Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• chac
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Ja siis siia lisades, aastaid 8-7 tagasi töötasin ma ühes nooblis vanalinna restos, härra Mäggi ja naine olid kliendid, ma olin neid kohustatud teenindama aga kuna ma olin tol hetkel täitsa jõhvikas seal, siis ei olnud mul aimu miskit, mis toidu see on mis ja millest see koosneb ja mis erinevaid sorte udupeeneid konjakeid meil on. Mille peale siis härra Mäggi nähvas mulle" Kas te üldse teate ka mis teil siin on või ei või" Sellisel hästi värdjalikul ülevaoleval suhtumisega. Ja kui need väikseid asjad kokku viia, siis üldse ei imestaks, et härra arvab, et ongi mingi hull kuningas vms. Teada tuntud tõde" näita kuidas sa käitud klienditeenindajaga, käitud sa oma naisega"
    Eeldada vanalinna noobli restorani personalilt ametialast pädevust oligi ilmselt liiga palju nõuda

Erinevat "partidest" on ta täitsa iseseisvalt elus hakkama saav persoon.
    Kõva pluss viimaste valitsuste koosseisude taustal.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Täiesti normaalse suhtumisega inimene. Vägagi aupaklik ja viisakas inimene.
    Teha vajalikust alarmsõidukiga sõidust selliseid järeldusi? Ee, ei.
    Ah ei, ole nüüd. Mind isiklikult ei sümpatiseeri härra Mäggi lihtsalt. Muud miskit.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    No esipreilil tundub see vilkurite värk veidi humaansem või loogilisem. Riigihalduse ministril veidi võtab küll imestama, et meil siin väikses konnatiigis seda vaja kasutada on ja oli nii megakiire. Saan aru, et paned vilkuri tööle näiteks Järvevana teel tipptunnil või siis kuskil Moskva kesklinna tipptunnil, aga no tema põhjused olid sellised kakasemad, seega ei näe ka mina seda väga mõtet kasutada seda" tippkohtumisele võrru"

Ja siis siia lisades, aastaid 8-7 tagasi töötasin ma ühes nooblis vanalinna restos, härra Mäggi ja naine olid kliendid, ma olin neid kohustatud teenindama aga kuna ma olin tol hetkel täitsa jõhvikas seal, siis ei olnud mul aimu miskit, mis toidu see on mis ja millest see koosneb ja mis erinevaid sorte udupeeneid konjakeid meil on. Mille peale siis härra Mäggi nähvas mulle" Kas te üldse teate ka mis teil siin on või ei või" Sellisel hästi värdjalikul ülevaoleval suhtumisega. Ja kui need väikseid asjad kokku viia, siis üldse ei imestaks, et härra arvab, et ongi mingi hull kuningas vms. Teada tuntud tõde" näita kuidas sa käitud klienditeenindajaga, käitud sa oma naisega"
    Täiesti normaalse suhtumisega inimene. Vägagi aupaklik ja viisakas inimene.
    Teha vajalikust alarmsõidukiga sõidust selliseid järeldusi? Ee, ei.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    Kellele see Mäggi oma vilkuritega nii silma jäi, et kolm päeva järjest kurta vaja. Kaljulaid ja tema kolonn pikka aega hommikuti vilkuritega järvevanal viuh ja viuh panid ja kõigil meh
    No esipreilil tundub see vilkurite värk veidi humaansem või loogilisem. Riigihalduse ministril veidi võtab küll imestama, et meil siin väikses konnatiigis seda vaja kasutada on ja oli nii megakiire. Saan aru, et paned vilkuri tööle näiteks Järvevana teel tipptunnil või siis kuskil Moskva kesklinna tipptunnil, aga no tema põhjused olid sellised kakasemad, seega ei näe ka mina seda väga mõtet kasutada seda" tippkohtumisele võrru"

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Kellele see Mäggi oma vilkuritega nii silma jäi, et kolm päeva järjest kurta vaja. Kaljulaid ja tema kolonn pikka aega hommikuti vilkuritega järvevanal viuh ja viuh panid ja kõigil meh

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Veelkord, ma ei räägi Venemaaks muutumisest, iseseisvuse araandmisest vms. Ma lihtsat usun, et normaalne suhtlus oma naaberriigiga on elementaarne ja vajalik. Eriti kui selleks riigiks on Venemaa. On ju ka meie poliitikud ja ärimehed sellest rääkinud.
    Einoh, see on teoorias kena jutt aga Eesti-Vene suhted sõltuvad ikka 99% Venemaast ja mingi lipitsemine siin ei aita. Venemaa on ise valinud vastandumise tee nii EU kui NATO-ga ja pole mingit varianti paja ühes servas teistsugust suppi keeta. Parim näide: Eesti andis kunagi lolli peaga mittekodanikele, erinevalt Lätist, õiguse KOV-Valimistel hääletada ja kas meie suhted on tänu sellele paremad kui lätlastel? Ei ole.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    oot aga sa väidad, et seda venemaa ohtu ei eksisteeri? et me ei peaks sellest rääkima või sellega tegelema? ja minu teada ei nato ega el-riikides visata kahekohalise arvu jagu ajakirjanike aknast alla, sest nad kirjutavad võimule ebamugavaid artikleid vms. propaganda või mitte.
    Kindlasti eksisteerib. Samuti nagu hommikul tänavale astudes autoalla jäämise oht.

Muidugi tuleb tegeleda. Selleks ka ju soetatakse moodsamat sõjatehnikat, ollakse NATOs jne. Kõik see ju ongi selleks, et oma iseseisvust kaitsta. Või sinuarust kaitseme me enda iseseisvust mingite sanktsioonide, Magnitski nimekirjade ja ajaleheveergudel pasundamistega ? See, et Venemaal ajakirjanikud ja muud tegelased vahest kahtlaselt surevad, ei tähenda, et me sarnaselt peaksime talitama. Ma ju ei räägi üldse Venemaaks muutumisest, vaid normaalsetest suhetest Venemaaga, a la Soome. Kus kahepoolne vestlus ei piirdu ainult üksteise süüdistamises ja vanades haudades kaevamises.

Veelkord, ma ei räägi Venemaaks muutumisest, iseseisvuse araandmisest vms. Ma lihtsat usun, et normaalne suhtlus oma naaberriigiga on elementaarne ja vajalik. Eriti kui selleks riigiks on Venemaa. On ju ka meie poliitikud ja ärimehed sellest rääkinud.

LaRaBlale

Kus kohast sa selliset paska väljaloed. Ei oska iseseisvust hinnata. Uskumatult rumal inimene oled. Puhka peaselgeks ja proovi järgmine nädal uuesti.

Hofnar

Kui ma sulle pärisausat ütlen, siis mind eriti ei morjenda, kes kus ja miks kui palju omastas, varastas või altkäemaksu küsis. Ebaoluline minujaoks.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    oot aga sa väidad, et seda venemaa ohtu ei eksisteeri? et me ei peaks sellest rääkima või sellega tegelema? ja minu teada ei nato ega el-riikides visata kahekohalise arvu jagu ajakirjanike aknast alla, sest nad kirjutavad võimule ebamugavaid artikleid vms. propaganda või mitte.
    Sa räägid siiski inimesega, kes arvas, et Eesti Politsei ainuke eesmärk on inimesi nussida. Pole ime, et selline iseseisvust hinnata ei oska.

Aga muide, sellega, et Kaljulaid on kehv president, olen ma nõus. Tal ei ole nagu ühtegi enda teemat tekkinud veel. Meri oli rahvamees, Rüütel viis ELi, Ilves oli välismaal populaarne, aga Kaljulaid lihtsalt on. Liiga kuiv inimene valiti presidendiks.

edit: Selle anakirjanike jutu osas peaks tõe huvides mainima, et Türgi kuulub ka NATOsse. Õnneks seal on asjad paremad kui Venemaal, ajakirjanikud pannakse vangi, mitte ei pussita nad ennast 25 korda selga.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Jäi segaseks, tundub selline Euroopa Liidu või NATO mustertekst Venemaa ohtudest. Ka EL propaganda mõjub!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas hofnar Vaata postitust
    mul on tegelikult tunne, et sinu puhul on tegemist väga andeka trolliga.
    Ära tegele inimeste ülehindamisega.

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Ma arvan, et me ei peaks tegema mitte midagi üleloomulikku. Ära anda, hmm, kui sa tahad oma naabriga hästi läbisaada sa annad midagi ara ? Lihtsalt ei tasuks ma arvan kohe koikide nimekirjade, sanktsioonide ja muu säärasega liituda, mis ELst või USAst ette visatakse. Klähvida Toomas Hendrik Ilvese sarnaselt ei tule ka kindlasti kasuks jne jne. Ei jõua siin peale mängu mõelda ausaltöeldes. Tulista parem ise, mis me ara peame andma ja mida tegema, et oma naabriga normaalselt läbisaada. Ma võibolla olen tõesti liialt sinisilmne. Aga ma usun, et Eesti on kindlasti andnud oma panuse selleks, kus meie suhted hetkel on. Või siis pole.

Lennart Meri on siiani igaljuhul olnud minu parim president. Muidugi Pätsi ajal pole elanud, aga tundus temagi President suure P tähega( ei jõua baasidelepingu ja muud juttu kuulata, seal kindlasti oli palju nüansse). Mis sellesse riigivara omastamisse jms. puutub siis see käib minuarust meie(ida-euroopa) poliitilisekultuuri juurde. Väike altkäemaks ja riigivara riisumine on ju vanahea. Eriti kui seda saab teha läbi seaduseaukude jms. Mis seal ikka.
    et kui mulle sümpaatne inimene seda teeb on ok aga kui a la Edgar seda teeb on paha?
    mul on tegelikult tunne, et sinu puhul on tegemist väga andeka trolliga.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    et venemaaga nö hästi läbi saada, pead sa pmst ikka enda iseseisvuse ja sõltumatuse ära andma ja leppima inimõiguste jalgealla trampimisega ja kõige muuga, mis vabas maailmas väga vastuvõetav ei ole. nii võttes, ei mõju ju ka natosse kuulumine hästi ega tee asja ka paremaks euroopa kultuuriruumi püüdlemine või seal olemine või kasvõi ukrainas ja gruusias toimuvale tähelepanu juhtimine. mina väga valgeveneks saamisest huvitatud küll ei ole,et naabriga läbi saada.
    Jäi segaseks, tundub selline Euroopa Liidu või NATO mustertekst Venemaa ohtudest. Ka EL propaganda mõjub!

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    et venemaaga nö hästi läbi saada, pead sa pmst ikka enda iseseisvuse ja sõltumatuse ära andma ja leppima inimõiguste jalgealla trampimisega ja kõige muuga, mis vabas maailmas väga vastuvõetav ei ole. nii võttes, ei mõju ju ka natosse kuulumine hästi ega tee asja ka paremaks euroopa kultuuriruumi püüdlemine või seal olemine või kasvõi ukrainas ja gruusias toimuvale tähelepanu juhtimine. mina väga valgeveneks saamisest huvitatud küll ei ole,et naabriga läbi saada.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    ma ei ole aru saanud, et mis see praegune proua president paha on teinud, et ta kehv president on? ja teemavälisena ehk pisut, et enim vist ilvese heidetakse ette skeemitamist varadega just, aga tegelikult tundub ju tagantjärgi, filmide ja kaasaegsete jutu põhjal, et kõige rohkem omastas siiski riigilt vara ja vahendeid muidu igalpool kiidetud lennart meri hoopis.

ja kuule päriselt, mis kuradi normaalseid suhteid sa tahad venemaaga? on sul mõte, mida me selleks peaks ära anda või tegema oled korraks mõelnud?
    Ma arvan, et me ei peaks tegema mitte midagi üleloomulikku. Ära anda, hmm, kui sa tahad oma naabriga hästi läbisaada sa annad midagi ara ? Lihtsalt ei tasuks ma arvan kohe koikide nimekirjade, sanktsioonide ja muu säärasega liituda, mis ELst või USAst ette visatakse. Klähvida Toomas Hendrik Ilvese sarnaselt ei tule ka kindlasti kasuks jne jne. Ei jõua siin peale mängu mõelda ausaltöeldes. Tulista parem ise, mis me ara peame andma ja mida tegema, et oma naabriga normaalselt läbisaada. Ma võibolla olen tõesti liialt sinisilmne. Aga ma usun, et Eesti on kindlasti andnud oma panuse selleks, kus meie suhted hetkel on. Või siis pole.

Lennart Meri on siiani igaljuhul olnud minu parim president. Muidugi Pätsi ajal pole elanud, aga tundus temagi President suure P tähega( ei jõua baasidelepingu ja muud juttu kuulata, seal kindlasti oli palju nüansse). Mis sellesse riigivara omastamisse jms. puutub siis see käib minuarust meie(ida-euroopa) poliitilisekultuuri juurde. Väike altkäemaks ja riigivara riisumine on ju vanahea. Eriti kui seda saab teha läbi seaduseaukude jms. Mis seal ikka.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Isegi, kui mingi imeläbi peaks midagi sellist juhtuma. Siis Eesti osa on selles väga marginaalne või isegi olematu. Veel vähem Toomasest rääkimatta. Kes oli minuarust üldse sama kehv President nagu kabineti poolt valitud Kaljulaid.

Lõpetuseks, sellised avaldused meid kindlasti Venemaaga suhete normaliseerumise poole ei vii. Mis jällegi oleks kasulik, sest tahame või ei, me elame Venemaa küljeall, mitte USA. Johtuvalt sellest, võiksid meil olla normaalsed majanduslikud ja poliitilised suhted.
    ma ei ole aru saanud, et mis see praegune proua president paha on teinud, et ta kehv president on? ja teemavälisena ehk pisut, et enim vist ilvese heidetakse ette skeemitamist varadega just, aga tegelikult tundub ju tagantjärgi, filmide ja kaasaegsete jutu põhjal, et kõige rohkem omastas siiski riigilt vara ja vahendeid muidu igalpool kiidetud lennart meri hoopis.

ja kuule päriselt, mis kuradi normaalseid suhteid sa tahad venemaaga? on sul mõte, mida me selleks peaks ära anda või tegema oled korraks mõelnud?

Leave a comment:

Working...
X