Algselt postitas plastic
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
See on mingi 5,5 päevas ja replyd loevad ka. Pole midagi eriti metsikut. Vaata parem Järvanit. Ma millalgi lugesin kokku, et tüüp tegi päevas 100 postitust. Sealjuures osad jäid lugemata ka, sest ma 100 pealt andsin alla.
- Likes 1
-
Muidu ok, aga ära Jollerit küll keskmisest IQst kõrgemale nii kergekäeliselt paiguta.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Veidi selline “tähelepanekud elust enesest”, aga sobib ka siia.
keegi kellel aega võiks teha mingi kiire arvutuse ja analüüsi karmen jolleri ja vootele päi sugustest poliitikaga seotud indiviididest. Noh et joller juba 2 aastaga twitteris 4000 postitust. Ei tea, kas replyd seal sees või ainult postid. Vaevalt see ta ainus meedium ka. Et kas tööd ka tehakse või türa mis toimub, ainult üks fucking influencemine käib seal toompeal. Keskmisest võimekamad inimesed iq mõttes vb, aga kuskil jookseb mingi loogiline piir.
- Likes 1
Leave a comment:
-
-
Kas see on trikiga küsimus? Loomulikult on ka kettaga telefoni eksemplar tulevastele põlvedele säilitatud... isiklikus arhiivis on veel palju asju mida Generatsioon Z isegi AI abiga kasutada ei oskaksAlgselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Aga kas sul kodus kettaga telefon ikka ka alles on?
Leave a comment:
-
Umbes nagu tucker-putler intervjuu. Paris on tüüpiline vasakpoolne vatnik
Leave a comment:
-
See on jah sitaks kõva plaan, et lased mingil tiblunnil EPLi veergudel ilma igasuguste märkusteta jaurata, kuidas EPLi ajakirjanikud ikka nägid Butšas asju valesti. Lihtsalt imeline.Algselt postitas JuriM Vaata postitustKõikidest just Krister Paris andis sellele loxxile võimaluse oma jama ajada?
https://epl.delfi.ee/artikkel/120271...-soja-lopetama
Leave a comment:
-
Kõikidest just Krister Paris andis sellele loxxile võimaluse oma jama ajada?
Leave a comment:
-
Tragikoomiline on see, et kui midagi peaks Juhtuma, siis ka see n.ö paberimajandus on vana, vigane, vale.Algselt postitas plastic Vaata postitustkui tõsiselt rääkida, siis selle följetoniga on paraku see väike nihe, et kui midagi peaks nihu minema, siis need 100 kommenteerijat ja tarka on kohe platsis ja nõuavad vastutust ja "miks riik midagi ei tee". Et veidi erroris teema. Noh a la, et kortermajal on garaažiuks (vt ka lift) ning nõutakse 100 dokumenti, siis kõik osapooled max erroris eksole, edasimüüjatest paigaldajateni, rääkimata ostjast. Aga kui sinna üks laps alla jääb, siis putsis eksole. Paigaldaja oli raudselt mingi poolaks-haltuurakas ja firma ammu kotis, edasimüüjal dokumendid valesti ja KÜ vend ei viitsinud ajada asju korrektse firmaga, saagis senti nö. Rääkimata ülevaatustest. Vangi kõik!
Leave a comment:
-
Aga kas sul kodus kettaga telefon ikka ka alles on?Algselt postitas vendetta Vaata postitustHuvitav kui palju sinusuguseid veel on. Mul on kuskil täitsa toimiv faksiaparaat olemas. Mida seal elamuskeskuses veel menüüsse lisada võiks? Dial upi hääled ja autentse retsepti järgi tehtud pingviini jäätis?
Leave a comment:
-
Huvitav kui palju sinusuguseid veel on. Mul on kuskil täitsa toimiv faksiaparaat olemas. Mida seal elamuskeskuses veel menüüsse lisada võiks? Dial upi hääled ja autentse retsepti järgi tehtud pingviini jäätis?
Leave a comment:
-
Kas kuskil Eestis on olemas elamuskeskus kus saab faksi saata? Pole kunagi faksinud.Algselt postitas taku* Vaata postituste-arved on liiga advanced. meil paar keskeuroopa tarnijat saadavad invoice postiga... siis kui mölisesin, et kas te elate kiviajas...saatke pdf vms.. öeldi, et äärmisel juhul võivad ka faksiga saata.
isegi poolakad oskavad juba pdf teha... aga tihtipeale tahavad dokumentidele templit...
ma ei tea mis ma sellega nüüd öelda tahtsin... ilmselt see, et teised riigid on veel rohkem gayd
Leave a comment:
-
e-arved on liiga advanced. meil paar keskeuroopa tarnijat saadavad invoice postiga... siis kui mölisesin, et kas te elate kiviajas...saatke pdf vms.. öeldi, et äärmisel juhul võivad ka faksiga saata.
isegi poolakad oskavad juba pdf teha... aga tihtipeale tahavad dokumentidele templit...
ma ei tea mis ma sellega nüüd öelda tahtsin... ilmselt see, et teised riigid on veel rohkem gayd
Leave a comment:
-
ma selle tegin veidi naljaga tegelt.Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Ei tea jah, meil on vastupidi. Kui e-arveid partnerid ei saada, siis raamatupidaja tapad mind ära.
Leave a comment:
-
Ei tea jah, meil on vastupidi. Kui e-arveid partnerid ei saada, siis raamatupidaja tapad mind ära.Algselt postitas plastic Vaata postitustmis teema nende e-arvetega. Max lebo ju? Ise usaldan meie ametnikke ja ikka riigi ja raffa hüvanguks kõike tehaxe!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: