. Ründaja nägi, et pall läinud ja jooksis gk-le meelega pihta, kuigi oleks pidanud väikse hüppe tegema aumehe kombel ja üritama siis pallini jõuda ja näsa võrku lüüa
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustVäravavahil on oma alas reeglina natuke rohkem lubatud kui väljakumängijal just kontakti osas. See "viga" ei olnud robustne, ta jõudis enne pallini, mille tulemusel ka ründaja kukkus.
Leave a comment:
-
Alguses tundus mullegi, et pennal ebaõiglane....kordusest, siiski jõudis ründaja ennem jala ette panna ja siis Igo võttis palli läbi mehe
Leave a comment:
-
Täitsa vale pennal jep. Ründaja nägi, et pall läinud ja jooksis gk-le meelega pihta, kuigi oleks pidanud väikse hüppe tegema aumehe kombel ja üritama siis pallini jõuda ja näsa võrku lüüa
Leave a comment:
-
Väravavahil on oma alas reeglina natuke rohkem lubatud kui väljakumängijal just kontakti osas. See "viga" ei olnud robustne, ta jõudis enne pallini, mille tulemusel ka ründaja kukkus. Poleks ka midagi juhtunud kui see vile vilistamata jäänud oleks. Samas on sellised olukorrad alati kohtuniku hinnata ja igal kohtunikul on oma tolerantsipiir ses suhtes.
Ma olen näinud palju hullemaid olukordi, kus sellised situatsioonid väravavahi kasuks vilistatakse. Edit: ehk siis vilistamata jäetakse.
Leave a comment:
-
Selles suhtes on jutt õige, et Igonen palli puutus. Samas, viga seisneb selles, et ta jäi olukorda hiljaks, libisemine (suurel kiirusel) oli tema kontrolli alt väljas ja vastase ta maha võttis. "Aga ma juu mängisin palli" ei ole juba ammu enam mingi vabandus juu
Laadisin aegluubi video lõigu ka üles:
Terve mäng ka üleval (olukord alates 16:20): http://etv.err.ee/v/spordisaated/saa...nna-fc-levadia
Leave a comment:
-
see kui sa esimesena pallini jõuad ei anna mingit õigust vastasmängija pärast seda maha võtta. Täiesti õige pennal ja kollane.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVaatan esmakordselt etvst jalksi ja tekkis kùss, et kas ma olin tòesti ainus, kelle arvates Igonen màngis ju palli?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVaatan esmakordselt etvst jalksi ja tekkis kùss, et kas ma olin tòesti ainus, kelle arvates Igonen màngis ju palli?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: