Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Tahad lähemalt selgitada? See et sealt rassismi ja natsionalismi pidevalt tuleb ei tohiks üllatav olla, aga milles see tropplus seisneb?
-
Martin Helmest ma ootaks seda, tema on tark inimene. Vanem Helme on kõige suurem tropp-poliitik, keda ma kunagi isiklikult kohanud olen ja ma ei usu, et ta seda eriti targalt mõtleks.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustPigem vastupidi, tark poliitik räägib mida ta valijad kuulda tahavad.
Leave a comment:
-
Pigem vastupidi, tark poliitik räägib mida ta valijad kuulda tahavad.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSee pole ju isegi naljakas, mees näitab järjekordselt oma rumalust.
Leave a comment:
-
See pole ju isegi naljakas, mees näitab järjekordselt oma rumalust.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Leave a comment:
-
Guest repliedOkei okei, ma võin võtme anda.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÄra hakka.
Leave a comment:
-
Ära hakka.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMa ei usu. Kuulsin, et noorem Helme oli Madisonilt päris tugevad lukud sebida lasknud kapile. Ma iseennast päris EKRE valijaks ei tituleeriks. Aga allarn teab!
Sul on ainult põhiharidus ?
Leave a comment:
-
Guest repliedMa ei usu. Kuulsin, et noorem Helme oli Madisonilt päris tugevad lukud sebida lasknud kapile. Ma iseennast päris EKRE valijaks ei tituleeriks. Aga allarn teab!Algselt postitas allarn Vaata postitustNendele ei peagi meeldima. Asjad juhtuvad sellegipoolest. Sina EKRE pooldajana võiksid mõista, et tegemist on kahe tavalise populistlikku jama ajava tegelasega, kes reaalselt riiki valitseda ei oskaks ega ka seda jätkusuutlikult teha ei suudaks. Aga noh, inimestelt, kes on heal juhul suutnud põhihariduse omandada, on keeruline sellekohast mõistmist loota.
Sul on ainult põhiharidus ?
Leave a comment:
-
Kui see on Eesti poliitika tulevik, siis on targem sellist sitta mitte kommenteerida.Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa üks neist kahest ka reaalselt usub, mida ta räägib :S
Leave a comment:
-
Ja üks neist kahest ka reaalselt usub, mida ta räägib :SAlgselt postitas allarn Vaata postitustNendele ei peagi meeldima. Asjad juhtuvad sellegipoolest. Sina EKRE pooldajana võiksid mõista, et tegemist on kahe tavalise populistlikku jama ajava tegelasega, kes reaalselt riiki valitseda ei oskaks ega ka seda jätkusuutlikult teha ei suudaks. Aga noh, inimestelt, kes on heal juhul suutnud põhihariduse omandada, on keeruline sellekohast mõistmist loota.
Leave a comment:
-
Nendele ei peagi meeldima. Asjad juhtuvad sellegipoolest. Sina EKRE pooldajana võiksid mõista, et tegemist on kahe tavalise populistlikku jama ajava tegelasega, kes reaalselt riiki valitseda ei oskaks ega ka seda jätkusuutlikult teha ei suudaks. Aga noh, inimestelt, kes on heal juhul suutnud põhihariduse omandada, on keeruline sellekohast mõistmist loota.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustEKRE kapist niikuinii keegi välja ei tule. Helmedele selline asi ei meeldi. Nii, et savi, hakka homoks ja ole rõõmus.
Leave a comment:
-
Sotsiaalmeedia ja delfi kommentaariumiga on tekkinud olukord, kus enam ei ole piinlik olla rumal. Kui ikka Ansip ja Kallas on süüdi, et põhiharidusega tööline saab miinimumpalka siis nii lihtsalt on. Kui on uudis, et keskmine palk tõuseb ja meil on palgaralli siis on delfis 400 kommentaari, mis ütlevad, et nemad ei tea kedagi kellel oleks viie aasta jooksul palk tõusnud ja uudise näol on tegemist vandenõuga vms.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: