Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• INCE
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Üldiselt väga hea töö, nii kohtunikelt, kui ka ETV-lt. Kui keegi tahab, et teda edaspidi tõsiselt võetakse, peaks leppima sellega, et tookord kõik oli korrektne kohtunike poolt.

Kui mul alguses oli tunne, et äkki sai Pareiko liiga pika karistuse, siis mängujärgne näitas, et kõik oli korrktselt määratud.
    Eriti hea töö oli seda esitleda EJL hooaja lõpetamisel. Lihtsalt imeline, et üle poole Levadia võistkonnast selle peale lavale ei tulnud ...

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Üldiselt väga hea töö, nii kohtunikelt, kui ka ETV-lt.
    Täielikult nõus.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    Omaühel on oma arvamus, aga oma väikese kogemusega väravavahina saan kinnitada et nurga- ja vabalöögid, kui meeskonnakaaslane sinu appi ei tule, vastane teeb kõik mis võimalik sind segada/härritada/eksida.
    Kõik on õige, kusjuures Frolov ütles ka, et tema ülesanne oligi Pareikot segada, aga ta suutis seda nii teha, et pildile midagi ei jäänud ja natukene arusaamatuks jäigi, miks ta üldsegi kollase sai.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    See lükkamine ja veel kord käega ähmamine tähendaks iga kohtunikuga punast kaarti. Vahel on mängul vähem kohtunikke, siis võib see muidugi ka märkamata jääda.
    Omaühel on oma arvamus, aga oma väikese kogemusega väravavahina saan kinnitada et nurga- ja vabalöögid, kui meeskonnakaaslane sinu appi ei tule, vastane teeb kõik mis võimalik sind segada/härritada/eksida.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Nojah, need sõnad platsil ja pärast mängu määras see pika karistuse, pole midagi siin parata.
    Samal ajal olen alati arvamuses et ta Frolli ei löönud, lihtsalt lükkas ära pärast florakas proovis teda segama.
    Aga selge ka see, Frischeri oma pask. Tohver usaldas (ja veel usaldab).
    See lükkamine ja veel kord käega ähmamine tähendaks iga kohtunikuga punast kaarti. Vahel on mängul vähem kohtunikke, siis võib see muidugi ka märkamata jääda.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Üldiselt väga hea töö, nii kohtunikelt, kui ka ETV-lt. Kui keegi tahab, et teda edaspidi tõsiselt võetakse, peaks leppima sellega, et tookord kõik oli korrektne kohtunike poolt.

Kui mul alguses oli tunne, et äkki sai Pareiko liiga pika karistuse, siis mängujärgne näitas, et kõik oli korrktselt määratud.
    Nojah, need sõnad platsil ja pärast mängu määras see pika karistuse, pole midagi siin parata.
    Samal ajal olen alati arvamuses et ta Frolli ei löönud, lihtsalt lükkas ära pärast florakas proovis teda segama.
    Aga selge ka see, Frischeri oma pask. Tohver usaldas (ja veel usaldab).

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    Kuna ise tegin intervjuu, siis võin kinnitada, et oli kohe pärast mängu. Sisuliselt siis kui kohtunikud olid dušši all ära käinud ja riided selga tõmmanud. Mu teada ei olnud ta ka videot näinud. Ja lavastatud ei olnud siin küll midagi.
    Tohver on suur FK Molde fänn.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Olen ise Tohveriga seda teinud.

Levadia vs Sillamäe, 2012 1. veebruar, sõprusmäng, Männiku staadion.
    Ei teadnud et tegu oli endine kohtunikuga.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Minu arust ka väga vahva lugu ja see 2007 video oli ka mõnus retro laks.

Leave a comment:

• urmar
    replied

Leave a comment:

• gd77
    replied
    Ütleksin ühe positiivse arvamuse ka kui tohib - võrreldes selle 2007. aasta videoga tundub kohtunike töö ikka sada korda kõrgemal tasemel olevat.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Kuna ise tegin intervjuu, siis võin kinnitada, et oli kohe pärast mängu. Sisuliselt siis kui kohtunikud olid dušši all ära käinud ja riided selga tõmmanud. Mu teada ei olnud ta ka videot näinud. Ja lavastatud ei olnud siin küll midagi.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Algselt postitas k2bo Vaata postitust
    Kas ma olen ainuke, kellele tundub, et kui Pealtnägija käib tööd tegemas kuskil kohtunikega, siis on intriig mängus nagu tellitud? Muidu tundub põnev, tahaks kuulda kes mida platsil seletab.
    Eestis saad ju väljakust mingi 5m kaugusel seista ja mingit fännikultuuri ka pole, miks sa ei käi siis kuulamas? Isegi mingi juustu telefoniga saab kogu mängijate teksti üles lindistada. Pärast kuulad enne magamaminekut palju tahad, edasi-tagasi, edasi-tagasi.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Sa nägid Tohver ja teised seda teha?
    Olen ise Tohveriga seda teinud.

Levadia vs Sillamäe, 2012 1. veebruar, sõprusmäng, Männiku staadion.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Jep. Ise teinud, ise näinud.
    Sa nägid Tohver ja teised seda teha?

Leave a comment:

Working...
X