Ja siis on jällegi probleem, et asutus nii aeglaselt vastab.
Minuteada on ametijuhendid avalikud. Et võib vabalt võtta ka ette kodukad ja hakata lappama.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Aga kes keelab sul kirjutada helistada antud ministeeriumisse ja küsida mis tööülesanded igal töötajal on?Leave a comment:
-
Sisekommunikatsioon, katavad erinevaid valdkondi, kui peaks päring tulema. Eks neid on palju küll, aga kui näiteks pooled pressiesindajad lahti lasta, siis saame mingi 70 000 valitsussektori ametnikust (ma peast ütlen, ilmselt eksin, aga suurusjärk peaks sama olema) koguni paarsada inimest. Noh, et võit missugune. Samas peaks siis keegi teine nende kümnete erineval tasemel lollide meediapäringutega tegelema.Leave a comment:
-
Ma ükskord vaatasin järgi, et ainuüksi iga ministeeriumi pressi- või avalike suhete osakonnas on mingi 5-7 inimest. Huvitav, mida kuradit nad seal päevade kaupa teevad? Annavad sellises mahus pressiteateid välja, et seitset inimest on vaja?Leave a comment:
-
-
Ma ka aru ei saa. "Raha selleks on riigieelarves olemas," nagu klassikud enne valimisi ütlesid.Leave a comment:
-
Sa töötad avalikus sektoris?Tegelikult ei üritanud. Aga see populistlik "vähendame avalikku sektorit" raiumine on kohati absurdselt naljakas. Tõin ka Sinu kahe postituste vastuolu välja.
Paistab üldiselt, et ega inimesi ei kotigi eriti mis see avalik sektor on ning lahmitakse suht suvaliselt (sest no, see riigikogu raisk - see on ju avalik sektor - vähendada!)Leave a comment:
-
-
+ 1Tegelikult ei üritanud. Aga see populistlik "vähendame avalikku sektorit" raiumine on kohati absurdselt naljakas. Tõin ka Sinu kahe postituste vastuolu välja.
Paistab üldiselt, et ega inimesi ei kotigi eriti mis see avalik sektor on ning lahmitakse suht suvaliselt (sest no, see riigikogu raisk - see on ju avalik sektor - vähendada!)Leave a comment:
-
Tegelikult ei üritanud. Aga see populistlik "vähendame avalikku sektorit" raiumine on kohati absurdselt naljakas. Tõin ka Sinu kahe postituste vastuolu välja.
-
Avaliku sektori kokkutõmbamine kiirusega 1000 töökohta aastas on koalitsioonileppesse sisse kirjutatud. Siiski ei tohiks kokkutõmbamine olla ainult selleks, et saaks riiki õhemaks muuta. Märksõnad peaks olema efektiivsus ja tõhusus riigisektoris. Ja see kontrollijaid kontrollitakse on ka minuarust normaalne. Välistatakse korruptsiooni ja kahetimõistetavusi.Leave a comment:
-
Kamoon, Sa said aru küll mida ma öelda tahtsin. Ma pidasin silmas igasuguseid ebavajalikke töökohti avalikus sektoris mille kohta ka mõne näite tõin. Siis tõin näite kuhu oleks juurde vaja tekitada töökohti - Päästeteenistus (Jah, muidugi on ka see avalik sektor). Üritasid lihtsalt ära panna?Leave a comment:
-
-
-
Suht kägaras.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: