Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas labidas

Tore, aga miks sa endiselt oma kodumaad kaevikutes istudes ei kaitse ja droonilihaks ei taha minna? Arvad et runescape AI toetab corruptlandi sinu eest?

aga vahetada mõistus ja loovus tehisaru ja nuti vastu teeb rahva kindlasti targemaks, kui mitte, siis saame kindlasti mõne soo veel juurde( kallase sõnade põhjal) eestis neid 20, maailmas vist 132.
    Oh sa tupsununnukene.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Tee siin laterdamise asemel parem midagi kasuliku ja vii oma sõbrale Beebilõustale vanglasse suitsud ja ajakirjad ära. Vaene mees sai juba lühikese Ukraina turismireisi käigus PTSD ja on nüüd elu lõpuni lahingutsoonis, isegi siis kui sõda ammu läbi saanud.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Jep, ma teadsin sellest alates kui meie delegatsioon käis Singapuris ja seal arutati AI tuleviku üle õppesüsteemis ja kuidas erinevate taustatega haridussüsteemid suudaks seda enda jaoks tööle panna. Küll aga peamine küsimus oli ikkagi raha, õnneks oli President kaasas ja ettevõtjatega läks lihtsamalt kui alguses kardeti.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Vägev, see.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    "Teaduste akadeemia president esitas EKRE-ga kohtumisel vastuolulisi väiteid koroonavaktsiinist ja kliimamuutustest" Delfi

Koos koroonaga läks ka arusaamine teadusest.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    xxD vms selle kremli trolli nimi oli, on tagasi?
    VÕib usa Trumpistaniks ümber nimetada või ootaks sildistamisega veel?
    Kremli troll...see on nagu nii 2018. Keegi ei sunni sind tema postitusi lugema.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    xxD vms selle kremli trolli nimi oli, on tagasi?

enihau. VÕib usa Trumpistaniks ümber nimetada või ootaks sildistamisega veel?

Kurb vaadata muidugi, kuidas üks riik võtab üle seda 19sajandi briti ja vene impeeriumi mentaliteeti, kus surutakse peale mingeid lepinguid, mis peab vastu võtma või muidu. Ma olin arvamusel, et selline mentaliteet on säilinud siit vaadates ida pool ja lõppeb hiinaga (ehki isegi nemad suudavad seda asja vähem piinlikult ja diskreetsemalt ajada). Aga ilmselgelt mitte.
    Ja kes hakkavad mignit euroopal aeg end kokku võtta jutuga tulema, siis see plaat on juba nädalaga ära leierdatud ning ei vii kuhugi.
    Reaalsuses on pandud räige türa maha.
    Kõik oleks ilgelt häppid kui Trump lendaks laivi jutuga, et mul pohui mis teil kohalikud sellest fosforiidi kaevandamisest arvavad. Mu farmeritel on seda vaja. Hakkage kaevandama, või muidu tulevad venelased seda kaevandama. Ahjaa, raha selle eest ei saa. Ainult minu garantii, et tulevikus on kõik ilus.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Olukord ongi sant. Nädal on pigem liialdus, aga mõistlikus ajaraamis tuleb võtta kõik võimalikud ressursid kasutusele või mämmerdamist jätkates on Euroopal valik A - pealt vaadata kuidas läänemeelsed ukrainlased maha notitakse ja saada mingil ajahetkel 10+ miljonit sõjapõgenikku. Variant B saada lähitulevikus sõda kus lisaks ukrainlastele surevad iga päev sajad EL eurooplased. Kusjuures vahet eriti olegi kas see valik juhtub käpardlikuse või küünilisuse tõttu, variant A valides saame väga suure tõenäosusega variant B varem või hiljem nagunii. Seda kõike saaks hetkel VEEL vältida...

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    kuigi avalikkusele kliimaministeerium tuuleparkide toetamisega seotud korrektseid andmeid jagada ei soovi
    Kliimaminister Yoko Alender tagasi astuda ei plaani.

Eks oma piinlikku ebapädevust on raske jagada ka. Trump paneks selle kliimaministeeriumi kohe kinni muidugi

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Mõnest ministeeriumist normaalseid seaduseprojekte ka tuleb veel või kõik on sellised, mis lastakse vähegi pädevamate inimeste poolt auklikus või on lihtsalt arusaamatu väärtusega.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Aga nad on olnud ka palju hullemas seisus. Ja see ei tähenda, et peaks venemaale kapituleeruma
    kui see on tõsi..

Algselt postitas Kusti Salm
    Euroopal on umbes nädal aega, et tulla välja usutava plaaniga, kuidas päästa Ukraina sõja kaotamisest ja vältida sõda Euroopas
    siis on olukord vist päris sant ja tühi retoorika tõesti enam ei päästa

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Pätsi "rahu" viis ta enda ja pere küüditamiseni, ühest kohast teise sittades oludes väntsutamine kuni surmani. Umbes nii nagu Ukraina vangide saatus praegu. Baškiiride pealinnas Ufas on ka üks majake mälestusmärgiga kus päts lühikest aega viibis. Niipalju kui uskuda tema öeldut pärast neid "rahu" otsuseid, siis ta kahetses neid ja oleks pidanud vastu hakkama.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Juhul kui Trump mängib mingit 4D malet, kus eesmärk on Putinil müts silmini tõmmata, siis me mängime hetkel oma reaktsioonidega oma rolli välja, aga kui see pole Trumpi kavatsus, siis meil ongi tarvis tegutseda. Esimene variant tundub mulle küll iga päevaga aina kahtlasem.
    Teist varianti kunagi puudutas Helme... tembeldati ja naerdi välja (nagu Trump 2018, kui ta EU-d hoiatas - tänasega võrreldes üsna viisakalt).

Ma arvan, et ta ei mängi mingit malet. Pigem on töös strateegia "selgus läbi kaose" - mille eesmärk on tuua inimesed mugavustsoonist välja (milles EU selgelt on), et nad hakkaksid n.ö ületunde tegema ja siis ka vastavat tasu saama. Ja alustada võiks vabalt sellest, et loobuks inimeste sildistamisest (ma ei pea sind silmas - oskan vaid kiita) - aitab õhku puhastada.

Täna ma arvan siiani, et kusagil aasta keskkpaigaks on mingi rahu olemas (meeldib see meile või mitte... tõenäoliselt mitte). Ja siis sõltuvalt sellest, kui tublid me EU-kad oleme, siis... 2-3 aasta pärast ole näha, kas Raivo Hein paneb helikopterile hääled sisse ja lenda minema või mitte.

Üks asi millele on vaja natukene pikemas plaanis mõelda, on see, et kui juturobotid (AI) tegudeni ja masinateni arenevad, siis... nagu me teame, on venelastel inimelust täiesti suva - päris sitt on mõelda, mida nad võivad korda saata ja kui kehvas seisus EU võib siis olla, kui me tuulikutega edasi võitleme.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Nasfal aga mis sa soovitaksid siis Ukrainlastel teha, venelaste nöudmisi järgida, alla anda ja oma riigist loobuda, minema joosta? Milline see päris rahumeelse elu jätkamise strateegia siis on? Selline jätkusuutlik. Mis Eesti peaks tegema? Nii nagu Päts 1939a.? Kuula ta lühike köne ära: https://arvamus.postimees.ee/4418815...naks-meil-rahu

Ja mis praegu teistmoodi on? Miks me peaksime samamoodi mötlema kui siis? Vöi äkki oligi 1940
    ja onward cool periood, ma ei tea. Minu meelest ei olnud.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust

Kui keegi viiendast kolonnist või kes krematooriumisse ei mahtunud oskab seda teha siis jep.
    Pigem kui tuulejahvatamis programiga edasi minnakse siis jep.

Leave a comment:

Working...
X