Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• orbitaaljaam
    replied
    Ma hakkasin seda artiklit lugema ja kuuendast vastusest kaugemale ei suutnud minna.
    Imetlen ajakirjanikke, kes suudavad vastu panna soovile tutvustada küsitletavale "pliiatsi kadumise trikki".
    Antud artikli juures ma ei suudaks.

-e- mis juhtub kui ma selle artikli siia kopeerin täis ulatuses ja lingi alla panen? Saan EPL-ilt sõimukirja?

-e2- olin tugev ja lugesin teisel katsel lõpuni. Diagonaalis. Kas ajudega inimesed on juba kõik eestist ära kolinud?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    http://epl.delfi.ee/news/eesti/roiva...da?id=71244025

uu reformivalijad, kas lugesite siis välja kütuseaktsiisi tõusu? ilmselt peavad vaesemad pered hakkama kallimaid, sääslikumaid autosid ostma. win-win situation - vähem heigaase õhku ja quaqmyer saab valituse eesotsas lutti imeda..

Rahvas tahab tänavatele tulla : D
    * majanduskasvu ja ausa konkurentsi huvides tagab maksude parema kogumise nende
    tõstmise asemel
    • hoiab maksupoliitika stabiilsust ja suurendab maksukeskkonna ennustatavust – annab
    muudatustega kohanemiseks võimalikult pika aja, kehtestab saaste- ja ressursimaksud
    pikaks ajaks ette
    * Reformierakond tahab, et Eesti oleks mõnusaim koht, kus kasvada, õppida, pere luua,
    ennast teostada ja pensionipõlve pidada tänu siinsele rikkale ja hästi hoitud loodusele
    ning elukeskkonnale.
    2. Loodusvarade kokkuhoidlik ja järjest nutikam kasutamine.
    3. Looduse kaitsmine koostöös kohalikega.
    • seab eelised transpordile, mille keskkonnajälg, sealhulgas õhku saastav mõju, on
    väikseim

Ma ikka VÄGA üritasin sellist vihjet leida. Vist viimasest võib mingi VÄGA suure tahtejõuga midagi lugeda. Ei, noh, ma ei tea. Ma valisin Ivnitskaja, ta oleks sitaks rahhi kõigile toonud. Vist.

Aga ma kahtlen, et inimesed tänavatele tulevad. Alkohol on selleks liiga kallis, et sellest julgust saada. Maaelanike bussid võtavad liialt palju kallist kütust ja nad ei saa linnatulekut lubada. Ehk jääb ära.

Leave a comment:

• raudidas
    replied

uu reformivalijad, kas lugesite siis välja kütuseaktsiisi tõusu? ilmselt peavad vaesemad pered hakkama kallimaid, sääslikumaid autosid ostma. win-win situation - vähem heigaase õhku ja quaqmyer saab valituse eesotsas lutti imeda..

Rahvas tahab tänavatele tulla : D

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    imho palju halvemad lood on välisminnis. keegi nagu päriselt kujutab ette et R võiks olla kuidagigi võrdväärne ja talkable partner oma ametikaaslate seas - näiteks kerry, lavrovi, mogherini, fabiuse või steinmeieriga? Tibi kelle mõttemalli mahub oma sõbrantsi-trennikaaslase vägisi sokutamine loodusmuuseumi direktrissiks ajal kui ta oli veel keskkonnaminister?

Kas tõesti ei leia parteist või väljaspoolt seda mõnda tõeliselt säravat ja samas tegusat intellektuaali kelle sõnavaldamine võiks otsustajatele inimestele kohale viia olulisi tõsisasju? intellektuaale ja karismaatilisi isikuid a la Meri või Ilves? meil oleks täna kibedasti vaja sinna pmst parimat inimest keda eestist võimalik üldse leida, aga saime.... kelle?
    Kaua seda misogüünset jama on vaja ajada? Me kõrgelt austatud meespoliitikud pole muidugi kunagi ühtegi oma sõpra kusagile ametipostile sokutanud. Mis kuradi argument see üldse on?
    Niikaua kui välisminister oli poistebändi armastatud liige "avaldan sügavat kaastunnet" Paet, ei olnud mingit põhjust Eesti välispoliitika üle kobiseda, nüüd aga oi, milline katastroof on juhtunud.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Ma julgen kahelda, kas tegemist on vähemusega, sest praegu on populaarne olla n.ö teistsugune.

e: ja kui ennustada, siis pakun, et ca 20-ne aasta pärast saab trendiks enekas. Inimene lihtsalt hakkab tajuma enda väärtusetust.
    Teistsugune on teismeliste jaoks olnud alati popp olla, iseasi kas see siis lõpuks on nii teistsugune.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    okei, otseselt M kallal niiväga ei norikski, oma asjadega saab ehk kuidagi hakkamagi kuigi ega palju midagi extra't temalt ei tule, neid aegade jooksul kuhjunud tegematajätmisi ta tagasi teha ka ei suuda.

imho palju halvemad lood on välisminnis. keegi nagu päriselt kujutab ette et R võiks olla kuidagigi võrdväärne ja talkable partner oma ametikaaslate seas - näiteks kerry, lavrovi, mogherini, fabiuse või steinmeieriga? Tibi kelle mõttemalli mahub oma sõbrantsi-trennikaaslase vägisi sokutamine loodusmuuseumi direktrissiks ajal kui ta oli veel keskkonnaminister?

Kas tõesti ei leia parteist või väljaspoolt seda mõnda tõeliselt säravat ja samas tegusat intellektuaali kelle sõnavaldamine võiks otsustajatele inimestele kohale viia olulisi tõsisasju? intellektuaale ja karismaatilisi isikuid a la Meri või Ilves? meil oleks täna kibedasti vaja sinna pmst parimat inimest keda eestist võimalik üldse leida, aga saime.... kelle?
    Okei, käin Hurghadas puhkamas ja kiidan, et küll seal egiptimaal on inimesed rõõmsad ja siirad, islamiäärmuslusest polnud märkigi?
    Damn. Valesse teemasse. See oli kreeka teemasse.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Mida kaitseminister tegemata on jätnud? Lahingmasinad osteti? - osteti, ameerika väed on eestis? - on, uued tankitõrjerelvad osteti? - osteti, mõne nädala pärast toimub taasiseseisvumisaja suurim kordusõppus. Ütleks, et suht hästi oma ülesannetega hakkama saanud.
    okei, otseselt M kallal niiväga ei norikski, oma asjadega saab ehk kuidagi hakkamagi kuigi ega palju midagi extra't temalt ei tule, neid aegade jooksul kuhjunud tegematajätmisi ta tagasi teha ka ei suuda.

Leave a comment:

• žurnalist
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Kuskil on miskit mäda, kui kütus Eestis sama palju kui Soomes maksma hakkab..

Seda juttu peaks ikkagi väikese kahtlusenoodiga ka lugema selles osas, et mehed räägivad juttu, mis on nende enda huvides. Emotsionaalsus, kerged rõhuasetused ja liialdused on kindlasti leitavad.

That said, siis kütuseaktsiisi tõstmine pole minu arvates samuti "ilmselge variant", kui see põhimõtteliselt hõlmab kõiki võimalikke valdkondi. Vihma käest räästa alla olukord on küll.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas matys Vaata postitust
    Meie tublid sotsid ja reformarid ju mõni aeg tagasi veel seletasid, et teeme palgaarmee ja kaotame ajateenistuse. Sellepärast ei suhtu mina kunagi hästi sotsist või reformarist kaitseministrisse.
    ....
    neid töllakaid kaitseministreid on meil veel rohkemgi olnud, näiteks 1 kes ilmselt sisukama tegevuse puudumisel otsustas klaasriste ehitama hakata.
    tulemus ongi see mis ta täna on.
    omal ajal poolmuidu vajalikku rasketehnikat ei ostetud, täna ei paku seda enam keegi.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    Kuskil on miskit mäda, kui kütus Eestis sama palju kui Soomes maksma hakkab..

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Jaajaa, muidugi! Need asjad juhtusid ju isenesest, võiks öelda, et loodusliku protsessi käigus, kus inimese käel vähimatki osa ei olnud. Kaunis, kaunis evolutsioon, vaata ja imesta kõhuli samblapõõsal, Mati Kaal ühel ja Fred Jüssi teisel käel.
    Olgu see juba psühholoogide pärusmaa täiusliku tõeni jõuda, kuid mulle arutule tundub lihtsalt, et alati on mõnusam laialt laita, kui mokaotsastki kiita.
    Kõik muu tuleb iseenesest, aga maksud ja homoseksuaaliks hakkamine on valik. Obvious.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Need otsused oleks tehtud isegi siis, kui kaitseministriks oleks olnud puupakk.
    Jaajaa, muidugi! Need asjad juhtusid ju isenesest, võiks öelda, et loodusliku protsessi käigus, kus inimese käel vähimatki osa ei olnud. Kaunis, kaunis evolutsioon, vaata ja imesta kõhuli samblapõõsal, Mati Kaal ühel ja Fred Jüssi teisel käel.
    Olgu see juba psühholoogide pärusmaa täiusliku tõeni jõuda, kuid mulle arutule tundub lihtsalt, et alati on mõnusam laialt laita, kui mokaotsastki kiita.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Ma julgen kahelda, kas tegemist on vähemusega, sest praegu on populaarne olla n.ö teistsugune.
    Otse loomulikult on seksuaalne sättumus populaarsuse küsimus. Vahetan seda nagu igal aastal kleidivärvi.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

e: ja kui ennustada, siis pakun, et ca 20-ne aasta pärast saab trendiks enekas. Inimene lihtsalt hakkab tajuma enda väärtusetust.

Leave a comment:

• matys
    replied
    Nooh, ütleme nii, et igale inimesele on ju selge, et see kooseluseadus tuleb varem või hiljem ja võitlus selle vastu on nagu võidelda tuuleveskitega, kas kooseluseaduse algatajad oleks ka selle siis algatanud, kui teaks, et sellest ei saa asja? Kui tõesti nii, siis respect, aga ma kahtlen selles.

Leave a comment:

Working...
X