Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• zelee
    replied
    EKRE-l on monopol perekonna kaitsmiseks?

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    See kuradi Sooäär on üks paras kloun.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    irw. See on umbes sama pull kui Count hakkas homoõigluslaste liidriks. Kari debiile.
    Ainsad normaalsed on Ligi ja Dr Viktor ja viimane on ka veel keskist.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Pean ka nõustuma, et päris farsiks ei maksa muuta neid saadikuühendusi. Hoolimata oma seksuaalsetest eelistustest peaks Sooäär olema võimeline arusaama, millise töögrupi etteotsa on eetiline kandideerida ja kuhu mitte.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Imre Sooääre FB'st copy-paste
    Kuidas saab liberast hakata traditsioonilist perekonda kaitsma? Kas silmakirjalikumat asja saab enam olla?

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Imre Sooääre FB'st copy-paste

Uskumatu lugu riigikogus. Kuna eelnõusid veel pole, käib hoogne saadikuühenduste loomine. Ettepaneku luua istungi lõpus saadikuühendus traditsioonilise perekonna kaitseks tegi kolleeg Martin Helme. Istungi lõpuks kogunes saali veidi üle tosina rahvasaadiku, et asutada toetusrühm ja sellele esimees valida, nii nagu seda alati saadikuühenduste puhul tehakse. Kandidaate seati üles kaks: Martin Helme ja Imre Sooäär. Siis toimus aga midagi ennekuulmatut, mida minu mäletamist mööda riigikogu ajaloos pole kunagi juhtunud. Martin Helme luges paaniliselt ühenduse asutajaliikmete hääli kokku ja nähes, et hakkab esimehe kohta kaotama haaras ta allkirjadega asutamisdokumendi ja põgenes saalist, ignoreerides sellega Riigikogu töö- ja kodukorra seadust ja võttes võimaluse ühenduse esimehe demokraatlik valimine lõpuni viia. Üldjuhul ühendustes valimist ei toimu, kui esimehe kandidaate seatakse üles üks. Kui aga on rohkem kandidaate, toimub alati demokraatlik valimine. Kuna Helme põgenes koos asutamisdokumendiga, takistades sellega juhatuse valimist, siis ei oska täpselt öelda, kes jõudsid asutajatena alla kirjutada. Kindlasti olid asutamiskoosolekul kohal enamus EKRE fraktsiooni liikmeid, Priit Sibul, Helir Valdor Seeder, Heidy Purga, Kalle Palling, Eerik-Niiles Kross, Mati Raidma, Kristjan Kõljalg, Andre Sepp, Laine Randjärv ja mõned veel. Asutajatel oli tõesti siiras soov luua erakondade ülene koostöökogu, kus Kooseluseaduse edasist menetlust konstruktiivselt arutada ja lahendusi leida. Demokraatliku esimehe valimise protsessi takistamine kolleeg Helmele au ei tee. Kui toetate demokraatiat ja avatud suhtumist riigikogus, siis jagage seda postitust ja pange siia toetuseks alla ka oma LIKE. Tänan .

WHAT THE FCKK??? Võimas klounerakond ikka see meie armas natsipartei

Alguses ma ei kodeerinud lahti, et mismõttes Purga ja Kross näiteks seal on. Siis sain aru, et point oligi neid, kelle arvamus tugevalt ühele poole on, natukene tasakaalustada. Ja kui selle juhtimine hakkas kalduma teisele poole siis... juhtus... see

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Sellist vä ?

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Siin on näha alternatiivide tegelik puudumine. Niikaua kui Ets rahvast hirmutab (ja ühe jalaga võibolla rohkemgi veel) ....
    ideid keskerakonna järgmiseks valimiskampaaniaks
    konksu asemel muidugi käärid

Leave a comment:

• nodisco
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Siin on näha alternatiivide tegelik puudumine...
    +1

Senikaua, kuni see kahe suurema teineteisele vastandumine kestab, ei näe tõepoolest, et midagi muutuks. Teised erakonnad on lihtsalt liiga nõrgad kas vaimselt või füüsiliselt või lausa mõlemat.
    Mis vahe on ehk Keski toladel ja Reformi ärikatel on see, et Keski valija on oma tsaari tegudega enamjaolt rahul ja on nõus tapalavale tema eest minema. Reformi ei ole see asi ikka üldse kindel, sest noh, see viimane ministrivalik on ikka kena trollimine küll, millest saab isegi lihtsam inimene aru. Oleks mõned pädevamad näod alles jätnud + ehk Ligi Jürgen, kes lihtsalt selline hea narr, oleks see kõik ehk libedamalt kujunenud. Aga nais-Rosimannus, Michael... No ei.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Siin on näha alternatiivide tegelik puudumine. Niikaua kui Ets rahvast hirmutab (ja ühe jalaga võibolla rohkemgi veel) niikaua elatub ka Reform sellest vastandamisest. Olen päris kindel et suur hulk neile antud hääli oli tegelikult vastumeelsed, aga lihtsalt alternatiivid on veel hullemad.
    Sotsid ja kesk lihtsalt kaotavad selle vähesegi ära mis riigil alles, vabaerakonnal pole jõudu ja oskusi valitseda ning irl lasi oma maine minu ja väga suure hulga minu tutvusringkonna silmes ka maha selle kooseluseaduse jandiga.
    Niiet nii kurb kui see ka pole, kui ei teki mingit nooremat generatsiooni kuskil altenatiivses normaalses kastmes siis võime jäädagi igavesse reformi (noorem generatsioon + eestlased) vs keski (vanem + venelased) tuulispaska, kus üks valitseb linnas teine toompeal ja sigaduste eest ei vastuta kumbki.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mina eelistaksin küll sellist valitsust praegusele.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
    10101
    aken oli pikalt lahti. selleks aja jooksul su kirjutatud täpsustavat kommentaari ei olnud veel ilmunud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Ajakirjanikud tahavad ka palka saada.
    Ses suhtes olen ma selles paadis, et lampi "vaata: Savisaar läks vales kohas üle tee" uudised tasuta on OK, aga long read artiklid peaks tasulised olema. Ma küll ei tea, aga ehk tahavad teinekord ka allikad info eest midagi saada. Dannar võib kinnitada või ümber lükata. Oleks huvitav teada, kuidas praktikas asi käib.

mul on mingi ekspressi + Päevalehe digipakett paar aastat olnud. Kokku kuskil 5 euri kuus.
    Allikad ei saa raha. Vähemalt nii see peaks reeglina olema, kuna sellisel juhul võiksid hakata ju mingid tüübid raha eest igasugu joga teemana pakkuda.

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kaja Kallas, Anne Sulling?
    siinkohal täpsustan nii palju, et on muidugi ka tarku nais-poliitikuid, aga neid miskipärast tüüri manu ei lasta elik minu pahameele osaks langesid need praegused väljavenind põskedega kanad.

10101

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    aga kardan, et omaealistest naispoliitikutest on ta kõige pädevam.
    Kaja Kallas, Anne Sulling?

Leave a comment:

Working...
X