Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Mitte, et siin midagi uut oleks, aga iga kord, kui ma midagi sellist loen, hakkab mul halb. Ja lisaks veel kommentaaride ja laikide arv. EKRE trollid teevad ilmselt usinalt tööd. Ma nii väga ootan, millal mõni suurem luukere EKRE kapist välja tuleb. Kuigi need tondid on nii populistlikud, et suudavad selle ka ümber pöörata ja nende valijad jäävad endiselt uskuma, et maailma parim peaminister oleks vana kiilakas Helme.

Artikkel ka:
    http://m.epl.delfi.ee/arvamus/article.php?id=82154887
    Trollide osas kommentaariumis ei saa EKREl midagi kapist välja tulla. Erinevalt KEst, kus kommenteerisid Kutsar&co linnavalitsusest, on EKRE valijatel mingi Facebooki grupp, kuhu postitatakse kõik artiklid, veebiküsitlused jne, mis kuidagi seotud EKRega ning siis ülejäänud jobud lendavad kommenteerima/hääletama.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Mitte, et siin midagi uut oleks, aga iga kord, kui ma midagi sellist loen, hakkab mul halb. Ja lisaks veel kommentaaride ja laikide arv. EKRE trollid teevad ilmselt usinalt tööd. Ma nii väga ootan, millal mõni suurem luukere EKRE kapist välja tuleb. Kuigi need tondid on nii populistlikud, et suudavad selle ka ümber pöörata ja nende valijad jäävad endiselt uskuma, et maailma parim peaminister oleks vana kiilakas Helme.

Artikkel ka:
    http://m.epl.delfi.ee/arvamus/article.php?id=82154887
    EKRE kapist niikuinii keegi välja ei tule. Helmedele selline asi ei meeldi. Nii, et savi, hakka homoks ja ole rõõmus.

Leave a comment:

• allars
    replied

Artikkel ka:

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ossinovski järeltulija täna:"umbes 10a tagasi otsustasin, et valin sotsiaaldemokraatidest naisi"

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Peaks Palole ühe punast värvi ja valge kirjaga why always me? särgi kinkima.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Simpson ja Palo(telli).
    Olen Palo(telli)ga kokku puutunud, kuidas seda nüüd viisakalt õelda/kirjutada.
    Ütleme nii, et telekas suudab ta endast oluliselt arukama mulje jätta

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Simpson ja Palo(telli).

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitust
    vastupidist ei väitnudki,
    pidasin silmas tema ja Oja (varasemat) kamraadlust.
    Muidugi on väga raske võrrelda oja sugust sotsi( kes oli enne seda nende ühistshowd aastaid tagasi sots) võrreldes võrnoga, kes ammutas ammu oma ideesi meediast, sest eluaeg olnud peata kana, korda olen fäshioniasta, teine kord olen padu konservatiiv, järgmine kord olen meediategelane, jes. Sellepärast ma ei suudagi võtta võrno sugust tegeleast tõsiselt, sest sa on lihtsalt niii juustune, nagu mozzarella.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Võrno? See tegelane on ammu juba mu silmis mänginud oma protsendid maha, liiga nilbe ja liiga ilane tüüp, sorri.
    vastupidist ei väitnudki,
    pidasin silmas tema ja Oja (varasemat) kamraadlust.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitust
    tea, mida Võrno sellest arvab.
    Võrno? See tegelane on ammu juba mu silmis mänginud oma protsendid maha, liiga nilbe ja liiga ilane tüüp, sorri.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    https://www.facebook.com/eestitelevi...5769580857324/

Natukene nalja ei tee kunagigi paha, või siis igalnaljal on kübeke tõtt
    tea, mida Võrno sellest arvab.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Puht huvipärast, kas err on ühelepoole kaldu ainult, kindel? Mis osas?
    Ei arva seda. Ma muidugi väga palju ei vaata ka ETV-d ja ei oska väga head hinnangut anda.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Mina cannumani postitusest seda küll välja ei loe, et ta väidaks nagu ERR oleks kaldu. Võib olla hoopis mina eksin ja ta väitis seda aga lihtsalt mainin.

Täpselt see mida mina mõtlen, just selle IRL-i osas, mine või Refi valima aga ma ei taha! Ja valimata nagu ka jätta ei saa. Järgmine valik oleksid sotsid aga.. jah. Kui nad Refi lõa otsast pääsesid, on suurepäraselt näha millega tegelema hakati.

Hirmutamine on nii Refi kui Keski puhul toiminud väga kaua. Pealegi olles kannataja rollis, koondavad nad enda toetajaid (Kesk on väga palju sama teinud - "meid kiusatakse").
    Nõus, sest miski ei liida masse paremini, kui ühine vaenlane aga valijad lõpuks väsivad sellest, võibolla mitte kohe aga lõpuks ikka.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Puht huvipärast, kas err on ühelepoole kaldu ainult, kindel? Mis osas?
    Mina cannumani postitusest seda küll välja ei loe, et ta väidaks nagu ERR oleks kaldu. Võib olla hoopis mina eksin ja ta väitis seda aga lihtsalt mainin.

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Ma ise valiks ka hea meelega mõnda konservatiiset parteid nagu Isamaad väga pikalt, aga IRL on tänaseks oma näo kaotanud, vabaerakond ei tea ise ka kes nad on, aga EKRE pseudoprobleemid ei kõneta mind absoluutselt.
    Täpselt see mida mina mõtlen, just selle IRL-i osas, mine või Refi valima aga ma ei taha! Ja valimata nagu ka jätta ei saa. Järgmine valik oleksid sotsid aga.. jah. Kui nad Refi lõa otsast pääsesid, on suurepäraselt näha millega tegelema hakati.

Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Sa ei arva, et lõpuks ka nende toetajad väsivad, sest kaua sa ikka hirmul ja vihane kannatad olla?

Hetkel mil kõik karjuvad, ähvardavad ning vastanduvad ongi nutikas olla see rahulik jõud, mis loob tasakaalu. Ütleks, et sellise lähenemise järgi on isegi karjuv nõudlus (tean, tean, tola olen)
    Boonusena poleks nad nii palju enam kõigil hambus aga siis on juba oht, et sisutühjus nende sõnumis paistab rohkem läbi kui Kaja Kallase särgid... mmmmmmm....
    Hirmutamine on nii Refi kui Keski puhul toiminud väga kaua. Pealegi olles kannataja rollis, koondavad nad enda toetajaid (Kesk on väga palju sama teinud - "meid kiusatakse").

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Hmm. Kuidas saavutada edu? A) Teha seda, mida teised ei tee; B) Teha seda, mida teised teevad.

Kui nad nüüd ühel päeval enda retoorikat muudavad, siis... bla-bla-bla.
    Kas ma saan õigesti aru, et sa ei nõustu ja püüdsid seda näitlikustada?
    Sa ei arva, et lõpuks ka nende toetajad väsivad, sest kaua sa ikka hirmul ja vihane kannatad olla?

Nii nagu iga uue toote turule toomine nõuab head strateegiat ja kavalat lähenemist, nii nõuab seda ka erakonna toetuse kasvatamine, juhuslikkusel on siin vähe ruumi ning alati pole arukas kohe teisi imiteerida.
    Hetkel mil kõik karjuvad, ähvardavad ning vastanduvad ongi nutikas olla see rahulik jõud, mis loob tasakaalu. Ütleks, et sellise lähenemise järgi on isegi karjuv nõudlus (tean, tean, tola olen)
    Boonusena poleks nad nii palju enam kõigil hambus aga siis on juba oht, et sisutühjus nende sõnumis paistab rohkem läbi kui Kaja Kallase särgid... mmmmmmm....

Leave a comment:

Working...
X