Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustÜldiselt väga hea töö, nii kohtunikelt, kui ka ETV-lt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustOmaühel on oma arvamus, aga oma väikese kogemusega väravavahina saan kinnitada et nurga- ja vabalöögid, kui meeskonnakaaslane sinu appi ei tule, vastane teeb kõik mis võimalik sind segada/härritada/eksida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSee lükkamine ja veel kord käega ähmamine tähendaks iga kohtunikuga punast kaarti. Vahel on mängul vähem kohtunikke, siis võib see muidugi ka märkamata jääda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustNojah, need sõnad platsil ja pärast mängu määras see pika karistuse, pole midagi siin parata.
Samal ajal olen alati arvamuses et ta Frolli ei löönud, lihtsalt lükkas ära pärast florakas proovis teda segama.
Aga selge ka see, Frischeri oma pask. Tohver usaldas (ja veel usaldab).
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustÜldiselt väga hea töö, nii kohtunikelt, kui ka ETV-lt. Kui keegi tahab, et teda edaspidi tõsiselt võetakse, peaks leppima sellega, et tookord kõik oli korrektne kohtunike poolt.
Kui mul alguses oli tunne, et äkki sai Pareiko liiga pika karistuse, siis mängujärgne näitas, et kõik oli korrktselt määratud.
Samal ajal olen alati arvamuses et ta Frolli ei löönud, lihtsalt lükkas ära pärast florakas proovis teda segama.
Aga selge ka see, Frischeri oma pask. Tohver usaldas (ja veel usaldab).
Leave a comment:
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustKuna ise tegin intervjuu, siis võin kinnitada, et oli kohe pärast mängu. Sisuliselt siis kui kohtunikud olid dui all ära käinud ja riided selga tõmmanud. Mu teada ei olnud ta ka videot näinud. Ja lavastatud ei olnud siin küll midagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustOlen ise Tohveriga seda teinud.
Levadia vs Sillamäe, 2012 1. veebruar, sõprusmäng, Männiku staadion.
Leave a comment:
-
Minu arust ka väga vahva lugu ja see 2007 video oli ka mõnus retro laks.
Leave a comment:
-
Üldiselt väga hea töö, nii kohtunikelt, kui ka ETV-lt. Kui keegi tahab, et teda edaspidi tõsiselt võetakse, peaks leppima sellega, et tookord kõik oli korrektne kohtunike poolt.
Kui mul alguses oli tunne, et äkki sai Pareiko liiga pika karistuse, siis mängujärgne näitas, et kõik oli korrktselt määratud.
Leave a comment:
-
Ütleksin ühe positiivse arvamuse ka kui tohib - võrreldes selle 2007. aasta videoga tundub kohtunike töö ikka sada korda kõrgemal tasemel olevat.
Leave a comment:
-
Kuna ise tegin intervjuu, siis võin kinnitada, et oli kohe pärast mängu. Sisuliselt siis kui kohtunikud olid dušši all ära käinud ja riided selga tõmmanud. Mu teada ei olnud ta ka videot näinud. Ja lavastatud ei olnud siin küll midagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitustKas ma olen ainuke, kellele tundub, et kui Pealtnägija käib tööd tegemas kuskil kohtunikega, siis on intriig mängus nagu tellitud? Muidu tundub põnev, tahaks kuulda kes mida platsil seletab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustSa nägid Tohver ja teised seda teha?
Levadia vs Sillamäe, 2012 1. veebruar, sõprusmäng, Männiku staadion.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustJep. Ise teinud, ise näinud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: