jah minu viga... mitte ei oska trükkida enam ja i ning u asuvad liiga lähestikku...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Kommentaar
-
-
Väidetavalt liitub Romaga jaanuaris Stefano Fiore.
Roma oma korda laenab Montella 6 kuuks Fulhami.Kommentaar
-
Mida lähemale tuleb jaanuar seda huvitavamaks muutuvad spekulatsioonid.
Roma tahab Tottenhamilt laenata Lee Young-pyo ja CSKA Sofiast lahkuvat Tiago Silviat kes on hetkel nn free agent.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ja nüüdseks siis juba Montella on laenulepinguga Fulham is ja teda asendav Tavano on laenulepinguga Romasse jõudnud, pärast lepingu lõppemist on Romal õigus Tavano ära osta, mis võib juhtuda aprilli lõpus £7m eest.Kommentaar
-
veits vana uudis aga poh
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!Kommentaar
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Pole küll Roma fänn,aga Rootsi fänn olen küll ja väga hea oleks kui Wilhelmson esineks hästi Roma eest ja Roma ostaks ta ära
Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009Kommentaar
-
no minu arust on Wilhelmson üks parimaid rootslasi Larssoni kõrval niiet las aga tuleb. Põhjamaa mees äkki suudab oma külma peaga meeskonnale abiks olla pingelistes olukordades.
Olen kuulnud, et ta oli Anderlechti üks parimaid mängijaid, miks ta lahkus sealt üldse?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar