Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jah minu viga... mitte ei oska trükkida enam ja i ning u asuvad liiga lähestikku...

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      jah minu viga... mitte ei oska trükkida enam ja i ning u asuvad liiga lähestikku...
      n ja c ka?
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
        n ja c ka?
        ei siin oli pigem see viga, et mõte liikus ühtemoodi ja sõrmed teistmoodi :P eks siis mõtlesin n ja vajutasin c ja siis vastupidi..Raske nimi ja kogu energia läks selle spellimisele ja trükkimisele energiat enam ei jäänud...

Kommentaar

Roma 2 - 0 Cagliari

5' Rodrigo Taddei 1 - 0
          56' Alessandro Mancini 2 - 0

Kommentaar

Väidetavalt liitub Romaga jaanuaris Stefano Fiore.
            Roma oma korda laenab Montella 6 kuuks Fulhami.

Kommentaar

Fiore on endine Lazio mängija...Samas minul tema vastu midagi pole. Ja eks meil ole vaja ka vahetust Mancinile või Taddeile

Kommentaar

Mida lähemale tuleb jaanuar seda huvitavamaks muutuvad spekulatsioonid.

Roma tahab Tottenhamilt laenata Lee Young-pyo ja CSKA Sofiast lahkuvat Tiago Silviat kes on hetkel nn free agent.

Kommentaar

Tänud Uuu, heade soovide eest.
                  Edu sulle ja Laziole.

"Lahinguväljal" näeme,

Kommentaar

Sama teile Roma fännid Järgmine derby näeme.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.
                    2.Money talks bullshit(totti) walks.
                    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ja nüüdseks siis juba Montella on laenulepinguga Fulham is ja teda asendav Tavano on laenulepinguga Romasse jõudnud, pärast lepingu lõppemist on Romal õigus Tavano ära osta, mis võib juhtuda aprilli lõpus £7m eest.

Kommentaar

veits vana uudis aga poh
                        Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
                          veits vana uudis aga poh
                          Ilus täiendus.
                          Spekuleeriti ju hooajavahetusel teemal, et "tooks ikka oma poisi Toni asemele Fiorentinasse tagasi"
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Wilhelmsson siis teatvasti sai medicali läbi ja Romal jälle üks mängija juures, kusjuures järjekordse laenulepinguga.

Kommentaar

Pole küll Roma fänn,aga Rootsi fänn olen küll ja väga hea oleks kui Wilhelmson esineks hästi Roma eest ja Roma ostaks ta ära
                              Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

no minu arust on Wilhelmson üks parimaid rootslasi Larssoni kõrval niiet las aga tuleb. Põhjamaa mees äkki suudab oma külma peaga meeskonnale abiks olla pingelistes olukordades.

Olen kuulnud, et ta oli Anderlechti üks parimaid mängijaid, miks ta lahkus sealt üldse?

Kommentaar

Working...
                                X