Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kaala
    replied
    Algselt postitas boobek Vaata postitust

Ekstremistid?
    No veits ikka.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Gruusia on vist langemas valele poolele, see kõik on kõhe. Slovakkia käib Kremliga läbi - wtf. Ukraina on survestatud oma riigipiire jäädavalt vaenlase kasuks nihutama.
    Need kõik asjad on Venemaa võit ja see on jube.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Eks igaüks kipub seda oma mätta otsast nägema... mina näiteks ei saa aru mis müstilistest teenustest soigumine kogu aeg käib. Kui ma nüüd oma viimase 10 aasta tegemistele tagasi vaatan, siis pole tasuta miskeid teenuseid näinud. Ikka küsitakse keskmiselt 50 rubla iga liigutuse eest isegi erinevates e-iseteenindustes. Meelde tuli - umbes aasta tagasi helistasin 112, sest nägin öösel tiblade poolt põlema pandud prügihunnikut pargis. 20 minutiga ei saanud kedagi isegi liinile. Selle aja peale hakkas nagu imelik seista seal juba telefon näpus ja ehitasin käepärastest materjalidest ise leegi summutamise vahendi. Makse nagu maksan kuhugi musta auku kogu aeg samas...

Leave a comment:

• diver
    replied
    Kui palju probleeme suuremahulised kärped tegelikult lahendavad ja kui palju juurde tekitavad? Kas probleemidega edasi mitte tegelemine lahendab need probleemid nagu nõiaväel või hoopis võimendab juba olemasolevaid ning tekitab persetäis uusi juurde? Kärped, mille sisuks on suuremamahulisem riigi teenuste ja toetuste kokku tõmbamine, endast just seda kujutavad - otsust mingite ühiskonnas esinevate probleemidega enam mitte tegeleda ning senisega võrreldes oluliselt suurem osa ühiskonnast iseenese hooleks jätta. Mis saab nii tehes ometi valesti minna?

Selline vastutustundetu kärpimine oleks kasulik ainult meie vaenlastele - lääne ühiskondade sisemise lõhestumise võimendamine ja selle ära kasutamine on olnud venelaste edukaim läänevastane operatsioon - mistõttu rahanduspoliitiliste sammudega sellele tulele veel bensu peale valamine oleks absurdi ja idiootsuse kõrgpilotaaž. Maksutõusude negatiivset mõju endale oskavad kõik kohe hinnata ning hädakisa on seejuures kaugelt rohkem kui asi väärt. Kusjuures, mida vähem mängib rolli reaalne toimetulek ja mida rohkem põhimõtteline hoiak, seda kõvem on kisa. Kärbetesse samas suhtutakse kui tasuta lõunasse - eelarve saab korda ja keegi teine kuskil mujal maksab.

Kõige suurem probleem on praegu siiski ühiskonnas valitsevas suhtumises. Riigi ja rahvuse pikaajalise säilimise seisukohast on meie ühiskond praegu liiga individualistlik, liiga palju keskendub mõtlemine ainult iseenda kitsastele ja lühiajalistele huvidele. Eriti teravalt jääb see muidugi silma ühiskonna eliidi ehk poliitikute, äriringkondade ja ajakirjanduse puhul, kuid ka kõigis teistes ühiskonna osades on seda liiga palju. Siiski on just avalikku arvamust kujundaval ja arutelusid vedaval eliidil siin suurim vastutus. Kuni eliit kultiveerib suhtumist, et riik on oma ainult siis, kui see on endale kasulik ja mugav ning igal muul juhul on igati normaalne ta pikalt saata ning oma kohustustest kõrvale hiilida, siis on raske ka pööblilt paremat oodata.

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Meile oleks ka üht goverment spending saega venda vaja. See valitsuse praegune püüd oli võinoaga leiba pigem, kui sedagi.

ja ekstremistid siin, ärge tulge ütlema et lahenduseks on EKRE - need sitakotid elasid võlgu ehk tekitasid seda juurde veel.
    Ekstremistid? Lol. Aga peaminister oli siiski Ratta Jürka. Ning eelarve oli tasakaalus. Aga siis tuli Hiina Viirus...

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Meile oleks ka üht goverment spending saega venda vaja. See valitsuse praegune püüd oli võinoaga leiba pigem, kui sedagi.

ja ekstremistid siin, ärge tulge ütlema et lahenduseks on EKRE - need sitakotid elasid võlgu ehk tekitasid seda juurde veel.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

Aus vastus on, et ma ei tea, sest pole sellega eriti hästi kursis. Nii palju kui tema välispoliitikast kirjutatud on, siis läänele vist üldiselt peaks kasulik olema. Parem kui igasugu Putiniga mehkeldavad L-Ameerika vasakpoolsed.
    Siis hästi

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust

Las see lambistat olla. Küsimus on nägemuses, kas Milei on Argentiinale/Ladina-Ameerikale kasulik v mitte. Kas on?
    Aus vastus on, et ma ei tea, sest pole sellega eriti hästi kursis. Nii palju kui tema välispoliitikast kirjutatud on, siis läänele vist üldiselt peaks kasulik olema. Parem kui igasugu Putiniga mehkeldavad L-Ameerika vasakpoolsed.

Leave a comment:

• kaala
    replied

Mul ei ole Milei vastu mingit ideoloogilist viha. Õigupoolest pole ma tema tegevusega loosungite tasandilt kaugemal kursiski.

Erinevalt mingitest Ladina-Ameerika vasakäärmuslastest juhtidest, keda siin ka miskipärast varem kiidetud ja millele ma vastu mölisesin. Need arutelud olid küll aastaid tagasi.

Küll aga häirib mind, kui mõni samal tasemel infoga tüüp hakkab väljamõeldud statistikaga väitma, kuidas tal on ikka sitaks õigus. Eriti tore, kui ta veel ise ka tunnistab, et viidatud statistika originaalallikat polegi olemas.

Aga üldiselt ma elan endiselt hea meelega Euroopa Liidus, mitte Argentiinas. ELi vaeseima riigi Bulgaaria GDP per capita on Argentiinst 15% suurem…
    Las see lambistat olla. Küsimus on nägemuses, kas Milei on Argentiinale/Ladina-Ameerikale kasulik v mitte. Kas on?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas boobek Vaata postitust

Inimsuse vastastes kuritegudes süüdistatava isiku siia nimekirja panemine on tiba imelik.
    ma olen siiski team lääs ja demokraatia.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Mul ei ole Milei vastu mingit ideoloogilist viha. Õigupoolest pole ma tema tegevusega loosungite tasandilt kaugemal kursiski.

Erinevalt mingitest Ladina-Ameerika vasakäärmuslastest juhtidest, keda siin ka miskipärast varem kiidetud ja millele ma vastu mölisesin. Need arutelud olid küll aastaid tagasi.

Küll aga häirib mind, kui mõni samal tasemel infoga tüüp hakkab väljamõeldud statistikaga väitma, kuidas tal on ikka sitaks õigus. Eriti tore, kui ta veel ise ka tunnistab, et viidatud statistika originaalallikat polegi olemas.

Aga üldiselt ma elan endiselt hea meelega Euroopa Liidus, mitte Argentiinas. ELi vaeseima riigi Bulgaaria GDP per capita on Argentiinst 15% suurem…
    Sul on vaja minna Koppeli twitterit kommenteerima.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Euroopa liitu oleks vaja hädasti ja kiiremas korras meie enda Donald Trumpe ja õnneks Dominik Tarczyński on otsa lahti teinud. Loodetavasti kaitstakse teda iga hinna eest, aga kui leiaks veel selliseid teemante, siis oleks isegi lootust, et Euroopa Liit võiks mineviku varjust välja tulla ja pikaaegne suutmatus ja stagnatsioon seljatada.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Õpi lugema (s.h kuulama).

Leave a comment:

• taku*
    replied

. ELi vaeseima riigi Bulgaaria GDP per capita on Argentiinst 15% suurem…
    looserid

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Sellest ideoloogilisest vihast Milei, Netanyahu jms vastu ma eriti aru ei saa. Äkki siis Lennart Meri oli ka paha mees ja Mart Laar.
    Inimsuse vastastes kuritegudes süüdistatava isiku siia nimekirja panemine on tiba imelik.

Leave a comment:

Working...
X