Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Ple kursis üldse ja seetõttu alandlikult uuriks, et mis teema sellega on, et 28 milli antakse EU raha eramajade renodeks? Et kas max-max-max sihtotstarbeline ja "take it or leave it" raha eramajadele või oli selle kasutamisel ka mingeid alternatiive?
-
Ukraina natsi-droon, noh.Algselt postitas taku* Vaata postitustilmselgelt tavaline terviserike. nothing to see here.
Leave a comment:
-
CovidAlgselt postitas taku* Vaata postitustilmselgelt tavaline terviserike. nothing to see here.
Leave a comment:
-
Rumal oli. Tahtis ise märter olla, keegi ei sundinud teda tagasi karu suhu ronima
Leave a comment:
-
Rsk ja ei suudetudki midagi tema päästmiseks ära teha, masendav, nagu ka kogu selle riigi DNA.Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Leave a comment:
-
Sattus silme ette eilne Esimene stuudio Priit Alamäega. See võrdlus, kus mingi välismaine ehitusettevõte koostab nägemuse Tallinnast, oli päris hea. Puudu oli vaid see, et selle ettevõtte omanik on valitsuses sobiva ministri portfelli hoidva erakonna omanik ja suurrahastaja. Tramaivõi.
Leave a comment:
-
Kuhu muidu sul oleks toetuda.Algselt postitas Alfaisane
kaks lauajalga vaidlevad, kellel on õigus w
Leave a comment:
-
Mul on sulle üks väga halb uudis... mitte keegi siin ei vaata neid sinu postitatud videosid rohkem kui 20 sekundit
Kuidagi sa suudad välja otsida eranditult sellised, mis on täielik ajuvaba soust. Lääneriikide suunas on tehtud täiesti normaalset ja hästi põhjendatud kriitikat tohutus koguses. Sinu kiljatused on pigem sellised, et ma vahest nõukogude aega näinud inimesena hakkan sind üha enam kahtlustama reformi heaks provokaatorina rügamises. Või siis tõesti oled täesti saamatu allikakriitika koha pealt. See oleks veel eriti kurb. Info on sinust loetud klikkide kaugusel ja sa keskendud ainult sotsiaalmeedias levivale pasale.
Leave a comment:
-
Sa kirjutasid nii ilusasti, et ma tundsin seda lugedes nagu oleks ise kirjutanud. Tahaks sind kallistada koheAlgselt postitas kaala Vaata postitust
Vaata, olen ka siin pikalt läänt kritiseerinud ja allakäigust rääkinud, aga mitte sellepärast, et ma seda tahaks vöi kuidagi naudiks. Vastupidi, mul on siiralt kahju näha kohati enesehävitusliku protsessi ilminguid kultuuris, majanduses ja mujal, sest mulle meeldib lääs ja ma hindan köige rohkem seda mis siin tsiviliseeritud ühiskonnas on pikalt üles ehitatud. Seda tuleb kaitsta. Öigustatud kriitika on ka tähtis, et me siin läbi pika ja valuliku protsessi käigus vöideldud väärtusi liiga iseenesest möistetavalt ei vötaks ja liiga mugavaks ei muutuks. Vaba söna ongi sisuliselt selle ühiskonna alustala, sest muidu ei pääse parim vöimalik informatsioon pinnale ja üleliigset vöimu teiste üle kiputakse omade tarbeks ära kasutama. Seda ma ei taha, sest ma hindan indiviidi vabadust köige rohkem. Aga trollimisel on ka piirid, eks. Kui kaugele sa sellega lähed? Mul on tunne, et möni mees ja seltskond siin päriselt tahab, et Eestil ja lääne ühiskonnal laiemalt läheks sitasti ja lausa naudib seda, lootes ise püünele pääseda ja oma hierarhia moodustada.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Vaata, olen ka siin pikalt läänt kritiseerinud ja allakäigust rääkinud, aga mitte sellepärast, et ma seda tahaks vöi kuidagi naudiks. Vastupidi, mul on siiralt kahju näha kohati enesehävitusliku protsessi ilminguid kultuuris, majanduses ja mujal, sest mulle meeldib lääs ja ma hindan köige rohkem seda mis siin tsiviliseeritud ühiskonnas on pikalt üles ehitatud. Seda tuleb kaitsta. Öigustatud kriitika on ka tähtis, et me siin läbi pika ja valuliku protsessi käigus vöideldud väärtusi liiga iseenesest möistetavalt ei vötaks ja liiga mugavaks ei muutuks. Vaba söna ongi sisuliselt selle ühiskonna alustala, sest muidu ei pääse parim vöimalik informatsioon pinnale ja üleliigset vöimu teiste üle kiputakse omade tarbeks ära kasutama. Seda ma ei taha, sest ma hindan indiviidi vabadust köige rohkem. Aga trollimisel on ka piirid, eks. Kui kaugele sa sellega lähed? Mul on tunne, et möni mees ja seltskond siin päriselt tahab, et Eestil ja lääne ühiskonnal laiemalt läheks sitasti ja lausa naudib seda, lootes ise püünele pääseda ja oma hierarhia moodustada.Algselt postitas Alfaisane
kaks lauajalga vaidlevad, kellel on õigus w
- Likes 2
Leave a comment:
-
Ma muidugi pidasin miskit muud silmas.Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Proovivad seda süva analüütikat lihtsustada jah
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: