Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Täiskäpardite armee. Masendav, mis muud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas Mailis Reps kuulutatakse ka märtriks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Sorry, Prügi offtopic, aga "häid uudiseid ka.."
Leave a comment:
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustMis päriselt juhtub jäätmejaamas, kui mu pakend on tomatiga koos ja jogurtis banaanikoored?
Leave a comment:
-
Keegi võiks mingi masina leiutada, mis prügi ära sorteerib kuskil tehases. Nahhui ma mingi prügiga üldse mässama peaks? Jääb ka variant Sudaanist või kuskilt Põhja-Koreast tuua kiireid käsi, mõistliku kulu eest ettevõtjale muidugi.
Mis päriselt juhtub jäätmejaamas, kui mu pakend on tomatiga koos ja jogurtis banaanikoored?
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Sorry, Prügi offtopic, aga "häid uudiseid ka.."
a.. pane siis tiktoki link ka. ma ei viitsi seal twitteris sobrada
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitust
Eratarbimises? 30 aastat tagasi sisuliselt puudus pakendisodi tänapäevaga võrreldes, puudus kiirmood, kiirmööbel. Maapiirkonnad eksisteerisid suuresti naturaalmajanduses. Kodutehnika, autode vahetamise tempo oli olematu. Elamupindade renoveerimine jne jne. Midagi on siin kapitaalselt sassi läinud sul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMeil läks 33 aastat aega, et hakata prügi kogust vähendama. Ses suhtes võib selle jäätmete liigiti korjamise teemaga vähe rahulikumalt võtta.
Leave a comment:
-
Meil läks 33 aastat aega, et hakata prügi kogust vähendama. Ses suhtes võib selle jäätmete liigiti korjamise teemaga vähe rahulikumalt võtta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustEi ole viga inimestes, enamus saab aru, et vaja on sorteerida. Lihtsalt see peab olema mugav ja korraldatud normaalsete inimeste poolt...
Selline süsteem ukse taga on ka laiskadele suht mugav. Ainult et no-return süstem, ehk kui võtmed vms kogemata tuubi viskad, siis on pucis
Leave a comment:
-
Haapsalus saab kohalikku jäätmejaama ära viia. Maksab 2-3 eur. Olenevalt kogusest. Noh, pole eriline kulu ja süüdistusi ka ei saa.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: