Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• krissucool
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Martin Helmest ma ootaks seda, tema on tark inimene. Vanem Helme on kõige suurem tropp-poliitik, keda ma kunagi isiklikult kohanud olen ja ma ei usu, et ta seda eriti targalt mõtleks.
    Tahad lähemalt selgitada? See et sealt rassismi ja natsionalismi pidevalt tuleb ei tohiks üllatav olla, aga milles see tropplus seisneb?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Pigem vastupidi, tark poliitik räägib mida ta valijad kuulda tahavad.
    Martin Helmest ma ootaks seda, tema on tark inimene. Vanem Helme on kõige suurem tropp-poliitik, keda ma kunagi isiklikult kohanud olen ja ma ei usu, et ta seda eriti targalt mõtleks.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    See pole ju isegi naljakas, mees näitab järjekordselt oma rumalust.
    Pigem vastupidi, tark poliitik räägib mida ta valijad kuulda tahavad.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    See pole ju isegi naljakas, mees näitab järjekordselt oma rumalust.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    hahahahahhahahahah

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Ära hakka.
    Okei okei, ma võin võtme anda.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Ma ei usu. Kuulsin, et noorem Helme oli Madisonilt päris tugevad lukud sebida lasknud kapile. Ma iseennast päris EKRE valijaks ei tituleeriks. Aga allarn teab!
    Sul on ainult põhiharidus ?
    Ära hakka.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Nendele ei peagi meeldima. Asjad juhtuvad sellegipoolest. Sina EKRE pooldajana võiksid mõista, et tegemist on kahe tavalise populistlikku jama ajava tegelasega, kes reaalselt riiki valitseda ei oskaks ega ka seda jätkusuutlikult teha ei suudaks. Aga noh, inimestelt, kes on heal juhul suutnud põhihariduse omandada, on keeruline sellekohast mõistmist loota.
    Ma ei usu. Kuulsin, et noorem Helme oli Madisonilt päris tugevad lukud sebida lasknud kapile. Ma iseennast päris EKRE valijaks ei tituleeriks. Aga allarn teab!
    Sul on ainult põhiharidus ?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Kui see on Eesti poliitika tulevik, siis on targem sellist sitta mitte kommenteerida.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ja üks neist kahest ka reaalselt usub, mida ta räägib :S

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Nendele ei peagi meeldima. Asjad juhtuvad sellegipoolest. Sina EKRE pooldajana võiksid mõista, et tegemist on kahe tavalise populistlikku jama ajava tegelasega, kes reaalselt riiki valitseda ei oskaks ega ka seda jätkusuutlikult teha ei suudaks. Aga noh, inimestelt, kes on heal juhul suutnud põhihariduse omandada, on keeruline sellekohast mõistmist loota.
    Ja üks neist kahest ka reaalselt usub, mida ta räägib :S

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    EKRE kapist niikuinii keegi välja ei tule. Helmedele selline asi ei meeldi. Nii, et savi, hakka homoks ja ole rõõmus.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ikka igale inimesele.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Igale eestlasele kahekordne keskmine palk! #sotsid

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Sotsiaalmeedia ja delfi kommentaariumiga on tekkinud olukord, kus enam ei ole piinlik olla rumal. Kui ikka Ansip ja Kallas on süüdi, et põhiharidusega tööline saab miinimumpalka siis nii lihtsalt on. Kui on uudis, et keskmine palk tõuseb ja meil on palgaralli siis on delfis 400 kommentaari, mis ütlevad, et nemad ei tea kedagi kellel oleks viie aasta jooksul palk tõusnud ja uudise näol on tegemist vandenõuga vms.

Leave a comment:

Working...
X